Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki11
aktív tag
válasz
this is life #9599 üzenetére
Értem! Erőt kell gyűjtenem a mentésekhez.
Most váltok evernote-ról obsidian-ra. Ez is pont úgy kellett, mint egy lapátnyél a tudjuk hova. Szóvel egy időre hanyagoltam volna az ilyen mentés-másolás projekteket. Dehát mit lehet tenni.
Köszi a tippet! Majd jövök a fejleményekkel. -
válasz
senki11 #9598 üzenetére
A rendszer marad, de megeshet, hogy a hiba eltűnik, megjavul.
Telefonon jártam már úgy, hogy egy update után szétesett a rendszer, vagy egyes funkciók nem jelentek meg vagy hibásan működtek a frissítés után, de a hr ezt rendbe hozta. Abban igazad van, hogy erre nincs semmi garancia. De amikor valami hibásan működik, az első lépés a hr, hogy ki legyen zárva a frissítés miatti szoftver hiba. -
senki11
aktív tag
válasz
this is life #9597 üzenetére
De ha maga a rendszer marad, akkor félő, hogy a probléma is. Vagy rosszul gondolom?
-
válasz
senki11 #9596 üzenetére
Igen, a HR hard resett, mindent gyalul. A kínai romnak annyi hátránya lehet, hogy ha nem a rom része a Gps és a google play, akkor azt ismét fel kell mókolni, varázsolni rá.
Elvileg a xiaomi áruház getapps segítségével megugorható feladat, de ez ügyben nincs tapasztalatom kínai romot tartalmazó eszköz hiánya miatt. Utoljára a redmi3s-em volt csirkelábas romon, míg custom miui nem merült rá. -
senki11
aktív tag
válasz
this is life #9595 üzenetére
Köszi! HR, mint hard reset? Ez legyalulja az adatokat gondolom. De a rendszer ugyanúgy megmarad, ha jól tudom...?? Amúgy kínai rom van rajta.
-
-
senki11
aktív tag
Tisztelt fórumtársak! A MiPad 6 topicban eddig nem jártam sikerrel ezért itt is elsírom a problémámat, hátha valaki tud segíteni.
Tegnap ment fel a HyperOS legutolsó frissítése a MiPad 6 Pro tabletemre. Azóta az eredeti fizikai billentyűzet (tacspados) minden leütéskor duplázza, vagy triplázza a karaktereket. Az eredeti billentyűvel és egy bt-s logitech billentyűvel is ugyanez a probléma. Esetleg erre valami ötlet? Eddig nem tapasztaltam ilyen hibát.
Ma a xiaomi és a google store-ban is frissítettem minden alkalmazást, hátha segít valamit. A probléma azonban megmaradt. Restart volt többször is.
-
válasz
zsoltip #9589 üzenetére
Amit linkeltem az a sky, a pro5g-t emlegetted amiatt linkeltem.
A fenti listából az Indonéz rom tartalmazza a hívásrögzítést, bl nyitás majd flash clear opcióval, egy próba boot után, miután meggyőződtél róla, hogy minden működik, mehet flash clear and lock-al.
Nekem a tawani rom után csirkelábas lett a recovery menü, ami egy user hiba miatti (system ui plugin apk manuális frissítéssel) bootloopba rakta telefont, hr után angolra váltott, igaz még miui 14 alatt sikerült abszolválni.
Egy-két lokalizációhoz köthető appra számíthatsz, amit legrosszabb esetben adb appcontrol,uad-vel törölhetsz.Miui-n 168 órát várakoztattak, hyperen viszont sorbaállás van a bl nyitásért kvóta limit miatt, ha már azon lenne a poco.
-
donjohnson
addikt
válasz
zsoltip #9591 üzenetére
a Cube ACR google play-es hívásrögzítő nem működik nálatok?
samsung topikokban ezt szokták ajánlani, + ha felajánlja hogy kell a helper kiegészítője, akkor az is. -
zsoltip
őstag
válasz
this is life #9588 üzenetére
Ez másik készülék. 5G, nem a 4G emerald.
De köszi azért.Ezek közül hangrögzítés melyikben van, ill. melyik mellett voksolnátok?
Global Stable
Europe EEA Stable
Russia Stable
Indonesia Stable
Turkey Stable -
-
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610 #9582 üzenetére
POCO M6 Pro nincs a listában. Poco website peodig nem is ismer ROM letöltést külön. Erre mi a megoldás, erre honnan lehet a hivatalos ROM letöltést abszolválni?
-
laracroft
senior tag
Köszi mindenkinek
Vissza raktam azt a régebbi messenger verziót.
Ugyanaz az eredmény.
Viszont az a furcsa, hogy indítás után nem kérdezi meg, hogy milyen jogosultságokat szeretnék neki megadni.
Alapból meg van neki adva minden.
Érdekes... -
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610 #9582 üzenetére
Egyébként EU GLOBAL miben tér el Taiwan, India ROMoktól?
EU GLOBAL-ban nincs pl hívásrögzítés, ugye? Miben még? -
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610 #9576 üzenetére
Köszi.
Van official oldal? Tuti kerülném a kétes helyeket.A többi kérdéshez mit szólsz?
-
-
-
laracroft
senior tag
Sziasztok taiwani romot (miui14) használva problémám van a messenger app-pal.
Az üzenet értesítések sehogy sem jelennek meg, csak akkor mikor megnyitom az appot. Miui kanossza megvolt, app törlés/telepítés megvolt. Minden jog megadva neki, de értesítés sehogy sem megy.
Van egyéb ötleteket erre?
Köszi -
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610 #9572 üzenetére
Köszönöm szépen Fórumtársak a válaszokat!
Nem, a lehallgatások ellen már nem küzdök gőzerővel. Szélmaloharc lenne.1.) A telefonokon alaból meglévő GLOBAL ROM helyett, ha olyan nyalánkságokat, mint teszem azt hívásrögzítés funkció, NFC fizetés ehetősége... is tartalmazó, verziót tennék fel BL nyitás után, milyen hátránnyal járhat ez a GLOBAL-hoz képest?
2.) Taiwan, Indonéz ROM, ezeket honnan tudom letölteni?
Eddig végképp a xiaomi.eu vonalon mozogtam, így ebben nem vagyok járatos...3.) a.) Ha végképp elengedjük a méret kérdést ((egyeztettem, a billenytűzet betűméret és használati élmény előtérbe fog most kerülni az "egykezes" használattal szemben)),
b.) továbbá a Snapdragon alapúság, a xiaomi.eu ROM okán is elengedésre kerül ((előző válaszok és 1.) 2.) pontokra köszönettel várt visszajelzésekre alapozva)), úgy alábbiak közül egyértelmű a POCO, vagy melyik szerintetek befutó,
c.) az akkut, HW-t, és a támogatási időt tekintve leginkább?
1.) Poco M6 Pro
2.) Redmi Note 12S
3.) Redmi Note 12 Pro
4.) Redmi Note 13 5G
5.) Xiaomi 12 -
fa4hu
őstag
Én úgy jártam Xiaomi.EU ROM-on (Xiaomi 11 Lite 5G NE), hogy az addig működő banki alkalmazás tiltott le, mikor annak elindítása előtt nem néztem meg, hogy a telefonon telepített fingerprint már lejárt, van újabb, amit fel kellene rakni. Így én is taiwani ROM-ra tértem át.
-
válasz
Viktor0610 #9568 üzenetére
Tavaly értekeztem erről nagyra becsült crock fórum társunkkal, a megerősítő válasza [link] , ami után a 11lite5gNe tw-i stock/globál romot és bl zárást kapott.
-
-
-
nfsu17
veterán
válasz
zsoltip #9564 üzenetére
Azért nem kell ennyire tűzzel vassal menni a gyári sw ellen, mert van benne reklám (99%-ig kikapcsolható), meg van benne pár app, amit nem használ az ember (nem indítod el, nem is lesz a memóriában, nem fogyaszt).
Ha meg megy a para, hogy "lehallgatnak, figyelnek, kínába megy az adatom" stb, akkor menni kell szifon irányba és akkor nyugat felé mennek az adataid, nem keletnekTelepítéskor megkérdezi, hogy kérsz-e reklámot, ott nemet nyomsz, onnantól kezdve kb semmiben nem lesz reklám, ha elvétve akad, azok is gyári xiaomi alkalmazások, amiket nagyrészt nem is használ a user. De amiben még maradt, ott a beállítások között ki kell venni a pipát, hogy ne legyen "ajánlás" és nem lesz.
Úgy tudom egyedül a "tisztító" appban erőszakos a reklám, azaz onnan nem lehet sehogy kivenni (ezt csak hallottam, mivel soha az életben nem nyitottam meg semilyen telón ezt az appot).És akkor szokták írni, hogy ha mindent is tiltasz, meg törölsz, meg kutyafüle, akkor jobb lesz az akksid.
Hát nem tudom ezt alátámasztani, mivel én nem törlök semmit, de hogy így sincs gond az üzemidővel, az tuti.
A beállításokban vmelyik menüben van valami rész, ahol mutatja, mikor melyik progi mikor indult el utoljára, vagy volt használva (1 órája, 1 napja, stb).
Na ott a legtöbb progi (soha nem volt használva, vagy mit ír rá) nálam "soha" állapotban van, szóval nem oszt szoroz, hogy ott van-e, vagy nincs.
Persze mindenki ízlése szerint mókolja a telóját, csak lassan úgy vannak beállítva a xiaomi telók, hogy tele vannak reklámmal, debloat nélkül nem lehet használni, custom rom kell rá, meg hasonlók.
Custom rom esetén a gugli ágyúval megy a fejlesztőkkel szemben, hogy ne lehessen használni rendesen pl a fizetést (wallet/pay), hogy minden héten kelljen valami "fixet" telepítenie a usernek, hogy tudjon mobillal fizetni. Ha vki ezt a játékot szeretné űzni (custom rom), akkor erre is készüljön fel. -
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9568 üzenetére
Gyarira ra lehet zarni, pontatlanul emlekszel: kinaira kinait, globalra bamelyik globalt vissza lehet zarni (kis segitseg mit mire [link]). Egy EUXM-re vagy MIXM-re siman mehet vissza zarassal az IDXM mert az eredeti es az uj is global (nem kinai).
-
válasz
this is life #9567 üzenetére
Én úgy tudtam, ha más típusú ROM-mal zárod vissza, az tégla lesz/lehet.
Akkor mégsem?
Milyen teló? -
válasz
zsoltip #9564 üzenetére
Global taiwani romon vagyok (bl-t szükséges nyitni hozzá, ami a flash után vissza zárható, miflash clean and lock), telefonról töröltem a szükségtelen appokat(UAD), majd kikapcsoltam a reklámok fogadását az érintett gyári appokban, privát dns (adguard) beállítása után teljesen reklám mentes a telefonom.
Lehet, hogy ez utóbbira nem lenne szükség, de ezt passzolom, mert alapból így használom a telefonom. Nálam a google pay x@rakodása miatt van stock Tw rom zárt bl mellett.
Mtk-ra is feltehető Indonéz, Taiwan rom, amennyiben a xiaomi féle tárcsázó, üzenetek, fájlkezelő..etc miatt van szükség rom cserére.Mediatekre is van xiaomi.eu rom, de ez fizetős, illetve nem biztos, hogy minden készülékre elkészítették, emiatt nem erőltetném az Mtk platformot, ha a xiaomi.eu a cél.
-
-
zsoltip
őstag
xiaomi.eu ROM a tisztasága/epucoltsága miatt preferált csupán általam.
Ha a gyári GLOBAL ROM is megcsinálható ilyenre, nem tagaszkodom a xiaomi.eu ROM verzióhoz.
Vagy ez felejtős?Ha felejtős, akkor Snapival leellenőriztem, csak
3.) Redmi Note 12 Pro
5.) Xiaomi 12
marad a válsaztékban. -
user26
senior tag
válasz
zsoltip #9560 üzenetére
Hát.. nem akarok holnap reggelig írni
de ha ilyen irányba mozulsz el, hogy szem, akkor pl az amoled kijelzőt kerülném, én úgy tudom, hogy nem éppen szem kímélő hosszú távon. Folyamatosan vibrál.
120Hz -s kijelző?
De szerintem itt két dolog fontos, pénztárca + egyéni preferencia.
Nem néztem utánna az álltalad írt modelleknek, de van olyan Xiaomi, amiben MTK van, azokra nincs Custom ROM. (jóval kevesebb) Mivel írtad, hogy az neked fontos, akkor arra a kérdésre szerintem az a helyénvaló válasz. -
zsoltip
őstag
Melyikben nem Snapdragon van Xiaomi telóknál? Úgy tudtam mindben az duruzsol...
Ha a kompaktságot tekintem, igen, nekem is a Xiaomi 12 jön ki. De mi van, ha más paraméter is lesünk. Úgy elmozdulunk pl. teszem azt Poco M6 Pro irányába?
Igen, ez hölgy kezbe lesz, de a kijelző méret miatt, mégis elgonodlkozom nagyobb készülékek... idősebb személy lévén, a szem már nem tökéletes. A billentyűzetet is minél ngyobbra állítom a készülékén mindig. Így vizont minél kisebb a kijelző, anál nehezebb pl. a gépelés rajta, vagy a böngészés...
Ezért nézzük meg kérlek úgy is, hogy mi van, ha a méretkérdést elengednénk.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Adott 5 készülék, mely között megy a vacila:
1.) Poco M6 Pro ((EZ vajon milyen kódjelű lehet? Ez lenne a SKY?))
2.) Redmi Note 12S
3.) Redmi Note 12 Pro
4.) Redmi Note 13 5G
5.) Xiaomi 12Mi a véleményetek, melyik lenne a befutó nálatok?
Ami lényeg: minél kompaktabb legyen.
Hardverileg kb annyi, hogy legyen legalább 6 GB RAM.Szoftvert tekintve, a xiaomi.eu ROM STABIL menjen fel rá. De ha jól tévedek, ezek mindegyike támogatott ebben.
Hardveraprón ezeket néztem.
VIsszajelézsetekre számítok,
zsoltip -
Graphics
Jómunkásember
Még egy kérdés, most xiaomi.eu romon vagyok ,szeretnék mindent is gyári állapotba tenni.
Tehát EEA rom és gyári recovery, akkor hogy a legegyszerűbb?
-
pingwin92
aktív tag
válasz
Graphics #9550 üzenetére
Én nemrég ugyanezzel szívtam.
Egy (gyári ROM-os) Poco F5-ről próbáltam átköltözni egy xiaomi.eu ROM-os Mi 11 Próra, és nekem (is) azt játszotta, hogy pár másodpercenként megszakadt: átküldött pár képet, majd leállt. De következő próbálkozásnál tudta onnan folytatni, és addig-addig próbálgattam, míg előbb végigment.
Azt nem tudom, hogy számít-e, de az utsó sikeres kísérlet előtt kipróbáltam, hogy a másik irányba tudok-e adatot mozgatni, és – arra már nem emlékszem, hogy elsőre-e, de – ott sikerült. Aztán ment az eredeti irányba is.Úgyhogy kitartás!
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #9549 üzenetére
NEm frissül Play-ről, ismert hiba, a xiaomi-eu romon megfekszik valamiért a Mi Mover.
Most a beépített Mentés és helyreállítást próbálom meg.
"Amelyiken rajta van, elindítod, amelyiken nincs, ott feltelepíted a Playről."
"
Egy Poco F4 GT-rol költöznek F1-re ideiglenesen..
Összekapcsolódnak de meg is szakad..."Ez tök jó, csak megszakad már induláskor a kapcsolat
Hidd el, ezen már túl vagyok, azért nah nem ma kezdtem
Frissíteni meg azért akartam, mert a kapcsolódási problémára megoldásként tűnt fel az ötlet.
-
-
user26
senior tag
válasz
Graphics #9536 üzenetére
Szia, ha volt root az F4 GT -n, akkor pl a Swift Backup -al le mented az appokat, appok adatait, és az F6 -ra fel pakolod, természetesen root kell hozzá. Kb így lehet azt amit akarsz.
Konkrét beállításokat, rendszer szinten, pl sötét mód bekapcsolva, vagy 4*3 vagy 4*6 -s elrendezést, nem tudsz átt vinni semilyen formában.
Amit tudsz pl: Google szinkron ( driver, fotó...) mi mover, és egyéb szinkonizáló app, amihez nem kell root.
De egy tiszta beállítás, és belakás hatékonnyabb mindig! -
törölt tag
HyperOS alatt az ellenőrzésnél (Nincs elérhető frissítés), fent a 3 pöttynél (A legújabb frissítőcsomag letöltése) pedig tölti le. Ez miért van és mit töltene le?
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #9537 üzenetére
Így van, mindenféle teljeskörű beállítás nem fog átmenni sajnos. Főleg, hogy ha az F6on már a(z elvileg nulláról újraírt) hyperos van, míg F4en az előző rendszer. Vagy milyen beállításokra gondolsz, amit egy az egyben szeretnél költöztetni?
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv!
Lassan F4 GT-ből F6-ba költözök, és keresek egy olyan megoldást, hogy kompletten át tudjam vinni appostól, bejelentkezésestől mindenemet.Van-e erre valami bűvésztrükk?
Mert a Mi Moverrel beállítások nem mennek át teljesen
-
nyesteb
tag
válasz
Viktor0610 #9532 üzenetére
Kártyát alig 2 hónapja cseréltek nálunk.
A gyárit megpróbálom még, köszi! -
-
nyesteb
tag
válasz
Viktor0610 #9509 üzenetére
Akkor szervíz? Lehet valami más, mint a készülék fizikálisan?
-
user26
senior tag
"clean all" van opció beállítva, és nem "clean all and lock"
A második opcióval zárod a bootloadert.
Ha a "save and use" opció van, akkor elméletileg minden megmarad, nem tiszta telepítés történik, hanem "koszos"...
Telepítés végén mindig hibát ír ki! Miért ? Mert arra figyelmeztet, hogy a bootloader ninsc zárva. (de ettől függetlenül a művelet sikeres lehetett, ha a telefon elindul) -
nimfas
addikt
Lásd: #9519
A Flash végén hibát ír.... mégis beindult a telefon, Wifi, SIM működik.
Elsőre nem mertem lezárni a bootloadert.
Ahogy te is írtad először teszt....
De gyanítom hiába van rajta TW rom attól a kártyás NFC fizetés rinyálni fog a bootloader miatt a Google-n keresztül.Ezt utólag lezárni lehet, adatvesztéssel jár-e, mert addig akkor nem adom vissza anyámnak a telefont.
-
crok
nagyúr
De hogy miert is kell mindig mindenkinek mindenfele random moddolt alkalmazast hasznalni mikor ott a hivatalos............ aztan jonni kerdezni vajon mi lehet a gond.. majd par het vagy honap mulva fura dolgok tortennek a gepekkel, fiokokkal... majd megint jonni hogy vajh' hi lehet a gond forrasa..
-
user26
senior tag
Igen, a kilométeres mappa név, szóköz, és minenféle éezetes írásjeles mappa név nem tetszik neki. (Én az asztalra tettem ki a MiFlash -t, abba 1 mappa, "ROM" néven, és abba a letöltött és kicsomagolt fastboot verziót, eddig nem volt vele soha gondom)
Nekem ez a verzió van meg: MiFlash20181115, a program mappába egy "log" mappát csináltam, valami miatt nem volt, vagy én töröltem vélelten, és ezek után tette a dolgát.
Igen, van pár megoldás, szerintem ez a program a legegyszerűbb. -
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #9521 üzenetére
OK. Átmásolom C gyökérbe, szóköz nélkül.
-
-
nimfas
addikt
Próbálkozok... De erre nem számítottam.
Leszedtem a romot, a flash programot. (Több verziót is)Aztán futtatás után ez fogad amikor a programon belül a drivereket akarja telepíteni.
Itt elakadtam. Régebben fastboot parancssorból telepitettem romot és recoveryt. Az erre nem lenne megoldás? Itt ugye a programos verziónál a .TGZ verziót kellett leszedni. A fastboot parancssoroshoz pedig a .ZIP verziót.
-
Met
nagyúr
A 1.0.2.0-re frissítés úgy néz ki megjavította a dupla koppos lezárást.
Amikor megvettem a telefont, a sötét képernyőt fel ébreszteni a zárképernyőhöz és ki is tudtam kapcsolni.
Viszont a kezdő képernyőt dupla koppal nem tudtam kikapcsolni, nem csinált semmit.
Nova launcherben van erre beállítás, bekapcsolás után egy darabig működött de után nem.
Most viszont működik a dupla kopp már a feloldott képernyőn is. -
crok
nagyúr
Letezik. Probald meg ugy hogy a fejlesztoi menuben bekapcsolod hogy mobilnet mindig aktiv. Ez csak annyi, hogy majd ha a WLAN szarakodik nem lesz kapcsolgatas hogy kell vagy nem kell a mobilnet (mar ha be van kapcsolva) es nem lesz hogy beakad. Ja a WLAN beallitasoknal az intelligens meg egyeb vackokat kapcsold mind ki, parasztvakitas amugy is.
-
gps76
őstag
válasz
Landsmann #9510 üzenetére
Nálam a 11 Lite NE-on amin hivatalos HyperOS van, olyan anomáliát csinál , hogy bekapcsolt de nem csatlakozott wifinél a mobilnet időnként elmegy és úgy is marad valameddig. Van 4G/5G ikon, bekapcsolva mobilnet, és pl. chrome kiírja nincs internet kapcsolat, más alkalmazások se töltenek be semmit. Ilyenkor wifi ki, át repülő módba, majd vissza csak a repülő mód és visszajön a mobilnet. Csak azért nem jó így, mert van hogy elfelejtem a wifit bekapcsolni... Vagy valami közeli eszköz vagy milyen keresés.kutyul be, vagy nemtudom mert unom már kicsit, és másik 11 Lite is csinálta még Miuival. Yettel hálózaton mindezt.
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Lett egy új Xiaomi Redmi Note 13 telóm 8/256-os változat. Amikor beakarom kapcsolni a fejlesztői eszközöknél a telepítés USB-ről, azt akarja, hogy MIUI fiókot hozzak létre. Kilehet ezt valahogyan kapcsolni, hogy ne kérjen hozzá MIUI fiókot?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Landsmann
addikt
válasz
nyesteb #9508 üzenetére
Én jópár bluetooth fülest kipróbáltam a telefonhoz, hogy vezetés közben tudjak telefonálni ha hívnak. Mindegyik olyna halk volt, hogy alkalmatlan volt arra hogy vezetés közben használjam, hiába állítottam maximum hangerőre. Aztán kipróbáltam egy Maxell márkájút. Annak a hangereje,hangtisztasága jó lett volna, viszont szakadozott a hang, néha 5-10 másodpercre is. Addig kísérleteztem, míg kiderült, ha a telefonon be van kapcsolva a wifi, akkor szakadozik a hang. Lényegtelen, hogy csatlakozik-e valamelyik wifi hálózatra. Ha kikapcsoltam a wifit, akkor gyönyörűen ment. Na mondom, akkor ez sem kóser. Aztán az egyik ismerőstől kaptam egy pár bt fülest, most nem jut ezsembe a márkája, de 5-6 évvel ezelőtt is olyan 20 rugó körül volt. Na, szóval azzal nem szakadozik a hang és a hangerő is jó. Ezért gondoltam, hogy a wifi lekapcsolása egy próbát megér, de ha így is szaggat, akkor más a gond.
-
-
nyesteb
tag
válasz
Landsmann #9504 üzenetére
Szia!
Nincs bekapcsolva. Se mobilnet. Csak akkor kapcsolom be, ha szükséges.
Annyi jutott még eszembe, hogy a két teló között még az Eset a különbség, erre már felkerült. Az okozhat ilyen problémát?
Az előzőn nem volt ilyen jellegű védelem, de itt a fizetés miatt használjuk. -
-
Met
nagyúr
A váltakozó hátteret a zárképernyőn hogy tudom kikapcsolni tartósan?
Pár napja feltűnt hogy a zárképernyőről eltűnt a Player pro widgetje és az óra sem látszik.
Ma frissítettem az OS-t (1.0.2.0).
A beállításokban kikapcsolom a váltakozást.
Viszont, ha beállítok háttérképet (zárképernyő és kezdőképernyő) akkor visszakapcsolódik a váltakozás. -
-
zsolttt01
csendes tag
hali, android 14/hyperos nél mobil adatforgalom kijelzés lehetséges? (nem adatsebesség)
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Hátha itt kapok választ, elvégre HyperOS van rajta. Bár a MIUI-val is csinálta.
Redmi Note 13 LTE van nekem és többen jelezték, hogy ha kihangosítón beszélek velük, akkor szaggat a vonal. Visszavéve normál módra megszűnik, majd újra kihangosítva ismét szaggat.
Mi lehet ez? Mindha nem érzékelné a beszédemet kihangosítón. Ennek alul és felül is van mikrofonja, jól gondolom?
2G-n használom a készüléket, de 4G-n is ezt mondták.Korábban egy Note 9 Pro-m volt, azzal nem volt ilyen gond.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest