Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Arra van esetleg valakinek tapasztalata, hogy bootloader nyitását követően rom csere után, visszazárta az eszközt, majd újra nyitni szerette volna? Szóval ilyenkor is ki kell várni ismételten a korábban kiszabott időt?
-
válasz
zsoltip #10496 üzenetére
Ez azért attól bonyolultabb
Attól, mert valami PD-s nem jelenti azt, hogy gyorsan kell töltenie.
A szabvány mindig fejlődik ill. a fejegységnek a kábelnek és a töltendő eszköznek összhangba kell lennieJa és az hogy valamelyik kábel sok A-t tud az gyakorlatilag semmit se jelent, mert ha nem tud megfelelően kommunikálni az eszközökkel akkor semmit se ér.
Az Amper nem töltési szabványA linkelt kábel szerintem ott vérzik el, hogy USB 2.0 szabványú.
Az, hogy type-c csatija van nem jelenti azt, hogy usb 3 vagy nagyobb szabványú.De ha venni szeretnél egy kábelt nem feltétlenül fogsz tudni szabványt társítani hozzá, ill. attól, hogy valami pl. usb 4.0 nem biztos, hogy rendelkezik a megfelelő PD tanusítvánnyal (kommunikációval).
Összegezve vagy megbízható gyári kábelt veszel aminek tudnia kell a szabványokat, vagy olyat ami tapasztalat alapján működőképes, vagy veszel egy akármilyet és ha nem jó akkor visszaviszed.
-
nimfas
addikt
válasz
zsoltip #10494 üzenetére
A kábelt otthon a fali töltővel le tudod tesztelni hogy mit bír. Ha ugyanúgy tölti mint a gyári kábelével akkor az autós töltővel van a "hiba".
Nekem a LIDL-s autós töltő jött be ami filléres volt, az "Gyorstölti" a telefont (Poco F5Pro). A villámtöltéshez 67W-os töltő kellene, de autósban én még nem nagyon láttam.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Az normlis, hogy veszett lassan tölti a Mi 10 Pro készülékem, autóban ez a "Vention Type-C (USB-C) 2.0" kábel?
Tehét ez nem támogatja a PD- szabványt?Milyen kellene, hogy gyorstötést csiholjak?
-
user26
senior tag
-
nimfas
addikt
Szia!
Gyári kábelével próbálod?
Nekem egy hosszabb kábellel nem ment a Flash a gyári 1 méteressel igen.
Azóta sem értem a dolgot. -
user26
senior tag
Ki akartam próbálni, le tesztelni, de érdekes mód elakadtam a Mi Flash -al (felsűltem
)
Win11 a rendszer, Mi Flash 2022.05.07.0 (elvileg ez a legfrissebb), driverek rendben, adb/fastboot parancssorból megy, eszközkezelőben ott van a modell, MI Flash -ba is látom, de amint rá nyomok a "flash" -ra 4-5 másodperc múlva le is áll. Hibát nem ír, hanem "succes", de semmi sem történik. (ha a Mi Flash -ba az ellenörző rublikába vissza teszem ami eredetileg ott van. Ezt: "error:Not catch checkpoint (\$fastboot -s .* lock),flash is not done", akkor nyilván ki írja, de ez érthető, mert nem zárom le a bootloadert,) de a srcipt-nek le kellene futnia, de nem fut le. Modell 90% -n, a MI Flash program a PC -n a C:/ meghajtón, benne a modell mappa, és azon belül a fastboot rom. A mappa nevekbe semmi szóköz, semmi krikszkrasz nincsen.
Tehát a srcipt nem fut le, valaki tudja mi az okosság rá ?(Egyéb alternatív megoldás a telepítésre nem érdekel, mert tudom azt, és az működik is, de jelenleg a MiFlash -t akarom be izzítani...)
-
-
ginola
addikt
válasz
Viktor0610 #10486 üzenetére
Poco x6 pro esetén éppen tegnap csináltam.
-
-
-
paolinho
őstag
A saját topikjában is feltettem a kérdést, de itt is próbálkoznék, hátha több szem, többet lát.
Szóval kivárva a 15 napot sikerült bootloadert nyitni a telefonon. Nekem egy Xiaomi 13T-m van.
Azonban amikor a MiFlash-sel próbálnám feltenni a tajvani romot, akkor leáll a flash valami Antirollback error okán. Igyekeztem kellő alapossággal eljárni, és minden szükséges kiegészítőt telepíteni, de nem övezte siker így sem a munkát. Lehetett olvasni egy XiaomiADBFastboot Tolls by Szaki progiról. Ezt még ugyan nem teszteltem, de ez hozhat eredményt? Mennyivel másabb, mint a MiFlash Tool? Akár beállításaiban is értve ez? A T13 MediaTek procis. Lehet a probléma forrása?
Esetleg (akár privátban is) tudna valaki segíteni, hogy mit ronthatok el a telepítés során?
Vagy, ha volna valami másirányú telepítési metodika, azt is megköszönném! -
ginola
addikt
Sziasztok
Hyperos esetén mi az alapértelmezett betűtípus? -
-
nimfas
addikt
válasz
Victoryus94 #10471 üzenetére
Ha felteszem a Magisk-et és azzal "elrejtem" akkor meg a Wallet (gPay) fog rinyálni nem?
Van egy olyan érzésem, hogy a bootloader zárás factory reset-tel is jár..... Eddig nem rinyált, komolyan a Mc-inél tartják az államtitkokat, hogy a banki szoftver meg elmegy simán. -
Victoryus94
őstag
válasz
Viktor0610 #10470 üzenetére
tuti az lesz, nálam is a meki problémázott 1 éve, amikor nyitottam (bezzeg a banki appnak semmi baja nem volt vele).
-
-
nimfas
addikt
Anyámnak Poco F5 telefonja van, TW rommal.
Eddig működött a McDonald's app. Ma szólt hogy nem megy.Mi lehet a gondja?
-
Drughi
addikt
más:
A frissítések keresésénél a jobb felső sarokban a 3 pöttyre kattintva letöltöttem a frissítőcsomagot. Még a Hyperos 1.011 esetében.Most szeretné ha újraindítanám a telefont. Ez most mit fog csinálni ha újra indítom?
-
Drughi
addikt
Jött már valakinek EUXM-re HyperOs 2?
Törököknél már kint van, 2.05.0.VNAMIXM, de több dél amerikai régióban is megjelent. -
ginola
addikt
Sziasztok
A gyári csengőhangok és értesítésű hangok pontosan melyik mappában találhatók sajnos nem találom őket. -
Victoryus94
őstag
válasz
detroitrw #10443 üzenetére
Lehet zárni, csak ha nem a gyári ROM (CN/global) kerül lezárásra, akkor lehet a telóból tégla. Azért tippeltem arra, hogy gyárilag nem global volt, és azért nem lett zárva hogy ne téglásítsák.
Ezért érdemes megnézni IMEI alapján, hogy mi a gyári.
Ha gyárilag kínai ROM volt rajta, akkor kínait kell feltenni, és azzal zárni. Ha global/EU/Thaiföld, stb, akkor azt. Ezzel minimalizálható a téglásítás.
Lehet van kivétel, de ha többet tudunk, akkor már lehet keresgélni, ki járt hasonló cipőben korában, és talált-e megoldást. -
Inczke
tag
válasz
Victoryus94 #10440 üzenetére
Az a fura, hogy szerintem azóta nyitott, amióta ők átrakták globalra és eddig minden működött.
De megnézem akkor IMEI alapján.
Más megoldás mi lehet? Ha nem lehet zárolni?
-
Inczke
tag
Nem próbáltunk semmit, mert én nem értek eme feléhez, Kínából rendeltem, ők rakták át a global romra. Én csak párszor frissítettem a telefont és minden ment gond nélkül.
Akkor ha vissza zárjuk, fog működni? Nem lesz tégla a telefon vagy bármi?
-
válasz
Inczke #10437 üzenetére
Xiaomi Flash Tool
vagy
XiaoMiTool V2ezekkel próbáltátok a visszazárást?
-
Inczke
tag
Sziasztok,
Eladtam az 11 Ultrámat, global ROM. Amennyit én csináltam, az annyi volt, hogy factory reset úgymond TWRP-ből és küldtem is tovább.
Az új tujdonosnak viszont pl nem megy a Revolut. Mert hogy rooted device. Holott nekem gond nélkül működött. Csináltattam vele egy integrity check, és nem megy át a strong felén.
Tud valaki segíteni? Hogy lehet megoldani, hogy minden gond nélkül működjön neki is?
Köszönöm ha segítetek!
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok tulajdonosa egy Redmi Note 13 pro+ készüléknek, ami sikeresen frissült is az új HyperOS rendszerre. Amibe úgy érzem, hogy belefulladtam, az az alkalmazásokhoz hozzárendelhető hangséma. Gondoltam beállítok más-más jelzőhangot a különböző alkalmazásoknak, de sajnos nem igazán működnek nálam ezek a dolgok. Egy egyszerű példa:
A Gmailnek beállítok brekegést, az otthoni térfigyelőkamera riasztásának madárcsipogást. A hangok és rezgések menüben pedig a Xilofon van beállítva. Nos mondhatni random -párszor volt madárcsics és néha brekeke is, - de leginkább a xilofon van zömében. Hogy ezt mi okozza lövésem sincs, már mindent átnéztem többszörösen is...nem akarom elhinni, hogy ez ennyire túl van bonyolítva, vagy ne tán ilyen bugos a működéseA telót Yetteltől hoztam ki, semmi "mókolás" nincs srajta.
-
ÖregMackó
tag
válasz
Victoryus94 #10430 üzenetére
Ez olyankor fordul elő mikor sok memória foglalt és olyan appot nyitnál meg ami nincs a memóriában, ilyenkor először fel kell szabadítania memóriát az op.rendszernek
-
yanna
addikt
válasz
Victoryus94 #10430 üzenetére
Én még abban a hitben élek, hogy azért van a RAM, hogy ne üresen pangjon.
-
-
vacs
veterán
válasz
Viktor0610 #10269 üzenetére
Engem tényleg nem szeret a miui, mert ezt pár naponta dobálja és nem sikerült még kikapcsolni vagy elrejteni (Pad 5 Tableten)!
Pluszba tudomásom szerint kamu amit ír, hiszen a memóriából gyorsabban tölt be egy app, mintha nulláról indulna! -
Atomgeszi
nagyúr
Xiaomi.eu stabilról át lehet menni dirty flash-el TW stabilra?
-
-
válasz
Drughi #10422 üzenetére
Nem árt, ha leírod, hol van ez.
Sosem találkoztam ezzel a fajta keresővel (bár én minden ilyesmit ki szoktam kapcsolni, kizárólag a Chrome-ban keresek).Amúgy tippre katt a 3 pöttyre, majd ott beállítások, azon belül ajánlások, személyre szabott tartalmak, hirdetések kikapcsolása.
-
Drughi
addikt
A bekarikázott részt el lehet valahogy tűntetni?
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
TruePhone különc viselkedése, "Névjegyek" (nem a tárcsázó) => személy kiválasztása=> "Parancsikon létrehozása"
Redmi 12 telón nem csinál semmit.
Redmi Note 13 telón kirakja a személy ikonját az utolsó oldalra és onnan azután lehet mozgatni/hívni. -
bodnarzoltan
tag
válasz
Victoryus94 #10418 üzenetére
Xiaomi 12t pro-n szintén jó mobil nettel! Próbáltam az engedélyeket is átnézni, de semmi. Tuti, h szoftver hiba lesz szerintem is! Remélem hamar javítják! Köszönöm a segítséget!
-
Victoryus94
őstag
válasz
bodnarzoltan #10417 üzenetére
Kösz, az nem volt tiszta hogy 2 külön sim-ről is tesztelted.
Általában a fenti 3 hiba szokot bekavarni (APN, nat-olt IP, ipv6).A másik tippem az volt, hogy az Android főverzió cserével kivezették az általatok hazsnált vpn támogatását, de írtad hogy wifin működik. Szóval... ha külön szoftvert használsz, akkor az engedélyeket lehet átbogarászni, de ha ez sem segít, akkor tényleg szoftveres hiba lesz.
-
bodnarzoltan
tag
válasz
Victoryus94 #10416 üzenetére
2 sim kártya van a telóban. Telekom: 2 IP-t is mutat ipv4 37.76.43.xx. ipv6:2a00:1110:141:1fd9:d8e7:82ff:feeder:xxxx
Vodásnál csak ipv4:151.0.88.xxx
A frissítés előtt semmi gond nem volt! Most mind a 2 mobilnettel ugyan úgy nem jó! A hyperos frissítésnél romlott el valami, vagy bug-os a rom. Egyébként a mobilnet tökéletesen működik, csak a vpn nem. Ahogy felcsatlakozik egyből ledobja. Wifin hibátlan. -
Victoryus94
őstag
válasz
bodnarzoltan #10403 üzenetére
Ha nincs vpn, akkor mégsem
Apn beállítások rendben? Néhány szolgáltatónak több apn-je van. Ezek eltérően működnek.
NAT-olt hálózatról pl. nem mindig működik a vpn.
Ahogy ipv6-os címmel sem feltétlen.
Milyen ip címet kapsz a szolgáltatótól? -
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610 #10410 üzenetére
De ugyanez kérdés MIUI alatt is számomra.
Tehát nem akkor világít, ha maga az engedély aktív, hanem ha használja valamelyik app.
Ezt hogyan tudm kideríteni, hogy épp mi használja? -
-
zsoltip
őstag
válasz
ggeleven #10381 üzenetére
Egy TCL gyártmányú, Android rendszerű TV-ről van szó.
Azrét furcsa, mert eddig ez nem volt. Telefonon sem szeretem, de TV-n... végképp nem kellene.
Tudom, a Mikrofon engedélyezve van, ez az oka.
De eddig, amíg még nem csináltam rendszervisszaállítást, nem is volt jelen.Na már most. TV készülék, tehát igazán zavaró.
És igen, erre keresnék megoldást most. -
ht42
senior tag
válasz
Viktor0610 #10405 üzenetére
Közben rájöttem, hogy az msa app engedélyeinek visszavonásával eltűnik a dolog.
A mappanévre hiába kattintok nem jelenik meg az opció. Persze lehet, hogy az msa kikapcsolása miatt...
Köszi a választ! -
-
ht42
senior tag
Poco x5 5g, Android 14, HyperOS 1
Amikor a További alkalmazások, vagy a Játékok ikoncsoportot megnyitom megjelenik egy pár új ikon azzal a felkiáltással, hogy "Mai ajánlások"
Hogy a túróba tudom ezt eltüntetni? -
bodnarzoltan
tag
válasz
Viktor0610 #10402 üzenetére
Köszi a tippet! Nem tudom, h mit nézhetnék még meg! Minden tökéletes mobil nettel, csak a VPN nem!
-
válasz
bodnarzoltan #10399 üzenetére
Én a netbeállításokat nézném át. Hátha ott van valami gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!