Hirdetés
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok.
1. Poco X6 pro 12/512-n (HyperOS 2.0.102) sehol nem találtam lehetőséget beállítani, hogy a wifit bekapcsolja otthon, meg munkahelyen ( lokáció alapján). Samsungban natívan volt ilyen, itt próbáltam taskerrel megoldani, de nem műkszik, valami olyasmit panaszkodik, hogy Android 15 alatt nincs jogosultsága wifit kapcsolgatni. Nem csatlakozást állítanék be, hanem bekapcs-kikapcsot. Úgy szeretném, hogy ismeretlen helyeken wifi alapból off legyen, ha kell bekapcsolom kézzel. Köszi ha segíttek ötletekkel.
2. A nejem X7Pro-ján ami szintén HyperOS 2.0 a beállításokban megjelenik AI-re vonatkozó opció, ami az én X6Pro-mon nincs. Lehet valami köze annak, hogy az enyém MIUI-ról indulva jutott HyperOS-re, (nem volt gyári visszaállítás- macerás a sok alkalmazás miatt) a nejemé pedig azzal erkezett? Vajon a FR segítene ezen, vagy mindegy az én vasamon nem lesz ilyen AI opció, esetleg én nem vagyok jóban a HyperOS-el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest