Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A galéria alján csak bökj a kamera feliratra , akkor csak az általad készített képeket jeleníti meg , balra swipe után pedig az összes többi mappát laphatod majd . Az összes alatt , ha az adott mappán tartod az ujjad , akkor fel kínálja annak a rejtését.
Gabenh
Dettó , redmi 3,mi 4c,mi mix 2, note 10 lite ...etc egy két frissítés utáni anomáliát leszámítva , ami hr-el javítható volt , gondom még nem volt .
A stock felület inkább taszító számomra , sem mint a miui . -
Tompika777
senior tag
-
-
Landsmann
addikt
Én már vagy 4 bt fülest próbáltam két telefonnal is. Nem vagyok se süket se nagyothalló, de kivétel nélkül mind hadználhatatlanul halk. Ha egy csendes szobában ülök, akkor még használható. De kocsiban, vezetés közben főleg országúton semmit nem lehet hallani, pedig maximumra tekertem a hangerőt. Szerintem valami uniós szabályozás állhat a háttérben, hogy védjék a fülünk egészségét. Csak éppen használhatatlan arra amire alapvetően kitalálták.
-
Krigi34
tag
Szia
Első lépésben a file kezelőben a dalok elé sorszámot írsz, ahogy eredetileg szerepel az albumon.
Második lépésben kell egy "mp3 tag editor" alkalmazás, amiben ismét be kell írni a dalhoz tartozó összes adatot. Sorszámot is!Így eredeti albumokként jelennek meg a mappák és minden zenelejátszó így játsza le
-
lomposfarkas
tag
Sok lejátszó nem képes a mappák/fájlok szerinti klasszikus rendezésre, hanem csak az mp3 tag-eket veszi figyelembe. Nyilván piszok trendi, de használhatatlan így a lejátszó. A megoldás másik lejátszó, pl. az ingyenes és remek Musicolet, abban 25-féleképpen lehet sorba rendezni.
-
-
Fall-N
veterán
Köszi a választ.
Annyi fejlemény van, hogy a mai játék után eljátszotta ugyanezt, majd pár perc múlva lezártam a kijelzőt és magától újra működik a gyro. Próbáltam azt, hogy játékon belül bekapcsoltam a használatát, de semmi változás. Gondolom a rendszer programját kilövi a CoD, ami a szenzorért felel. Ha rájövök melyik remdszeralkalmazás az akkor automatizálóval (Tasker vagy Macrodroid) újra fogom indíttatni a folyamatot.
Szerintem régóta meglehet ez a hiba, csak legtöbb esetben álló pozícióban használom a telefont, így nem derült ki. Mostanában meg sokat használom a YT-t ahol el szoktam fektetni a telefont és kiderült a hiba.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sweet.tv - internetes TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest