Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
Sziszilabi
üzenetére
Ajánlott levélként lett feladva. A posta tegnap azt mondta, hogy hamis, ilyen küldeményazonosító nem létezik. A kép sarkában amin az igazolólap szerepelt, pedig ott figyelt a retrica felirat.
Tegnap este már-már megfenyegettem a csávót. ERRE MA HOZTA A POSTA!

Igaz nem akkor adta fel amikor megígérte, és vannak bőven olyan okok amik csalásra utaltak, de végül happy end lett a történet vége.Bejárta a fél országot a csomag. 2015.10.02-én utaltam, hétfőre ígérte, hogy feladja, de boríték szerint ezt csak 2015.10.08-án tette. 10.12-én még Vácon járt. Ma ért hozzám.
-
raziel01
veterán
válasz
Sziszilabi
üzenetére
Külföldi csomagnál igen.
-
Predator2
addikt
válasz
Sziszilabi
üzenetére
Úgy néz ki tény. [link]
A postás azt mondta, hogy én nem kerestethetem a csomagot, csak a feladó. De mivel valószínűleg hamis az igazolólap így soha nem foglya kerestetni.
-
Predator2
addikt
válasz
Sziszilabi
üzenetére
Akkor is megtegyem a feljelentést/addig még utána néz nekem a posta?
Vagy várjam meg még azt mondja nekem a posta, hogy nincs meg, nem tudnak a csomagról.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi