Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
*új
Szerintem csak át akar verni. Láttam már ilyet.
De bizonyítani neki kell, hogy már törve érkezett.Ha normálisan becsomagoltad hungarocellbe vagy ilyesmibe akkor kizárt, hogy baja legyen.
Mondjuk akkor hinném el az illetőnek ha van már 10-20 pozitívja, mert akkor minimális szinten megbízható de szvsz 0 pozitívos újonc csak átverni akar.
Meg onnan lehet látni, hogy kamuzik, hogy már rögtön az ügyvédet említi. Normális ember úgy kezdené, hogy beszéljük meg hogyan tovább vagy valami. Nem rögtön ügyvéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Alkoholista nevelde
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új pitaka tók Iphone 17!!!
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest