Hirdetés
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
''Értem, tehát az a normális lejátszó, amelyikre az adott zenét nem tudod felrakni...''
- Nekem az a nem normális lejátszó, amelyik saját formátumokat használ saját programokkal... és ez akárki akármit mond, nem a felhasználók kényelme, hanem a hülye DRM miatt van... Olyan olcsón meg nem tudják adni, hogy én egy fillérrel is támogatni akarjak egy a magáncélú másoláshoz fűződő jogomat korlátozó technológiát, inkább veszek (akár valamivel drágábban is) normális lejátszót!
A 8mm-es vastagság és a 4GB memória jó dolog, de amúgy a nano összes többi tulajdonsága szubjektív, számomra inkább hátrányos és/vagy visszataszító. Már többször leírtam ezeket, de valószínűleg az ipodokhoz szemellenzőt is csomagolnak... Nem kötelező az apple zeneboltját használni, nem kötelező gyári tartozékokat venni, de szerencsére az apple-t kedvelni sem kötelező. -
Deluxe00
senior tag
Én ugyanezeket irtam le nagyjából mint te, de úgy tűnik, hogy még pár embernek le kell írnia hogy megértsék

Amúgy szerintem páran azt is hihetik, hogy Steve Jobs csatlósai ostorral a szék mögött állnak, és a hátunkat ápolják, amennyiben napi 50 dollárt nem hagyunk ott a zeneboltban!
iTunes problémát már én is érintettem pár alkalommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Robotporszívók
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest