- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
''Értem, tehát az a normális lejátszó, amelyikre az adott zenét nem tudod felrakni...''
- Nekem az a nem normális lejátszó, amelyik saját formátumokat használ saját programokkal... és ez akárki akármit mond, nem a felhasználók kényelme, hanem a hülye DRM miatt van... Olyan olcsón meg nem tudják adni, hogy én egy fillérrel is támogatni akarjak egy a magáncélú másoláshoz fűződő jogomat korlátozó technológiát, inkább veszek (akár valamivel drágábban is) normális lejátszót!
A 8mm-es vastagság és a 4GB memória jó dolog, de amúgy a nano összes többi tulajdonsága szubjektív, számomra inkább hátrányos és/vagy visszataszító. Már többször leírtam ezeket, de valószínűleg az ipodokhoz szemellenzőt is csomagolnak... Nem kötelező az apple zeneboltját használni, nem kötelező gyári tartozékokat venni, de szerencsére az apple-t kedvelni sem kötelező. -
Deluxe00
senior tag
Én ugyanezeket irtam le nagyjából mint te, de úgy tűnik, hogy még pár embernek le kell írnia hogy megértsék
Amúgy szerintem páran azt is hihetik, hogy Steve Jobs csatlósai ostorral a szék mögött állnak, és a hátunkat ápolják, amennyiben napi 50 dollárt nem hagyunk ott a zeneboltban!
iTunes problémát már én is érintettem pár alkalommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest