- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
Értem, tehát az a normális lejátszó, amelyikre az adott zenét nem tudod felrakni...
Szerintem Te valamiféle megmagyarázhatlan okból utálod az Apple-t és ezt próbálod megideologizálni.
Nekem az első Apple termékem a Nano-m, tehát nem márkahűség okán választottam hanem azért mert azt tudja, amit ÉN elvárok tőle. Természetesen nem tökéletes, de egyik lejátszó sem az, mindegyik másban erős, így a kedves ELU kiválaszthatja neki személy szerint mi fontos.
Azt meg nem értem, hogy miért akkora bűn, hogy az Apple kínál egy szolgáltatást (Music Store), ellentétben a legtöbb konkurens gyártóval, akiknek nincs. Kötelező használni? Szerintem nem.
Olvasom itt az állandó iTunes anyázást olyanoktól, akik várhatóan még sosem használták. Egyetértek, hogy nem előny, hogy csak külön programmal lehet a lejátszóra zenét tölteni, de mivel jól használható, hátránynak sem érzem. Kb. annyira érzem nagy problémának az egészet, mint a monitorkártyához történő driverinstallálást... Azt se felejtsük el, hogy amellett, hogy az iTunes ingyenes, mégis léteznek alternatívái, ha valaki mást szeretne használni.
Iszonytató probléma szokott még lenni az érzékeny felület. Avval is egyetértek, jó lenne, ha esélye sem lenne a karcnak, de én a discman-emet, a palm-omat is tokban tartom, így nem érzem át, miért olyan katasztrofális. Szerintem, ha valaki a kulcsa és az aprópénze mellett hordja bármilyen elektronikai eszközét, azt semmi sem fogja túlélni.
Még arról szoktam olvasni, hogy az akksi rövid ideig bírja. Szerintem a Nano az akksis lejátszók között abszolút átlagos üzemidővel bír, az meg, hogy nem cserélhető elemes, az meg nem hibája, hanem olyan tulajdonsága, amit mérlegelni kell, hogy mi a fontos. Én a 8 mm-es vékonyságot fontosabbnak tartottam, mint a cserélhető akksit és a vele járó 20- 30 mm-es vastagságot. Nyilván, aki sokat utazik, annak más a fontossági sorrend, de én sajnos nem, csak Bp-n belül ingázok.
Esetleg nézzük még meg az árakat is. Egy hasonlóan márkás lejátszó 2 Gb flash memóriával 69-70 kHUF, míg a 4 Gb-os Nano 73 kHUF. A mocskos Apple fele árban adja a lejátszóját...
Az egész hosszúra nyúlt irománnyal azt próbáltam bizonyítani, hogy mindenki nézze meg, hogy neki személyesen mi a megfelelő, ne fogadja el a fikázók véleményét fenntartások nélkül, ugyanúgy mint ezt se
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden, ami hőszivattyú
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.26. Apple jótállás
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db érhető még el)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest