- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
Hadd kérdezzem meg, melyik az a flash memóriás lejátszó számára fontos formátum, amelyiket a Te ''normális'' lejátszód le tud játszani és egy Nano nem?
Csatlakozván az eredménytelenül előttem szólókhoz... igyekszem 1000-szerre leírni, hogy a lejátszó sima mp3-mat minden további nélkül képes lejátszani, csak EZEN FELÜL képes jogvédetteket is. Értem én, hogy az lenne a jó, ha a Music Store egy ingyenes letöltési lehetőség lenne, de a világ már csak olyan, hogy ''néhányan'' nem felebaráti szeretetből dolgoznak, javaslom koncold fel az összes gyártót, kereskedőt, szolgáltatót, mindenkit, aki pénzt mer kérni... Teréz Anya meghalt, magányos lennél a Földön
Mit érzel szemellenzőnek? Azt, hogy le mertem írni, hogy számomra egy (számodra ördögi) termék felelt meg a kínálatból? Esetleg azt, hogy azt írtam, hogy mindenki döntse el magában, hogy neki mi a fontos, és az alapján válasszon? Azt nem érzed szemellenzőnek, hogy büszkén hírdeted, hogy sose vennél, mégis jobban tudsz róla mindent a tulajdonosoknál, és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok nem azért vették meg, mert Apple, hanem mert végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták a termékeket élőben, és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották a számukra megfelelőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest