Hirdetés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Epson nyomtatók
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
Hadd kérdezzem meg, melyik az a flash memóriás lejátszó számára fontos formátum, amelyiket a Te ''normális'' lejátszód le tud játszani és egy Nano nem?
Csatlakozván az eredménytelenül előttem szólókhoz... igyekszem 1000-szerre leírni, hogy a lejátszó sima mp3-mat minden további nélkül képes lejátszani, csak EZEN FELÜL képes jogvédetteket is. Értem én, hogy az lenne a jó, ha a Music Store egy ingyenes letöltési lehetőség lenne, de a világ már csak olyan, hogy ''néhányan'' nem felebaráti szeretetből dolgoznak, javaslom koncold fel az összes gyártót, kereskedőt, szolgáltatót, mindenkit, aki pénzt mer kérni... Teréz Anya meghalt, magányos lennél a Földön
Mit érzel szemellenzőnek? Azt, hogy le mertem írni, hogy számomra egy (számodra ördögi) termék felelt meg a kínálatból? Esetleg azt, hogy azt írtam, hogy mindenki döntse el magában, hogy neki mi a fontos, és az alapján válasszon? Azt nem érzed szemellenzőnek, hogy büszkén hírdeted, hogy sose vennél, mégis jobban tudsz róla mindent a tulajdonosoknál, és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok nem azért vették meg, mert Apple, hanem mert végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták a termékeket élőben, és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották a számukra megfelelőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIG HASZNÁLT GAMER PC i7-8700K/ GTX 1060 OC
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest