Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
> Én egy kicsit furának tartom, hogy én ''alkalmazkodjak'' a készülék hangjához.
Ezt a ''Koss - The Plug''-nak dobozhangja van dolgot már több embertől hallottam, viszont nekem nem tűnt fel... vagy nem annyira karakteres hogy zavarjon, vagy csak egyszerűen olyan fülformám van hogy az összes többi fülhallgatóhoz képest velem csak ez kompatibilis. Nemtom, sosem fogok más fülével hallani. Nekem jó.
Fejhallgatót egyébként rengeteget hallottam már ami szebben szól, de fülesből eddig tényleg ez a legjobb amit ettem. De ez iPod topic, egy füles hangzása meg még ráadásul zenefüggő is, így ami nekem jól nyomja BB Kinget az másnak lehet h vartyogást csinál Linkin Parkból...
> Átolvastam a topic-ot, és próbálom megérteni az IPOD tulajokat, de megy
Gondolom ''nem megy'' akart lenni.
Az a vicces, hogy itt az embert próbálják megérteni, pedig nincs rajta mit. Vettünk egy mp3 lejátszót. Én azért ezt, mert ennek volt a legkevésbé műanyag fílingje, és sok giga ráfér. Ennyi. Tudom hogy egy versenyautón lehet kerekenként szabályozni a felfüggesztés merevségét és a nyomást, meg a szikraidőt és az ív hőmérsékletét annak függvényében hogy milyen motorhangot szeretnék, egy kisteherautónak meg baromi jó az ár-érték aránya, de vannak emberek akiknek csak egy autó kell. Az olyanok pedig vesznek egy pirosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest