Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
válasz
<Adamsky> #163 üzenetére
> Én egy kicsit furának tartom, hogy én ''alkalmazkodjak'' a készülék hangjához.
Ezt a ''Koss - The Plug''-nak dobozhangja van dolgot már több embertől hallottam, viszont nekem nem tűnt fel... vagy nem annyira karakteres hogy zavarjon, vagy csak egyszerűen olyan fülformám van hogy az összes többi fülhallgatóhoz képest velem csak ez kompatibilis. Nemtom, sosem fogok más fülével hallani. Nekem jó.
Fejhallgatót egyébként rengeteget hallottam már ami szebben szól, de fülesből eddig tényleg ez a legjobb amit ettem. De ez iPod topic, egy füles hangzása meg még ráadásul zenefüggő is, így ami nekem jól nyomja BB Kinget az másnak lehet h vartyogást csinál Linkin Parkból...
> Átolvastam a topic-ot, és próbálom megérteni az IPOD tulajokat, de megy
Gondolom ''nem megy'' akart lenni.
Az a vicces, hogy itt az embert próbálják megérteni, pedig nincs rajta mit. Vettünk egy mp3 lejátszót. Én azért ezt, mert ennek volt a legkevésbé műanyag fílingje, és sok giga ráfér. Ennyi. Tudom hogy egy versenyautón lehet kerekenként szabályozni a felfüggesztés merevségét és a nyomást, meg a szikraidőt és az ív hőmérsékletét annak függvényében hogy milyen motorhangot szeretnék, egy kisteherautónak meg baromi jó az ár-érték aránya, de vannak emberek akiknek csak egy autó kell. Az olyanok pedig vesznek egy pirosat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest