Új hozzászólás Aktív témák

• Husky

aktív tag

válasz <Adamsky> #163 üzenetére

> Én egy kicsit furának tartom, hogy én ''alkalmazkodjak'' a készülék hangjához.

Ezt a ''Koss - The Plug''-nak dobozhangja van dolgot már több embertől hallottam, viszont nekem nem tűnt fel... vagy nem annyira karakteres hogy zavarjon, vagy csak egyszerűen olyan fülformám van hogy az összes többi fülhallgatóhoz képest velem csak ez kompatibilis. Nemtom, sosem fogok más fülével hallani. Nekem jó. :)

Fejhallgatót egyébként rengeteget hallottam már ami szebben szól, de fülesből eddig tényleg ez a legjobb amit ettem. De ez iPod topic, egy füles hangzása meg még ráadásul zenefüggő is, így ami nekem jól nyomja BB Kinget az másnak lehet h vartyogást csinál Linkin Parkból...

> Átolvastam a topic-ot, és próbálom megérteni az IPOD tulajokat, de megy

Gondolom ''nem megy'' akart lenni. :)

Az a vicces, hogy itt az embert próbálják megérteni, pedig nincs rajta mit. Vettünk egy mp3 lejátszót. Én azért ezt, mert ennek volt a legkevésbé műanyag fílingje, és sok giga ráfér. Ennyi. Tudom hogy egy versenyautón lehet kerekenként szabályozni a felfüggesztés merevségét és a nyomást, meg a szikraidőt és az ív hőmérsékletét annak függvényében hogy milyen motorhangot szeretnék, egy kisteherautónak meg baromi jó az ár-érték aránya, de vannak emberek akiknek csak egy autó kell. Az olyanok pedig vesznek egy pirosat. :)

Új hozzászólás Aktív témák