- BIOS frissítés
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe123
aktív tag
-
Ha itt tartunk a régi konfigom eladó:
Msi x58m
Intel Xeon L5638
2*8gb 1600 Kingmax
Alpenföhn brocken cpu cooler
Minden dobozos!!
Ph-n 78-ra árazták be 70-ért lehet vinni és be is számítok de csak piaci ár alatt!!... -
Sunsetjoy
aktív tag
Hali! Rég jártam erre.
Van raktáron egy múzeumi ritkaság
Méghozzá egy Fiery XJ250 printszerver, egy nagyon régi Ricoh színes géphez volt nyomtatónak, az dolgozta fel neki a cumót
A lentebbi írásban látszik, hogy mikor jelent meg és mennyiért
"EFI will also debut the new Fiery XJ 250, a mid-level server for corporate workgroups. The Fiery XJ 250 prints continuous tone at 400x400 DPI resolution on both 8.5" x 11" (A4) and 11" x 17" (A3) paper sizes. The XJ 250 also incorporates Rip-While-Print with a two-page buffer, which enables one page to be printed while another is being processed. Like all Fiery XJ models, the XJ 250 can be upgraded as users' needs change. The Fiery XJ 250 will be available for shipment in June, 1995, and will have a suggested list price (SLP) of $24,995."
Ehhez hasonlít külsőleg:
Egy másik helyen ezt olvastam róla:
Specs: External Unit, MIPS RISC R4600 100mhz Processor, 128mb RAM, 540mb Hard DriveKérdés, hogy kell-e valakinek, legalább mondjuk a ház, vagy a vinyó miatt, vagy valami...? Én nem szedtem szét a cuccost, működött kb. 2007 körül, a színes nyomtató ment gallyra anno, ez meg beállt a sarokba. Szóval így kezelendő
-
Bull Boss
őstag
Egy régi nyavajás AT-s tápot tudna adni nekem valaki?
cserébe adok ATX P4 et ha kell
-
Jarod1
veterán
Hali DVTK fali órát tudtok valahol? a DVtk boltban nincs.. vagy legalábbis zárva van...a webshop
-
válasz
Wiz Khalifa #50786 üzenetére
Én meg 150k-t mert a vaterán nyertem licittel...
-
Wiz Khalifa
veterán
Én most 20k-t spóroltam az új gépemen a BlueChip-ben.
-
zsolt1225
aktív tag
-
Potzee
addikt
válasz
jagada #50782 üzenetére
Nem gondolom, hogy átverés, de szerintem és számomra nincs igazán ütős ajánlat.
Várjuk a Boxing Day-t!
Karácsony és Szilveszter közt valamikor leárazzák a megmaradt árukészletet!
Ez is az USA-ból indult!
Anno 15 éve 200$ helyett 50$-ért vettünk egy SONY mini Hi-Fi tornyot. -
Lajkó
őstag
Az EMAGon mikor van reggel???
-
jFox
addikt
Nem megy valaki Pestre mostanában? Egy apróságot kellene elvinni az egyik fórumozónak.
-
mycso
veterán
-
-
wwhy
veterán
Ideális karácsonyi ajándék: minőségi elektromos fogkefék a Dr. Mayertől! Az elektromos fogkefék piacán elérhető egyik legjobb minőségű termékcsalád - valóban megfizethető áron.
Gyerekeknek -- 3990 Ft
Szonikus e-fogkefe UV tisztító-fertőtlenítő egységgel, újratölthető aksival, dokkoló-töltőegységgel -- 14.990 Ft
Szonikus elektromos fogkefe, 3 működési móddal, 2 perces fogmosási időzítő -- 4990 Ft
Oszcilláló e-fogkefe, újratölthető aksival, tartóállvánnyal -- 4990 Ft
Szájzuhany - 360 fokban elforduló fej, 160ml tartály, automata leállás a 2 perces tisztítási fázis után -- 14.990 Ft
Professzionális szájzuhany - fogkefe: 7 speciális zuhanyfej, 1 fogkefe, 1600ml tartály, 6 fokozatban szabályozható víznyomás stb. -- 19.990 Ft
Minden termék természetesen vadonatúj, gyári csomagolás, 1 év gyártói garancia.
Kapcsolódó kérdésekre szívesen válaszolok.
-
Gabe123
aktív tag
-
Bull Boss
őstag
válasz
nyuszó #50763 üzenetére
Én a matrac depoba vettem vagy 3 éve 160x200 as matracot márka most nem ugrik be, de eredeti ára 85 ezer volt és ki volt szakadva a sarkán a nejlon nagyon picit koszos volt leáraztán 40re azonnal elhoztam, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, csak úgy félévente kb érdemes megfordítani. Persze súlytól is függ szerintem mennyit bir egy matrac.
-
scapegt
őstag
válasz
bozsozso #50757 üzenetére
Én a KIKOL-t ajánlom, ott kipróbálhatod és nagyon jó matracok vannak. Mi 2 félét is vettünk, mindketten elégedettek vagyunk vele. Az egyik a Memory Duet, a másik, ami keményebb pedig a Siglo matrac. Mindkét matracra 15 év garanciát vállalnak (ebből ha jól tudom, 2 év a magra), amennyiben boltban veszed. Bemész, megrendeled és pár nap múlva mehetsz érte, feltekerve adják, darabonként kb. 14 és 12 kg-sak, tehát kocsival érdemes elvinni őket.
A Memory Duet azoknak jó, akik kedvelik az oldalukon fekvést és puhább matracot szeretnek, a másik keményebb, de még bőven kényelmes. Utóbbit lehet forgatni össze-vissza, a Duetet viszont csak egyféleképpen a memóriahab miatt.
-
nyuszó
tag
A MATRACDEPOba NE menjetek!!! Csúnyán megjártam velük. 100 ezer ft volt a két matrac, másfél év után totál összeesett a szivacs, alkalmatlan lett alvásra. Előkerestem a papírokat, gondoltam hogy most jön a gariztatás. Mit látok, 1 év garancia volt rajta. Ennek ellenére próbáltam reklamálni (szavatosság is létezik), de magasról le voltam ejtve, a főnök szóba sem állt velünk. A matrac azóta a pincében van. Jobb helyeken -pl. Billerbeck- 10 év garanciát ad.
-
wwhy
veterán
Eladók:
1. Új Lenovo M93 ThinkCentre, a linken látható konfiggal, de 3 év garival (2017-ig)
Irányár: 79.9902. Új Lenovo M93 ThinkCentre DVD egységgel
CPU: G645T 2x2.60 GHz
RAM: 4GB DDR3
HDD: 320 GB HST 7200 rpm
Irányár: 89.9903. M92 ThinkCentre (új, garis)
CPU: Intel Pentium G2020T 2x2.50 GHz (Ivy Bridge)
RAM: 4GB DDR3
HDD: 320GB HGST 7200rpm
Irányár: 69.990Mindegyik géphez Windows 7 Prof jár, matrica a gépen.
Alku van, jön a karácsony -- kell ennél több?
Csere nem érdekel. -
jFox
addikt
Keresek 1Gb DDR3 SO-DIMM memóriát. Ajánlatokat PÜ-ben!
Eladó vagy cserélhető dolgaim:
Pentium D 820 2.8GHz/2M800 - 2k
Celeron D352 3.2GHz/512/533 - 1k3,5" Samsung 80Gb IDE HDD - 1,5k
Panasonic LS-1 fényképezőgép - 8kTP-Link csak drótos router - 1k
Autós akkumlátor töltő 6 és 12V - 3k
CompaQ PC ház táppal - 1k
Pnasonic LS-1 digitális fényképezőgép - 8k
Asus K51AC noti bontott alkatrészei.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani valami jó helyet ahol normális matracot lehet venni ágyra? Milyet érdemes venni? Van esetleg kifejezetten ajánlott típus, márka? Azért jó lenne olyan hely ahol ki is lehet próbálni. Érdemes jysk-ben vagy moebelix-ben vásárolni, vagy rossz tucattermékeket árulnak?
-
mycso
veterán
válasz
bnorci71 #50751 üzenetére
3 külső fal van + a tető. A szembe lévő sarokban, az ablak mellett, ahol semmi nincs a falon-fal előtt, ott felülről kezdett el annó penészedni, kb. a fal közepéig lefele, tehát nem igazán volt rá indok.
Illetve de, a fűtés sz@r volt, az ablakok sz@rok voltak és a fal is sz@r volt...ennyi.
Mivel a szekrény, csak azon a falon fér el, azért ott van, egyébként el van húzva a faltól egy jó 10-15 centit.Sima 3 vagy mm-es nikecell lett felrakva. De, mint írtam azóta már jó.
-
bnorci71
addikt
na ez nem gyenge.....
de ez nem a 3 fal miatt van szerintem hisz a 3. a plafon a képeken meg az látszik hogy alulról kezd el vizesednimenyi nálatok a páratartalom?
a szekrény is rá van tolva a falra ha jól látom a képeket nem tud átmelegedni, nem járja a levegőmilyen belső szigetelés lett felrakva és hogyan?
ja itt egy jó topik szigetelésre, mert a szigetelés 90%-ban páratechnikai kérdés
Köm-Kel és Vundergraf szavaira adhatsz -
Penndragon
tag
válasz
macilaci78 #50707 üzenetére
Ha win XP-ről van szó és nem akar bootolni a rendszer akkor azt könnyen meg lehet oldani. Miskolcon belűl merre lakik az öreg? Sajna mostanában nagyon kevés szabad időm van, de ha közelben van lehet egyik este átugrok!
-
benvolio
őstag
Az emag.hu-ról vásároltatok már? Vélemény róla? Drágább dolgot is érdemes onnan vagy csak apróságot? Esetleg volt e valakinek garanciális ügye, hogy állnak hozzá?
Üdv! -
XmoD
senior tag
jFox kollega telefonszama megvan valakinek? S.O.S. kellene
2 adat kellene tole egy csomaghoz
-
Vangelis
félisten
válasz
Wiz Khalifa #50736 üzenetére
Személyesen nem ismertem.. de már régóta nyúzztuk a PH! virtuális életét.
-
scapegt
őstag
Van 30 db MOL - OSRAM matricám (+kuponfüzetek), aki szeretné, viheti, csak jöjjön el érte
-
elistvan
őstag
Acer laptop szervízeléssel van valakinek tapasztalata? Van egy sulis gép, bizonyos billentyűk nem reagálnak erős nyomásra se, nemzetközi gari él, kaptam levelet a ups kivinné Csehországba.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sajnos nem ismertem se személyesen se HSZ-ben. De biztos hogy jó ember volt. És az is eléggé baj hogy ilyen fiatalon ment el.
-
PLaci58
addikt
Anyukámnak se lesz támogatott új hűtője, meg semmi ilyene :
"A pályázó (nyugdíjas, nagycsaládos) saját ügyfélkapuval kell, hogy rendelkezzen,
melyen keresztül benyújthatja a pályázatát."Miből gondolják, hogy a nyugdíjasnak van internete és ügyfélkapu regisztrációja?
-
PLaci58
addikt
Nem semmi.
A penészhez meleg párás levegő és hideg fal kell.
Tenni ellene leginkább a szellőzéssel lehet. Hagyni kell helyet, hogy a falaknál mozogni tudjon a levegő
Alapvetően 5 cm távolság a fal és szekrény között, tetején oldalakon szabad hely, hogy tudjon szellőzni. Jó esetben szekrények alatt is van 5 cm hely. -
mycso
veterán
válasz
diablo1984 #50722 üzenetére
5 éve volt, már a franc sem emlékszik rá, de emlékeim szerint nem volt szaga.
Akkoriban volt pára rendesen, meg fűtéses időszakban is jó hideg a lakásban.Mint írtam, ez pár éve normalizálódott a beavatkozásoknak köszönhetően.
Egyébként ami kemény, hogy a képen látható "jóságok" pár hónap leforgása alatt alakultak ki....
-
mycso
veterán
válasz
bnorci71 #50712 üzenetére
Akkor te szerencsés voltál, én most hirtelen feltudnék sorolni annyi rokont ismerőst, aki panelban lakik és penésszel küzd, hogy a 2 kezem kevés lenne hozzá.
Avas is, győri kapu is, dósgyőr is....a teljesség igénye nélkül.Közben találtam pár képet:
2008 nyarán csináltuk meg a lakást, festés, tapéta stb. ....
És 2009.01 hó:Ez le lett gyalulva, szavó-hypo, kutyafüle, majd 2009.09.-hóban ismét tapéta, festés (penészgátló festékkel), stb....
Ésss 2009.11 hó:Aztán azóta még 2x tapétáztunk, festettünk, legutóbb asszem 3 éve, viszont akkor volt radiátor felújítás, belső szigetelés és nyílászárócsere is, azóta jók vagyunk, max. az ilyen szeptember-októberi fűtésnélküli, de hideg időben fordul elő némi penész kezdemény, de szinte semmi. Jah, meg aktiváltam az előszobai szellőzőt, mert el volt falazva!
És még1x: nekem HÁROM külső falam van + 10. emelet.
Hát így penészedik a panel....
-
benvolio
őstag
-
diablo1984
veterán
válasz
diablo1984 #50711 üzenetére
hupsz, a 7500 az 9500 lenne, igaz alkuképes....
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Digis netem van az új lakásban egyenlőre a wifit szeretném használni rádugtam a wifi routerre az utp kábelt a laptop azt jelzi ki hogy a kapcsolat korlátozott,előzőleg aki kábelsínbe rakta az utp kábelt a végéről sikeresen leszedte a csatlakozót én próbáltam összerakni ma.
Most akkor azért nem megy a netem mert a kábelt rosszul csináltam meg vagy mert valahol regisztrálni kell a routerem ? -
-
storm4
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Továbbra is van egy tápegységem,ami keresi új gazdáját.
-
bnorci71
addikt
hát nem tudom egy panel hogy tud penészedni
bár ha a fűtés miatt csak 19 fok van akkor elképzelhető
laktam a Sályin 2emelet 2 fal közfal nem volt semi gond
középszer eleje ott se
Nyíri 4 helyen szintén semmi gond de ismerősi körbe se tudok olyat hogy penészedneablakcsere
ez a kulcs szó 90%-ban a penészedésre, bezárják a párát a lakásba hiába van 24 fok haa páratartalom 70% elég ha 18fok a fal márpedig nem nagyon lesz több így máris megvan a penésznek minden feltétele
vegyél egy páramérőt, szerintem csodálkozni fogsz
nem levegőbe beszélek a családi házba betettem 2 légbeeresztőt és rengeteget csökkent a pára, annyira amennyire szellőztetéssel nem tudtam elérni
1 év alatt többet kell Szavóra költeni mint a 2 légbeeresztő a légúti betegségekről meg nem is beszélekCrytec2010
nem csak, hogy benne van a víz de állítólag keringetik is így a fagyasztó szart se ér, szóval partizánkodásra esély sincs
-
diablo1984
veterán
Vegyetek SonyEricsson telefonokat:
SonyEricsson C510-es, független - 6000Ft
Sonyericsson Xperia X8, vodás - 7500Ft -
XmoD
senior tag
Szabaditsatok meg tole
[link]
-
Keresek üzleti notebookot, lehetőleg 40-45k körül, személyes átvétellel, és legalább próbagaranciával.
Ami lényeges:
13"-14,1"-es kijelző (1400x1050p-nek örülnék).
C2D CPU-ból T7300 fölött.
Minimum 2Gb ram és 160Gb-os HDD, de ezek nélkül is érdekel!
Jó akksi, 2 órás üzemidővel.
Webcam, és a világítós bill.-t sem utasítanám vissza.
Quadro NVS 140M VGA előny.
Külseje ne legyen agyonhasznált, horzsolt, törött, kopott, gányolt, de pár karc belefér.Előnyben: Lenovo ThinkPad T61, Dell Latitude E6400, Hp EliteBook 6910p/6930.
Privátban várom az ajánlatokat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Bull Boss #50706 üzenetére
Nem tudom, mi a gond. Amennyi idő alatt elmagyaráznám a Hiren's működését, annyi idő alatt kerékpárral is megjárnám a Budapest-Miskolc távot. De persze azt se tudom, ez-e a probléma...
Ezért keresek helyi embert. A tulaj tisztában van azzal, hogy nem vatikáni valutában mérik az árát. -
Bull Boss
őstag
válasz
macilaci78 #50702 üzenetére
Ha csak a hiányzó NTDLR fájj a gond, akkor egy Hiren's Boot CD ezt könnyen orvosolni tudja.
-
-
Oly
őstag
Sziasztok
Elkezdtem vissza olvasni, de a penészes fal, és a lehalt edigital oldalak után feladtam, hogy hardvereket találjak...
Azt a feladatot kaptam, hogy szerezzek be a 2,4-es Celeron 1 GB ram és 256 VGA helyett egy modernebb (LGA, DDR2, PCI-E) konfigot egy tizenéves fiúnak.
Tehát keresek "régi" játékokhoz valami alap gépet, félkonfigot, alkatrészeket.
A költségeket szeretnénk minimálisan tartani. Valami hasonló kategória érdekelne.Mindenképp privát üzetben várom az ajánlatokat, mert nem olvasom már aktívan a topikot.
Köszönöm
Üdv, Oly
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Van egy miskolci 70 év körüli barátom, akinek valamilyen okból elhalt egy külső merevlemeze és egy laptopja. A tárolókon több évtizednyi gyűjtő munka van, melyek egy része nem került archiválásra.Van-e valaki, aki segítene útbaigazítani az ipsét, hogy mi a hiba oka, merre induljon vele? Kürték persze kézen fekvőek, de egy hiányzó NTLDR miatt feleslegesnek érzem.
70 éves ember, aki kissé csőlátású módon csak a számára kellő dolgokra használja a gépet, a többi részéhez nem nagyon ért. Türelmes emberektől várok privátot.
Javadalmazás megbeszélés tárgya, de a célszeméllyel kell megbeszélni.
Előre is köszönöm a segítő szándékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest