Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eladó:
férfi karóra (fóliás egyszer se volt használva!)
Detomaso SPACY TIMELINE G30730CBára fix: 16k (bolti ára ~26k)
2 éves gyártói gar.
dobozával és minden papírjávalha lehet privibe
-
alufelni
tag
Genius 5.1 es hangrendszer eladó.
5050 es modell,eldobozolva,karcmentesen.
Érdekelne Nokia 9300 vagy 9300i modell,ha esetleg itt Miskolcon vagy környékén lenne valakinek dobjon egy privit.
Köszönöm -
elistvan
őstag
Nyomtatós segítségre lenne szükségem (a nyomtatós topicban rám se bagóztak). Van egy Kyocera FS1010-esünk és egy ideje érdekes jelenséget művel:
Minden bekapcsoláskor a dokumentum első oldalát csak a lap közepétől kezdi el kinyomtatni (minta lenne egy nagy élőfej a doksin). DE csak az első oldalt, a többi jó. A driver alapállapotba hozása illetve újrarakása nem segített. Valami ötlet? -
üszök
őstag
válasz
Gyíkac #38585 üzenetére
Most láttam este egy gurigát a jófogáson,vagy az apródon.Az árára sem emlékszem.
scapegt
(senior tag)Ja.Van az az Anne fotel nevű valami ha jól emlékszem,olyat majdnem vettem egyszer de nem tettem hálistennek.
Nézelődj itt hátha találsz valamit.
Korona üzletházban voltál? -
scapegt
őstag
Miben???
Láttam már véknyabb huzattal 27e Ft-ért, de bevallom, hogy kicsit sokallom az árát. Az alap relax fotelek meg 10e Ft körül vannak, de egy gagyi csőváz van elöl ami marha kényelmetlen tud lenni.
A képen lévők igényesnek és masszívaknak is néznek ki, amit tudom, meg kell fizetni.
-
Gyíkac
aktív tag
dvd-t akarok venni
tud valaki segíteni?
-
üszök
őstag
válasz
scapegt #38582 üzenetére
"Más:
Ilyen relax fotelt honnan lehetne venni? Szinte minden helyen kanapéval együtt árulják és egyszerűen nem hajlandóak megbontani a csomagot. De most, hogy ez akciósan lesz a Jysk-ben, bemegyek, megnézem a bútoron a gyártó nevét ha rajta lesz, és őket fogom felhívni"Ne lepődj meg ha nem fognak Magyarul beszélni.
Szerintem ezek külföldi beszerzések.
Amúgy Dzsipsziben(ahogy sok embertől hallottam már a nevet ejteni)mintha lett volna ilyen külön is,30k/db körül,de ez nem biztos,rég jártam ott.Ugyan az van mindig évek óta.
-
scapegt
őstag
válasz
ronson #38580 üzenetére
Én úgy értelmeztem a honlapjukon, hogy lehet több csomag, csak 80 kilónként többszöröződik a szállítási díj.
"Egy darabból álló küldemény maximális súlya 80 kg lehet.
Egy küldemény több terméket is tartalmazhat, ebben az esetben minden megkezdett 80 kg után ismétlődik a szállítási díj."Más:
Ilyen relax fotelt honnan lehetne venni? Szinte minden helyen kanapéval együtt árulják és egyszerűen nem hajlandóak megbontani a csomagot. De most, hogy ez akciósan lesz a Jysk-ben, bemegyek, megnézem a bútoron a gyártó nevét ha rajta lesz, és őket fogom felhívni -
scapegt
őstag
-
ronson
őstag
válasz
scapegt #38577 üzenetére
Köszi a tippeket, az egyiknek már írtam is, neki. Viszont egy kérdés...az én esetemben, amikor is Bp-ről kellene ágyat lehozni, egyszer kell számolni az alapdíjat? Vagy 2x, mert fel kell menniük is érte?
Gondolod annyi pénzért csak a te cuccodért mennek fel? Nyilván csak egyszer.
Viszont a térfogatot is le kell egyeztetni, mert ha nagy helyet foglal akkor biztos, hogy nem hozzák el annyiban.
-
scapegt
őstag
válasz
ronson #38575 üzenetére
Köszi a tippeket, az egyiknek már írtam is, neki. Viszont egy kérdés...az én esetemben, amikor is Bp-ről kellene ágyat lehozni, egyszer kell számolni az alapdíjat? Vagy 2x, mert fel kell menniük is érte? Nem igazán vagyok biztos benne
Ha egyszer, akkor az úgy nagyon jó ár, 100 kg-ig 3.906,- Ft.
-
sutykuru
aktív tag
-
scapegt
őstag
válasz
sutykuru #38573 üzenetére
A nagy Tesco mögött az OBI van, nem?
Egyébként ez a DHT szállít csak úgy, vaterán kívül is ahogy elnézem, van saját honlapjuk, ott is annyi az ár, csak félek, hogy mire megkapjuk, széttörik...mondjuk, ami számomra érdekes...
"Az ár tartalmazza a küldemény rendeltetési helyre történő elhelyezését, valamint csomagolóanyag illetve használt termék elszállítását. Az ár tartalmazza az értékbiztosítást 150 000 Ft-ig, valamint az utánvétkezelést."
Ezzel szemben:
"A megfelelő csomagolás, ütés-, illetve élvédelem hiányából eredő sérülésekért a HDT nem tud felelősséget vállalni."és ha a bolt kiadja kartondobozban és mégis eltörik valamelyik része, megtérítik vajon? Gondolom nem várják meg, míg kicsomagolom az egészet, ledobják a kocsiról és már mennek is... de ha észreveszem, hogy eltört, kinek szólok utólag? Bevallom, kissé tartok az ilyenektől, pedig 5.500,- Ft-ért szinte ingyen lenne a Bp-ről való lehozatala az ágynak. A két matracot pedig elpostázzák ingyen is, most van ilyen akció.
-
scapegt
őstag
válasz
sutykuru #38571 üzenetére
Hol pontosabban? Mi az a mifa?
(mindjárt rákeresek - szerk.: Nincs találat)
A Kikolban néztünk ágyat, nem tudom, hogy mióta beszéltem velük van-e még készleten az, amit szerettünk volna, de az a helyzet, hogy a budapesti jobban tetszik sokkal és hát hiába csak alszik rajta az ember, hosszútávra vesszük és nem szeretnék olyat, amire ha ránézek, mindig az jut eszembe, hogy "pedig ettől voltak sokkal szebbek is...". Persze, ha végül nem tudunk hozatni máshonnan, akkor az lesz, de szóljon még az is ellene, hogy 1 év gari van rá, a pesti cég pedig 5 évet ad az ágyra, ami azért nem kis különbség. Csak ki tudja, hogy mire lehozza ez a vaterafutár, nem törik-e szét...ha igen, az senki felelőssége nem lesz, mi viszont dobhatjuk ki az árát...ha meg bérelt utánfutóval felmegyünk, megint ott vagyunk, ahol a part szakad a mai benzinárak mellett...hihetetlen, hogy ebben a tetű városban nem lehet venni normális áron normális ágyat...neten és más városokban van 80e Ft-ért tömör fenyőágy, itt a városban 100e körül kapod meg jó esetben, vagy 150e körül.
-
scapegt
őstag
válasz
kicsitrash #38563 üzenetére
204 cm es 5 darabbol all.
-
king.mp
aktív tag
válasz
kicsitrash #38563 üzenetére
A tippem 180cm
-
scapegt
őstag
Budapestről a Hegedűs Gyula utcából (13. ker) kellene elhozni egy ágyat és talán 2 vákuummatracot. Hogy lehet ezt okosan megoldani? Az ágy természetesen lapraszerelt, a két matrac pedig összecsomagolva kis helyen (tekercsben) elfér.
-
Gabe123
aktív tag
Lcd kijelző érdekel valakit ? LCD Smartie -hez vettem, nem volt időm megcsinálni és már van előlapi panelem.
PC2004LRU-CWA-B
08230130 QC OK
10/17/04 F22 A2db van 1,5k/ db , mindkettő teljesen új, fóliával.
-
Vangelis
félisten
Samsung Galaxy S Advance FEHÉR még mindig eladó.
vadi új! Telenor függő. 7650ft -ért függetlenítik bármelyik telenor üzletben. 1220 ezt mondta.
Írjatok árat privátban és meglátjuk!
-
Gabir
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Powerbook G4 fehér töltőm elcserélném G3 töltőre.
-
nyuszó
tag
Sziasztok! Nem ismerős valaki Vodafone körökben? Iphone 4-et szerettem volna venni, állítólag sehol nincs a megyében? Nincs infótok, hogy átmeneti-e a hiány, vagy mi történt?
-
marharépa1
újonc
Eladó egy pár AEG Funky 50 walkie talkie megkímélt állapotban. 8km ig érzékel, túrázóknak ideális szerintem.
Ir: 5000ft (alkudni lehet) de érdekel csere is bármire. Ha érdekel ne habozz, írj! Képet kérésre tudok küldeni róla! -
mycso
veterán
No, ha már ilyen nagy procibizniszek vannak kialakulóban, lehet lesz egy eladó fx 4100-am.
-
alufelni
tag
Sziasztok Genius 5050-es 5.1 es eladó,irányára 20000 HUF
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Penndragon #38548 üzenetére
Én is igy gondoltam"ezzel?"
-
Relo
tag
Budapest keleti pályaudvaron nem szokott járni valaki?
Egy 17" lcd panel miskolc-ra juttatásában kellene segítség. -
elistvan
őstag
válasz
kicsitrash #38544 üzenetére
Miért ne?
wwenigma: Melyikre gondolsz?
-
elistvan
őstag
Kérdésem lenne:
Vennék egy am2-es konfigot. ezzel a lappal: ECS Geforce7050M-M (V2.0)
Milyen olcsóbb x2-es procit érdemes bele tenni ami jó eséllyel unlockolható?
-
netseft
aktív tag
válasz
kicsitrash #38537 üzenetére
Ilyen volt rajta gyárilag (jpbb alsó sarok): [link]
Egyszer csak fogta magát, aztán leesett... Van hely a rögzítő pöcköknek, de gondolom spóroltak vele. Másféle bordát lehetne rárakni persze, de pont nem ez a cél, minél olcsóbban szeretném megoldani. -
Vangelis
félisten
Keresek 2,5.-es SATA vinyót.
Barcikán. Gyorsan
-
-
zetecR
addikt
-
netseft
aktív tag
Kétoldalas hővezető ragasztószalagja van valakinek Miskolcon? 35*35 mm-es darabra lenne szükségem egy hűtőbordához, nagyobb mennyiséget nem éri meg vásárolnom.
-
PLaci58
addikt
válasz
kicsitrash #38522 üzenetére
Laptopról nem volt szó
Akkor ki kell mosni a kakaót -
Trollolo
tag
Gépet valaki?
[link]
-
mycso
veterán
2x1GB DDR2 800MHz eladò.
-
gaben1117
senior tag
Hali!
Az azonnali kérdések topikban nem kaptam semmilyen választ a problémámra, így már csak bennetek bízhatok.
Ezt tettem fel:
"Sziasztok!
Következő a probléma:
Használat közben olyanokat produkál a gép, hogy pl. játékokat percenként lerakja tálcára, rtl most videónézésnél folyamatosan kilép a teljes képernyős üzemmódból, böngészéskor, gépelésnél inaktívvá válik az ablak, mindig rá kell kattintani hogy újra az legyen használatban.
Hogyan lehetne ezt megoldani?Előre is köszönöm!"
-
jFox
addikt
válasz
alufelni #38515 üzenetére
Pedig nem fix. Ha megrázom mozog és nem az üléssel együtt. De nem találom azta kis kioldó gombot.
De az meg milyen dolog, hogy nem lehet rá üléshuzatot tenni. Csak ha szétvágod. Annó még a Yugo-ban is könnyen ki lehetett szedni a fejtámlát pedig nem volt extra felszerelésű. -
jFox
addikt
Sziasztok!
Fiat Punto 2 szériával kapcsolatban tudna nekem segíteni valaki?
Nem tudom kiszedni az első ülés fejtámláját. Hova rejtették a kioldó gombot? -
NokiaLife
csendes tag
Vadonat új Tristar 1,2 ,4 parabola fejek,koax kábel toldók és Fcsatlakozók 50db per csomagbaneladóak.Érdeklődni privátban. Árban megegyezünk,nem vitrinbe akarom tartani őket hanem eladni.
-
netseft
aktív tag
válasz
scapegt #38498 üzenetére
Szija guszti vaok figyej mán megódhato hodj adig nefürgyéle?
Nálam is jelentkezett már ilyen "lény", abszolút favorit itt hardveraprón volt egy fószer, aki egy értelmes mondatot sem volt képes leírni. Illedelmesen elhajtottam, aztán még én voltam elhordva mindennek...
Ez még mindig áll, valaki elvihetné, sajnálom kidobni vagy eltüzelni:
Ha valaki szeretne 2008/2009/2010/2011 évi nagyméretű (kb. 70*50 cm), nénis Würth naptárat garázsba, műhelybe, falra vagy ahova tetszik, dobjon egy privátot. Aki eljön érte, sörért/csokiért viheti, nem fogom sokáig tárolni. -
wwenigma
Jómunkásember
Ha kiröhögtétek magatokat akkor vegyetek valamit:
Logitech F510 gamepad
Kingmax 1GB DDR1/400
Kingmax 1GB DDR2/800
AMD Sempron 2800+ S754
AMD Athlon II X3 440@Phenom II X4 B40 (3GHz, 2MB L2, 6MB L3) csökkentett 1.275V-on hasznalom -
PLaci58
addikt
Nem tudtok valakit aki jár Pestre (tanul vagy dolgozik)?
Egy tabletet kéne elhozni. -
kicsitrash
aktív tag
-
scapegt
őstag
válasz
kicsitrash #38499 üzenetére
2. emelet, de van magasföldszint. Miért?
Megírjam, hogy le is viszem neki, sőt a hátamon cipelem el neki hazáig?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest