Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
Valakinek van esetleg elfekvőben 2,5 colos sata-s noti hdd-je? Ha igen akkor milyen márkájú, hány gb-s és garis-e? Válaszokat Pü-ben...
-
ronson
őstag
válasz
KukkSteve #24993 üzenetére
Lenne rá igény itmedia.sk ár alatt.
-
Oly
őstag
Sziasztok
Angol tanárt keresek Miskolcon... Első sorban hétvégi, vagy esti órákban is fogadót, jó áron...
Van ötletetek?
-
KukkSteve
senior tag
Sziasztok, lenne esetleg igény ÍRHATÓ, ÜRES DVD-re? Ha igen, várom a PM-eket!
Árakat még nemtudok, de ha sok az érdeklődő, jövőhétre lesz aktuális lista! -
Bull Boss
őstag
nincs valakinek eladó kutyaháza?
-
PLaci58
addikt
válasz
Steelmanus #24984 üzenetére
Sorkimenő trafó.
jFox!
Jóvanna, 25 másodperccel gyorsabb voltál.
-
jFox
addikt
válasz
Steelmanus #24984 üzenetére
Sorkimenő transzformátor.
-
Bull Boss
őstag
2GB-os (1modulba) Notebook memóriát keresek
Ugyanitt komplett p4 netezős gépek jó áron, -
Steelmanus
addikt
Szervusztok!
Kerdeznem hogy mi a hivatalos neve a regi CRT TV-ben annak az eleg nagy tekercsnek amit szoktak "malomkerek" neven is illetni, nem jut az eszembe sehogysem. Nem trafo kinezetu, a Nővéremek ment tonkre a TV, lefustolt benne valami es megkeresnem a neten hogy mennyibe kerulne, erdemes-e javittatatni.
-
KukkSteve
senior tag
Egy kis segítségek kérnék...:
Valaki nem tud olyan helyet Miskolcon, vagy a környékén, ahol jó áron lehet autóakksikat venni?
Legalább 50-55Ah-ás kellene, akár használt is érdekelne, ha van valakinek és megfelelő áron adja! -
ikiviki
aktív tag
Panasonic 72cm TX-28LD4P tv-é
ismertető a termékről:
[használt termék, Első kézből] Gyári távirányitóval..28-os 72cm -es,Quintrix képcső Q-Link Új fejlesztésű Euro 4 digitális sasszéSztereó vételi rendszer (NICAM, A2) Dome hangrendszer Új felépítésű magyar nyelvű menürendszer (OSD) Automatikus hangolás Fastext..
Miskolcon átvehető,és igen szép állapotú.Csere és beszámitás játszik../PC alkatrész,Mobil, vagy mid van/
-
Red_Bull
aktív tag
Eladó 38db használt, de jó állapotú DVD tok egyben 700FT.Jó minőségűek,nem az olcsó fajta a legtöbb.
Átvehető Miskolc Corvin utcán(belváros). -
jFox
addikt
2X256Mb RD-RAM (1066MHz) + lezárók -5k
2 db cordless telefon az egyknek egy kicsit lusták a gombjai - kinek mit ér?
Csere is játszik. -
ikiviki
aktív tag
Eladó megint 1 foliás..
KP500 Black független .dobozában .tartozékokkal
-
jFox
addikt
ELADÓ:
Cel1.7; Cel 2.26 CPU csomag egyben - 1k
Leadtek WF TV2000XP tv kártya - 2k
DLink D360 xDSL modem - 2kGF4 MX440 64Mb, ATI R7000 32Mb - 1k/db
Robo 678N + 512Mb SD + Cel 850 + cooler + táp + CF IDE adapter + 1Gb CF + Bill/Eger kozosito - 4k
Hibátlanul működik, nekem a falra volt felcsavarozvaNéha netezgettem vele, ha az asszon kitúrt a gép elől.
Úgy is mondhatnánk, olcsó félkonfig....SonyEricsson HCH-60 autós tartó - 3k
Panasonic S50 monitor - 1k
Hunday Q770 monitor -2kcsere is érdekel.
KERESEK:
478-as foglaltú alaplapot.
belső SATA mobilerack-et
hibás, törött LCD montort -
Teng
aktív tag
Valakinek van elfekvőben 2,5 colos sata-s noti hdd-je. Ha igen akkor milyen márkájú, hány gb-s és garis-e? Válaszokat Pü-ben...
-
caprine
senior tag
Eladó WD 500GB HDD, garis, valamint USB keret egybe/külön. THx
-
Caldera
senior tag
Eladó T-Mobile-os Nokia 6233 [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
Hangkari valakinek szentpeterikapu kornyeken eladó? Lusta lettem.
-
kryboy
tag
Hy!
80Gb sata hdd-re lenne szükségem!!!!!!
Lehet nagyobb is az ár a lénnyeg hogy olcsó legyen -
elistvan
őstag
Asus a7v8x-x athlon 2500+ + spire hűtő teszteletlen 2k
-
elistvan
őstag
Valaki esetleg szedett már szét digitális fényképezőt? Elvileg valami szalagszakadása van az enyémnek. Találtam is hozzá alkatrészt, de szeretnék biztos lenni benne, hogy ez van megszakadva, mert addig nem rendelném meg a cuccot az ebayről [link]. Mert itt [link]azt írják a leírásba hogy: Ha nincs kép a kijelzőn, a kijelzőn megjelenő kép csíkos, nincs háttérvilágítás vagy bármi, hasonló, ez megoldja a problémát. (If you don't get any image on your display, the image has lines, display has no backlight or anything like that, replacing this cable should fix the problem.) Tehát ha az illető megnézné nekem, hogy ez van-e megtörve, én megrendelném a címére a cuccot kicseréli nekem én meg fizetem a munkadíjat. ha csak ennyi a baja, ne kelljen már újat venni.
-
elistvan
őstag
Mit lehet tenni egy kitört jack csatis sb live-al? Javítható a dolog valahogy?
-
E1even
senior tag
Eladó cuccaim:
Egy fehér színű Nokia C5-00 telefon, dobozával, minden tartozékával együtt kitűnő és karcmentes állapotban.
A kijelzőjén még rajta van a gyári fólia.
1 éves és kártyafüggetlen, és még 1 év garancia is van rá.
Ára 20000 Ft.
Kérésre küldök képeket is róla.Egy új Intel gyári socket 1156-os CPU cooler.
Ára 1000 Ft.És egy SteelSeries egérpad.
Ára 1800 Ft. -
KukkSteve
senior tag
Valakinek 5k-ig ELADÓ PCI-e karija van? Lehet boltolnám...
-
Tottika
tag
Üdv!Keresek még mindig HTC Hd telefont,csak karcmentes érdekel és nem javított...
-
jFox
addikt
válasz
WildBoarTeam #24952 üzenetére
50kg-os noti? Nem nehéz az egy kicsit?
-
kryboy
tag
Hy!
Ha van valakinek eladó dvd olvasó vagy író írjon satás kell
De ha kölcsönadná valaki 1 napra azis megfelelne! -
Red_Bull
aktív tag
Eladó 38db használt, de jó állapotú DVD tok egyben 800FT.Jó minőségűek,nem az olcsó fajta a legtöbb.
Átvehető Miskolc Corvin utcán(belváros). -
WildBoarTeam
senior tag
Keresek 50k-ig laptopot egy ismerősöm számára.
Legyen stabilan használható és az akksi is működjön még benne.
A konfig elméletileg mindegy, netezéshez lesz elsősorban (+ netes flash játékok).
Ajánlatok jöhetnek Pü-ben. -
kryboy
tag
Bocs a dupláért!
Amit még sürgősen keresek Sata DVD olvasó vagy író -
kryboy
tag
Üdv! ddr3 ramot keresek sürgős
-
ló úr
őstag
Ha vkit érdekel,ne habozzon írni nekem JVC televízió
Más: Keresek eladó haspadot,ha lehet nem túl magas árkategóriában!
-
Oly
őstag
Sziasztok
Holnap délután megyek BP-re.
Vasárnap jövök haza.
Apróságok transzportálása megoldott (MÁV powaa
)
Privi pls!
-
kornel76
aktív tag
Eladó cuccaim:
1 db
AMD Phenom II X6 1075T 3.00GHz AM3 BOX 25.000-
1 db
ASUS Crosshair IV Formula 35.000-
2 db
CORSAIR 4096MB XMS3 DDR3 1600MHz CL9 KIT CMX4GX3M2A1600C9 7500 / Kit-
1 db
CORSAIR Professional Series HX650W 25000-
1 db
SAMSUNG 1000GB F2 EcoGreen 5400rpm 32MB SATA2 HD103SI 10000-
1 db
SAPPHIRE 11188-05-50G HD6950 2GB GDDR5 PCIE 50000-Bontatlan , garanciális , papíros az összes. Frissen érkeztek.
-
-
jagada
addikt
-
Sunsetjoy
aktív tag
válasz
szmolcsi #24928 üzenetére
Na a folyamat.
Hazaérek, bekapcsolom. Jönnek a BIOS, Boot logo, Win7logo, Win asztal, stb.
Amikor fel-feltűnik valami, kb. 2 mp után lehalványodik, aztán eltűnik. Jön a következő információ, megint látszik 2 mpre. Ilyenkor nagyon halkan olyan hangot hallatt, mint amikor mondjuk valami apró lyukon sziszeg kifelé a levegőAmikor bejön a Win, kb. 3-4 percig ki be kell kapcsolgatni a monitort, egy előre beállított (0 fényerős setup, bár persze nem töksötét
módban. Aztán egy idő után már nem tűnik el a kép.
Bemelegedési fázisban a hátlapjához közel hajolva a sziszegő hang mellett, kvázi olyan nagyon halk féligütemes kattogás hallható (nagyon halkan), mint mondjuk egy régi autó alapjárata, vagy ilyesmi. Bemelegedés után (amikor már nem tűnik el a kép) a szokásos ultrahalk magas hangot adja, mellékzönge nélkül-tehát amit általában ad egy tv,monitor.Ilyenkor semmiféle képet nem látni rajta, még ha nap felé fordítom se. Hangja nincs, kép se, a bekapcsoló gomb bekapcsolt állapotban van (tehát világít, és nem villog, mint standby esetén).
Amikor kvázi bemelegedett, akkor észrevehetően, de gyengén vibrál a képe (egyértelműen fehér háttérnél jóval inkább), különösebb pozíciója nincs, az egész képernyőn észlelhető.
Mondjuk 1 óra üzem után ez a vibrálás megszűnik, normál fényerőnél sem észlelhető igazán, talán csak akkor, amikor mondjuk egy másik beállításra (fényerő.kontraszt, gamma) kapcsolok a monitoron, akkor pár percig ismét vibrál, de nem olyan vészesen.
Bemelegedés után képélességgel, fényerővel nem igazán van gond, lásd fentebb.Bocs a hosszú szövegelésért, de minden aspektusát le akartam írni a dolognak.
Amúgy egy 6-7 év körüli Samsung Syncmaster 740N monitor, még garanciaidő alatt volt szervízelve, amikor a tápnál valamilyen apró cuccot cseréltek ki, mert nem kapott tápot, vagy csak akkor, ha mozgatta az ember a kábeljét (később már úgy se.)
-
dajani
tag
Hy.
Sztriptíztáncosnőt keresek legénybúcsúra Miskolcra!
Infót, árat priviben kérném.Üdv.
-
szmolcsi
aktív tag
-
-
sly105
aktív tag
kötekedünk???
-
Sunsetjoy
aktív tag
Srácok, úgy érdeklődés szintjén mennyiért lehet általában kapni használt TFT monitort 17" környékén? Az enyémben kissé fárad a világítás. Bekapcsoláskor kb. 5-7 percig melegedni kell, hogy ne kapcsoljon sötétbe. Utána amíg dolgozik, nincs vele gond, de addig még vibrálás is van benne. Szóval ki tudja meddig bírja, kb. 3-4 hónapja játssza el velem.
Aztán jó lenne tudni, hogy legyen, mint legyen, ha odakerül a helyzet, vagy ilyesmi.
A CRT monitorokat tudom mennyiért lehet szerezni, de maradnék a TFT-nél, az könnyebb, meg jobban forgatható is.
-
wwenigma
Jómunkásember
Keresek valakit forrasztópákával és hőlégfúvóval aki egy memic-t lecserélne a routerembe. Keptonszalagot én adom.
-
jFox
addikt
EADÓ:
Cel1.7; Cel 2.26 CPU csomag egyben - 1k
Leadtek WF TV2000XP tv kártya - 2k
DLink D360 xDSL modem - 2kGF4 MX440 64Mb, ATI R7000 32Mb - 1k/db
Robo 678N + 512Mb SD + Cel 850 + cooler + táp - 4k
Hibátlanul működik, nekem a falra van felcsavarozvaNéha netezgetek vele, ha az asszon kitúr a gép elől.
Úgy is mondhatnánk, olcsó netezős félkonfig....SonyEricsson HCH-60 autós tartó - 3k
Panasonic S50 monitor - 1k
Hunday Q770 monitor -2kcsere is érdekel.
KERESEK:
AM2 procihűtő lefogató keretet. Azt ami az alaplapon van.
478-as foglaltú alaplapot.
belső SATA mobilerack-et
hibás, törött LCD montort -
szapeti
tag
Eladó
Celeron D 2,66/256/533. hűtő nélkül 1800Huf
Celeron 1.7 hűtő nélkül 700Huf
Coolink 2,5 IDE külső ház USB kábel nélkül 1000HufHynix 1Gb 800Mhz DDR2 Notebook memória 2500Huf
-
ronson
őstag
Szünetmentes tápegység PCM Black Night 600VA
Monitor nélkül teszteltem: Asrock 890GM Pro3, Athlon II X2 4400e, 2*2GB DDR3, 2 HDD
26perc
Asrock E350M/USB3 (Brazos), 2*2GB DDR3, 2HDD
56perc!!!
Folyamatos netezéssel, úgy hogy egy youtube HD videó futott közben.
A megadott értékek, a low battery sípolásig lettek mérve, utánna nem tudom még meddig mehet.
Egyszerű modell, nem menedzselhető, viszont bika az aksija. Doboza, használatija megvan.5k
Canon CanoScan 300 scanner + SCSI vezérlőkártya
Win7 32bitre, biztos hogy telepíthető, ez tesztelve.
Csak olyannak aki biztos a tudásában, mert az árát figyelembe véve nem szívesen szaladgálnék házhoz telepíteni, fejből meg nem tudom megmondani, hogy kell.2k
Mustek 600CU USB scanner
Csak XP és alatta működik, a weboldalán telepítési útmutató.
2k
Mustek Bear 2400CU Plus USB portable scanner
Portable, tehát nincs tápegysége, USB portról veszi az áramot, így "terepmunkára" is megfelelő notihoz.
Win7 32/64 bit alatt is tesztelve.Valamiért a fényképeket kissé homályosan scanneli, színes újsággal, rendes szöveg dokumentummal tesztelve hibátlan de ez lehet a portable mivoltja miatt van, mert ennek nincs akkora megvilágítása, mint az adaptereseknek. De ahogy én olvasgattam az is lehet, hogy rosszul van beállítva a színmélység, viszont én ilyet nem találtam.
5k
OKI Microline 5520 mátrix nyomtató
Nem őskövület, USB port is van rajta.
Traktoros + A4 lapadagoló feltét.
USB nyomtató kábelem nincs, nem biztos, hogy lesz hozzá.3k
Fujitsu 6GB noti PATA HDD
Sentinel 100/100
1k
Orion DVD 5000 DVD lejátszó
SD, USB támogatás, analóg 5.1 kimenet
A készülék új, csak a távirányító használt. A vevőnek elmondom miért.4k
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Holnap kezdődik az U18 kosárlabda EB itt Miskolcon. Nem tudja valaki, hogy mennyibe kerül a belépő? Vagy ingyenes?
-
mycso
veterán
Nincs valakinek eladó neonja???
12v, 15-20cm körüli kellene, 2db. Lehetőleg fehér színű...esetleg kék/lila belefér még. -
elistvan
őstag
válasz
kornel76 #24907 üzenetére
Lassan már hagyomány. Ha jól emlékszem 3. alkalommal kerül megrendezésre. A miskolci ph-sok egy része (és családtagjaik) elmennek szalonnát pörgetni....
inni és félrészegen énekelnina jó nem.Szóval némi időt töltenek együtt közösen. Kaját mindenki magának biztosít.
-
jFox
addikt
Uraim (és hölgyeim, ha vannak.
) !
Elérkezettnek látom az időt a III. PH! Szalonnapörgető Összejövetel (III. PH! Bacon spin Meeting
) megrendezésére, ezúttal nyárbúcsúztató felhanggal.
Az időpont Augusztus 27-e szombat lenne, ha a többségnek megfelel.
Helyszínre várnék javaslatot, ha tudtok olyan helyet, ami többeknek megfelel (közel van buszhoz, vonathoz, Wifi AP-hez, stb.) akkor ne tartsátok magatokban. Ha nem akkor marad a szokásos helyszín. Étel, ital lesz elégséges, csak mindenki hozzon magával.
Ha valaki(k) bográcsolni szeretne(ének) arra is van lehetőség.
A lényeg, hogy együtt legyünk, jól érezzük magunkat és elköszönjünk a nyártól. -
kornel76
aktív tag
válasz
Depression #24904 üzenetére
Amint pontosat tudok, dobok egy pü-t.
-
Teszla_
senior tag
Eladó egy Seagate Barracuda 7200.7 120Gb-os IDE-s vinyó. HDsentinel szerint 100/100-as. Ár: 3500Ft.
Valamint egy Alcor DTV HS usb-s DVB-T vevő, fekete színű, minden tartozékával, garanciával. Egyszer próbáltam ki. Ár: 5000Ft
További cuccaim:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest