- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Aktív témák
-
mucso
csendes tag
Kösz mindenkinek!
Az már láttom, hogy a legközelebbi op.rendszernél nem fogom Enableden hagyni, mert gyakorlatilag semmi haszna nincs (2-3 PCI-os ezközt használok, ezekkel biztosan elboldogul alapból is).
Most meg ehetem a kefét, mert ezen kis hiba ellenére (RESET forever!) eléggé összeállt a gép.
Egyébként nagyon jó ez az nforce2-s deszka, mert jól viseli a 9,5*240-es (Core 1.8V) FSB-t is! :]
X-COM! Ne erőltesd már azt az ACPI-t!
(ezt nem hagyhattam ki)
Hi! -
mucso
csendes tag
Hi!
Tényleg mire jó ez? (valami IRQ kavarást érzek az erőben, de valahogy még nem tiszta ;)
Én mondjuk engedélyeztem (NF7-S 2.0), viszont kb. azóta (gyanítom e miatt) csak minden második bekapcsolásra van egerem és billentyűzetem!!!
Ez nem túl jó, mert így eléggé sűrűn reset-elnem a gépet! (Értsd. minden nap legalább egyszer:((
Lehet, hogy tényleg az APIC mód engedélyezése okozza? Viszont azt már az XP miatt nem kapcsolhatom ki. ( Disabled.-en nem áll fel a rendszer!)
(NF7-S 2.0, 18-as bios, 2500+ XP Barton@2200Mhz, 11*200, Infineon DDR400 2-3-3-7, Magyar XP SP1)
Help!
Mucso
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest