Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Masfel eve, mikor megjelent idehaza, akkor 43000+fa korul volt, most 45100+fa a nagykerara.
Rajta levo C3 1300 egyebkent tenyleg harmatgyenge.Anno mericskeltem a kulonbozo ipari PCink teljesitmenyet, a regebbi gep C3 1GHz-je kb. egy 400-433-as celeronnal vetekszik, eleg csunyan kikapott a Celeron ULV 650-tol.
Ja, utobbin passziv hutes van, mig C3-ra kotelezo a propeller. -
nyunyu
félisten
Via Epia annó 60 magassága volt (boltban). Most nem tom mennyin tendálhat de sztem olyan 40-50 lehet az is.
Epia az egy vicc.
3 eve kerult 15+faba egy Epia 5000. (legkisebb tudasu Epia)
Ma meg 21+fa az Epia 5000AG.Utobbi nem tudom, miben ter el a harom evvel ezelotti verziotol, hiszen ugyanaz a chipset, Eden 533MHz, sima/nem DDR ram kell bele...
Na jo, 3 eve az Epia 5000 rev1.0-an meg 1 PATA+1 floppy csati volt, viszont 2 evvel ezelotti Epia 5000 rev1.1-esen mar ugyanigy 2 PATA+0 floppy, mint a mostani 5000AG-n.
-
Chaser
legenda
Nálam először ott bukott el anno, hogy 1 sata csati van rajta, nehogy már vegyek átalakítót 3-4k-ért, ha kell még egy sata eszköz, mikor a lap bruttó 9-10k. Aztán ugye ez faxa kis MSI, és a régebbi mATX lapjain nem lehetett feszültséggel manipulálni, a vga-ja gyenge, felszereltsége gyenge, Maradtam a jól bevált GB-nél,nv chippel, hadd szóljon
, 22x24-es a lap, kicsit nagyobb mint az MSI, de überjó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest