- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
Egyébként atomos inteles alaplap már van az ebay-en! Itt az aukció linkje
De röhejesen néz ki több okból is ...
már ha nem valami kamu az aukció!
Az egyik, ugyan miért kellett már úgy megcsinálni, hogy a proci ugyan elmegy egy pici alacsony passzív bordával, de a chipsetre aktív hűtés kell ...
ez röhejes ...
Aztán ott a tápellátás megoldása a 20+4 tűvel, na szerintem ez az ujabb fölösleges hülyeség... ahelyett, hogy egy +12V-os táppal megoldanák, vagy pl. +19V stb ... én elhiszem, hogy kis irodai gépekbe is ez való, meg minden, de akkor is... persze ez nem annyira gáz, de
szerintem jobb lenne egy DC betáp neki ...
Viszont a DVI hiánya, vagyis, hogy dsub van helyette ... nem egy okos ötlet a mai világban ..Még a TV OUT hiánya ok, nem htpc-nek hanem irodainak kell a lap gondolom, de a dsub-ot szerintem el kellene már felejteni ... alapból DVI és mellé egy dvi-dsub adapter ...
Apropo, német ebay-en annyi jó itx-es lapot lehet látni ... nem tud valaki rendelni ... mert akkor beneveznék nála egyre, vagy össze is lehetne állni, hogy a posta olcsóbb legyen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest