- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
Egyébként atomos inteles alaplap már van az ebay-en! Itt az aukció linkje
De röhejesen néz ki több okból is ...
már ha nem valami kamu az aukció!
Az egyik, ugyan miért kellett már úgy megcsinálni, hogy a proci ugyan elmegy egy pici alacsony passzív bordával, de a chipsetre aktív hűtés kell ...
ez röhejes ...
Aztán ott a tápellátás megoldása a 20+4 tűvel, na szerintem ez az ujabb fölösleges hülyeség... ahelyett, hogy egy +12V-os táppal megoldanák, vagy pl. +19V stb ... én elhiszem, hogy kis irodai gépekbe is ez való, meg minden, de akkor is... persze ez nem annyira gáz, de
szerintem jobb lenne egy DC betáp neki ...
Viszont a DVI hiánya, vagyis, hogy dsub van helyette ... nem egy okos ötlet a mai világban ..Még a TV OUT hiánya ok, nem htpc-nek hanem irodainak kell a lap gondolom, de a dsub-ot szerintem el kellene már felejteni ... alapból DVI és mellé egy dvi-dsub adapter ...
Apropo, német ebay-en annyi jó itx-es lapot lehet látni ... nem tud valaki rendelni ... mert akkor beneveznék nála egyre, vagy össze is lehetne állni, hogy a posta olcsóbb legyen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest