- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
durkonorbi
tag
Egyébként atomos inteles alaplap már van az ebay-en! Itt az aukció linkje
De röhejesen néz ki több okból is ...
már ha nem valami kamu az aukció! 
Az egyik, ugyan miért kellett már úgy megcsinálni, hogy a proci ugyan elmegy egy pici alacsony passzív bordával, de a chipsetre aktív hűtés kell ...
ez röhejes ... 
Aztán ott a tápellátás megoldása a 20+4 tűvel, na szerintem ez az ujabb fölösleges hülyeség... ahelyett, hogy egy +12V-os táppal megoldanák, vagy pl. +19V stb ... én elhiszem, hogy kis irodai gépekbe is ez való, meg minden, de akkor is... persze ez nem annyira gáz, de
szerintem jobb lenne egy DC betáp neki ...
Viszont a DVI hiánya, vagyis, hogy dsub van helyette ... nem egy okos ötlet a mai világban ..
Még a TV OUT hiánya ok, nem htpc-nek hanem irodainak kell a lap gondolom, de a dsub-ot szerintem el kellene már felejteni ... alapból DVI és mellé egy dvi-dsub adapter ...Apropo, német ebay-en annyi jó itx-es lapot lehet látni ... nem tud valaki rendelni ... mert akkor beneveznék nála egyre, vagy össze is lehetne állni, hogy a posta olcsóbb legyen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már ha nem valami kamu az aukció!