Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
madmaxhu #389 üzenetére
Azért javasoltam normál méretű, vagyis sima ATX házat, mert gond nélkül bele lehet tenni, semmi barkácsolás, lyukfúrogatás nem kell hozzá. A lyukak ui. megvannak a sima ATX ház alaplemezén is, hiszen ugyanezeket a lyukakat felhasználjuk a normál ATX vagy uATX lapok rögzítéséhez is, csak utóbbiakon van még pár plusz lyuk.
A terminológiával én sem vagyok annyira tisztában, szerintem mini-ITX lapról van szó, de nem is olyan lényeges, mivel a normál ATX házba a legkisebb gond nélkül be tudod szerelni.
Kisebb házat csak akkor érdemes használni, ha különleges célod van a kisebb mérettel.
Edit: Természetesen uATX házba is ugyanígy be tudod szerelni, mert abban is megvannak ugyanezek a lyukak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- PlayStation 5
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest