Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Chaser
Én úgy indultam, hogy szétszedtem a 70 centis TV-met és a belsőséget elnézve a nyúlketrec, birkahodály és ehhez hasonló kifejezések jutottak eszembe a bent tátongó üres köbmétereket látván. Ezért gondoltam tehát, hogy nem fogok külön dobozzal problémázni, be fogom építeni ebbe a mozizó gépemet. Akkor viszont miért ne lenne a gép kicsi, csendes, olcsó?
A Nintendo64 emulátor nekem már épp elég izgalmas, az pedig már a PII 800-on is rendben elment. Játékra amúgy nemigen van időm
Internetezni a TV-men csak 800x600-ban lehet, 1024x768-ban már ki kell találni az egyes karaktereket. (tudom: karakterméret, stb
)
Ha viszont ennyire behatárolt lesz a felhasználás, akkor tényleg nem akarok sokat költeni rá. Néhány USB csatlakozó külső vincsinek, pendrive-nak, WLAN, rádiós egér és billentyű és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)