Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Nos, megjott az osszes cucc, ossze is van rakva, mukodik.
Annyi valtozas tortent, hogy fonokom a nagykerben meglatott valami Zooty miniITX hazat, amihez 80W tap jar, raadasul 2k-val olcsobb, mint a Morex 2699, ugyhogy azt vett. (ez ~17900+fa, Morex meg 19900+fa.)
Persze alaplap siman nem indul ATX12V tapcsati nelkul, fonokom meg nem hozott molex-ATX12V adaptert, ugyhogy vegigtalpalhattam a Deak-Nyugati-Oktogon haromszog osszes szamtechboltjat, de termeszetesen ilyen sehol sincs raktaron.
Vegul az O utcai oszeresnel vettem 50Ft-ert egy rossz P4 tapot, aztan arrol levagtam a szukseges csatit, aztan raforrasztottam egy Y elosztora, egybol indult a cucc.
Kollegakat meg agyonverem, mert miutan megforrasztottam a szukseges kabelt, utana turtam a szervizes polcon, hat nem ott figyelt egy GYARI adapter??? Potom 2 orat setaltam potyara, mert azt mondtak, hogy nincs...Radeon 7000-et meg ugy nez ki, hogy szereti, azonnal letiltodott az alaplapi, es a berakott PCI kartya kimenetei elnek.
Most mericskelem fogyasztasmerovel, vinyohasznalattol fuggoen 39,8-48,8W kozott ingadozik a cucc fogyasztasa vinyohasznalattol fuggoen, sima Win desktopot nezve.
(D201GLY2A+Radeon 7000 PCI+WD 80GB SATA vinyo)Szoval nem kell 150W P4 tap alaja dragaert, siman eleg lehet egy Epias 60W tap, csak ra kell forrasztani egy ATX12V tapcsatit, ha nincs az "olcso" tapon.
Kollegamnak egyelore fenntartasai vannak, hogy a VGA kartya alatti helyre rakott 3.5" vinyo, meg a passziv VGA egyutt mennyire fog tulmelegedni, o siman berakott volna egy 5k-val dragabb 2.5" vinyot a gepbe, meg az supportos IDE adapterunket... (+2k...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest