- VR topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A gmktec nem rossz, főleg az újabb gépek a jobb hűtéssel és állíthatósággal. Drágábban lehet van jobb gép is

Biztos hogy annyiért láttad? Szokott lenni olyan, hogy több típus is van egy hirdetés alatt és alapból a legolcsóbb, kisebb típus árát mutatja. És olyan opció is szokott lenni, hogy ram és ssd nélkül. Válaszd ki a típust és paramétereket és úgy nézd az árat.
Arra is érdemes figyelni, hogy 150 euro érték felett már vámkezelés is lesz, annak díjával és a rendelés feladásakor nem áfás árat ír úgy a végén, hanem a nettó árat, tehát majd vámkezeléskor még arra kerül rá 27% áfa. Mármint, ha európán kívülről jövő helyről adja fel a kereskedő. Eu-n belül már bruttó ára van a 150 euro felettinek is. És gyakori, hogy európai feladású cuccoknál euro pénznemre váltva jobb árat ír.
Nekem inkáb 250 ehuf körül re írja a k11 8945hs procis gépet 32GB rammal és 1TB ssd-vel. Én egyébként inkább barbone (no ram, no sdd) vettem a gépeimet és itthon vettem bele ssd-t és ramot, így legalább az utóbbiak magyar garisak és nem szokott az ilyesmi olcsóbb lenni kínából sem.
#1816 tlala
photoshop és videóvágás szokta használni a gpu-t. Az effektek számolásához és a videó transzkódolás és előnézet rendereléséhez. De nem ismerem annyira ezt a témát, nem tudom amd gpu-nál van-e bármi hátrány nvidia vagy intellel szemben ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- VR topik
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Formula-1
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G3 PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HP EliteDesk 800 G3 MT, PC, I7-7700, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Samsung M393B2G70QH0 4x16GB PC3-10600 DDR3L 1333MHz ECC Registered DIMM 40e
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- SICOTEC USV USV PCM RPT 1500 AP 1500 VA / 900 W - UPS - Szünetmentes tápegység
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest