Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Ez azért erősen függ a gép felépítésétől: pl. egy mini PC-ben általában egy ventilátor van csak (a procin) , az szellőzteti át a házat is. Ha áll 80 fokig, akkor 80 fok lesz a házban - sőt, helyenként akár több is, pl. SSD, chipset, mit tudom én.
Persze, egy jó házban, jó szellőzéssel eléggé sokáig passzívan lehet hagyni a procit, sőt vannak teljesen passzív gépek is, de ez most nem az az eset ;-)
Sőt, ha jól látom - pár pillantást vetettem csak a weboldalukra a szemem sarkából ;-) a kérdező háza egy 4x3,5"-os meghajtóhelyes ház, mint egy 4 lemezes NAS. Feltételezem azért vett ilyet, mert megtöltötte legalább részben meghajtókkal. Hát, azok sem szeretnék szerintem, ha állna a ventilátor...
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 16GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- darkFlash Shadow Pro
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs