Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Hát... Normális vezérlésnél a venti sohasem kapcsol ki, valami minimális fordulaton pörög. Aztán a többit meg a hőmérséklet függvényében ;-)
Illetve néha beállítható, hogy kikapcsoljon a ventilátor X fok alatt, de ezt az opciót érdemes kikapcsolni szerintem, hacsak nem olyan jó a légmozgás a házban és annyira terheletlen a gép, hogy így elmegy gyakorlatilag passzív procihűtéssel. Különben ki-be kapcsolgat, ami zavaró, és szerintem a ventilátort is jobban igénybe veszi (csapágyak) , mint egy állandó alacsony fordulaton pörgés...
Ilyen esetben érdemes a BIOS-ban alaposan körülnézni, meg persze frissíteni is!
Kerestem kézikönyvet a masinához, de sajnos hirtelenjében nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Eladó AMD Ryzen 7 5700 X / RTX 4060 Gamer PC
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest