Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljesítmény az van dögivel
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
h1n1_900
üzenetére
Szerintem ez így jó lesz

Az alulfeszelés hiánya annyira nem probléma, pláne ezeknél a 65W TDP-s prociknál. Én is ilyen lapot használok, még csak egyetlen BIOS létezik hozzá...hátha később még bővítik. Bár én nem érzem hiányát az alulfeszelési opciónak.
Procira én CM Vortex Plus hűtőt tettem. Normál 25mm vastag ventivel is befért a tápegység alá. (gépem az adatlapomon megtalálod)
Vinyókkal kapcsolatban szerintem a legjobb megoldás mini-ITX esetén -természetesen, ha anyagilag megengedheted magadnak- egy SSD rendszernek + egy külső vinyó adatnak. Így a házban nagyobb rend uralkodik és a 3,5"-es vinyó által keltett -esetleges- rezonanciától sem kell tartanod.buca84: mennyi hely áll rendelkezésedre? (magasságra?)
Ettől függetlenül szerintem jó vétel a Samurai ZZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- Teljesítmény az van dögivel
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest