Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sasNAXO

aktív tag

válasz HUN_Sector #63458 üzenetére

Jól tudod, kvázi egy picit hosszított 92mm-es hűtő amire van egy 120-as felfogató, csak mivel az egész erre van kitalálva, vszeg jobb mint egy 92mm-es amire 120-as átalakítót raksz. (És 8.500 forintért amúgy sem vesz az ember AXP90-et. :DDD )
    Kompromisszum, ebbe a házba. Jelenleg (még) nem tudok jobbat. :)
    Eredetileg IS-55 -öt szerettem volna, de az alá nem mennek be a nagyobb ramjaim és a B550 alaplapomról is valahogy lelóg a reddites tapasztalatok alapján.
    Ebbe a méretbe, <68mm, egyszerűen ez tűnik jónak moddolás nélkül. Itt a Noctua L12 alá nem fér be a A12x15 (le kéne szednem a bordát a ramról és akkor igen, de még akkor is útba lenne az ehhez a házhoz tartozó béna usb3 kábel).
    Nagy gépen (T1) Noctua L12 van és alatta A12x15, nyilván az még jobb, ha elfér. :B

Szerk.: Amúgy most visszanézve amit írtam havernak amikor teszteltem, amíg 90%-ig ment a venti (kb. első fél óra az órából), addig 78 fok volt a max., és 70 körül volt az átlag. Tehát hogy van benne még tartalék (és akkor még mindig le volt tiltva, hogy hirtelen felpörögjön a venti), csak szeretném ha nem hallanám. ;]

Új hozzászólás Aktív témák