-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
viperabácsi #57083 üzenetére
Hmm, olyankor bizony nincs másik opció, helyben kell kibontani, és jelezni. Amúgy a céges vásárlásról csak annyit, hogy aqua, pcx és társai céges vásárlásnál nem adnak garijegyet, hanem 1 évet kapsz a számla dátumától és helló, ezzel szemben ahol én vásárolok, nem hogy jobbak az árak, de a céges vásárlóknak is megadják a teljes gariidőt, azaz most pl az ssd és a vízhűtésnél 5 és 6 év, másnál 36 hó, ha nem itt veszem, kaptam volna simán egy évnyi lehetőséget... Tetszik vagy sem, erre bizony figyelni kell, legalább úgy, milyen hosszú garit adnak egyesek, és amikor gond van, hogy állnak a kérdéshez...
De ha ilyen a lap, azt cserélni fogják, hiszen a szavatosság mindenképp véd...Itt közben reggel megjött a gépház, nekifogtam szépen bepakolni a dolgokat, talán 5-10 "felmenőszidással" megúsztuk, elég jó a házikó, meglepően jó, az elrendezés és a rögzítési lehetőségek pedig az eddigiekhez képest tényleg példaértékűek. Szerdán még bekerül egy zsírúj 12GB-os 3060-as aztán szerintem nem fog akadni a pasziánsz.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Céges vásárlás két esélyes, én mindig megkérdezem a boltot, van ahol nem szórakoznak vele, van ahol elhajtanak, kereskedő függő, egy próbát megér.
-
VTom
veterán
válasz
Akkor marad a gariztatás. Ha minden kötél szakad, lehet, hogy itt a PH-n tudnak segíteni, CPU foglalat cserével foglalkoznak páran, szeirntem erre is lenne segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest