-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem (most
) a két ventis van, de én nem vagyok mérvadó, mivel a ház tetejébe vágtam egy 1120mm-es ventihelyet, szóval nem pont ugyanazok az értékek, mint egy gyári Metis esetében (nem is nagyon mértem).
Mivel 50 foknál kapcsol be a hűtés, ezért IDLE szerintem ugyanazok lehetnek a hőfokok, terhelés alatt inkább a zajszint az, ami meghatározó lehet (2*80mm vs. 1*90mm venti). Egyébként az egyetlen dolog, ami nem tetszik a kártyában, hogy a ventilapátok elég spórolósnak, könnyűnek tűnnek... bár lehet, hogy megvan az oka.kisza25 ha beszámol a WF2-es eredményeiről, az jó kiindulópont lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged