- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
cinemazealot #36183 üzenetére
Cpu hűtőre most még nem lesz keretem, így a gyári, 1-2 hónap és akarok majd egy nagy "dögöt" tenni rá, akár passzívban.
VGA meg nem, hogy hónapok, hanem akár évek kérdése is lehet, mert tervben van egy 3440x1440p monitor, ahhoz kellene. Játékhoz nem kell max ritkán gta V, közepes grafikán.
Táp a gyári adatok szerint maximum terhelésen 15dB
Ház: BITFENIX Phenom Mini-ITX, letettem a Metisről, elég cumi a szerelhetősége. Ez a Phenom ugyan nagyobb, de még mindig kompakt méret, fekfő alaplapos, alul a táp, szolid, nem csicsás, nekem bejön.
-
Goose-T
veterán
válasz
cinemazealot #36183 üzenetére
Tévhit, a venti nem nyomja el a cicergést. Saját tapasztalat sajnos. Gigabyte GA-F2A88XN-WiFi lapom van, az cicereg, nincs VGA benne, és két különböző táppal is ugyanúgy cicergett. Igaz, mindkettő táp FSP belsővel rendelkezett, az egyik egy Be Quiet SFX Power 2 300W, a másik egy OEM FSP 350W-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Asrock B760M PRO RS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged