Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

válasz Osibaa #3556 üzenetére

köszi, nézegetem őket. az atomosat én is gyengének éreztem, azért sem erőltettem. az lga775/am2 azért "kevésbé szimpatikus", mert sajnos felvettem azt a hülye szokást én is, hogy ha már egy foglalattípusba való procit nem gyártanak, akkor arra nem váltok. annak ellenére, hogy az am2+, vagy az lga775 is bőőőven kiszolgálja az igényemet. a core i3-mal is ugyan oda jutnék: mire belaknám, erkölcsileg elavulna, de legalább drága lenne beszerezni.

a picopsu teljesítményét meg nem tudom, hogyan tudnám kideríteni. mint mondtam, az egyetlen számszerű érték, amit le tudtam olvasni, az egy kerámia biztosítékon volt, hogy 10A. 12V bemenő feszültség esetén ez csúcsban 120W lenne, de gondolom ez alatt "illik" üzemeltetni. a 60-80-100-120W-osak is ugyan úgy néznek ki.

alulfeszelés vs. cnq... ha cnq nélkül is kevesebbet eszik (7/24-ben), akkor nagyjából kit érdekel? :D

helyi boltban:
    giga H55:30k
    Intel LGA1156 Pentium G6950 2.8GHz BOX: 23k
    1GB DDR3 7-9k :Y

a memória "kissé" megdobja. lehet, hogy kénytelen leszek a ddr2 mellett maradni.

(kicsit nosztalgiával gondolok arra, amikor a 4x2GB DDR2 memóriát vettem 32k-ért... kár, hogy felét már eladtam.)

Új hozzászólás Aktív témák