- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Milyen házat vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mcs
veterán
válasz
kisza25 #29651 üzenetére
,,Szóval az az elvetemült ötletem támadt, hogy vennék egy MSIB85I gaminget és egy i5-4460-at amit 3,6Ghz-re húzva használnék alulfeszelve"
Ez necces lenne. Megfelelő lappal rákényszerítheted mind a 4 magra a turbot a multicore enhancement opcióval vagy szorzóállítással, így 3,4en futna, viszont a buszt nagyon necces tolni, mivel max 3-5 mhz emelést visel el.
-
válasz
kisza25 #29651 üzenetére
Az ár/értéket mindig szem előtt tartom, minden mindegy alapon vehetném a z170-et is i7-el, csak akkora ökör azért nem vagyok.
Világos, csak nem tudom, hogyan lehetne kis ráfordítással érezhető ugrást produkálni.Ekkor leltem meg azt az MSI lapot és érdeklődtem, hogy K procit lehet benne húzni vagy nem, mert nem Z csippes, hanem B85, de gamer...
A Gigabyte dobott piacra H81-es lapot is "Gaming" jelzővel, minimális (3) tápellátással... hát no comment, ezekre a matricákra nem érdemes hagyatkozni, bár tény, az én figyelmemet is felkeltik. Úgy emlékszem, akinek korábbi BIOS volt a B85-ös lapján, annak ment még a tuning, sajnos a későbbi UEFI-kben (az Intel nyomására) a gyártók letiltották ezt a mókát.Nekem 50-60% tekert sokszor a VGA és droppolt a minimum FPS-el...
Na, ez már érdekelne engem is a helyedben! Ha ezt műveli egy 960, mi lenne nagyobb kártyákkal?
A hűtésed eléggé rendben van, és a lapodnak is 6+2-es a tápellátása, szóval ezekkel nem kéne, hogy hiba legyen. Nem lehet driver a ludas?(I)a ~3500 óra BF3-4 után annyira megszoktam, hogy szemre észreveszem, ha leesik az FPS(/I)
Eh. Mennyit is szoktál aludni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest