- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
user137 #2108 üzenetére
1-2 tucat torrent?
Én nem űzöm ilyen nagy üzemben, biztos úr, sőt, azt se tudom, mi az...
Nálam évente fordul meg egy-két torrent, ez pedig egy pár napja telepített rendszer, eddig 0 torrenttel, így várnod kéne pár évtizedet, hogy annyi összegyűljön
De mint az imént írtam, miközben futott a Machinarium -- ami egy elég gépigényes flash-játék --, az egyik böngésző-tabban youtube videó ment, egy másikban pedig írtam a hsz-t. Flash hardveres gyorsítás ki volt kapcsolva (és különben se működik linuxnál), tehát ez az egész processzorból ment. Ennél csak nem nagyobb terhelés pár torrent? De ha van más alternatív tesztelési ötleted, írd meg.---
Sikerült smplayert + vdpau-t összehergelnem, most már gond nélkül lejátssza a 34Mbps-os 1080p killa_sample.mkv-t is, anélkül, hogy emelkedne a proci-terhelés
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged