-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulot
tag
válasz
imibogyo #16636 üzenetére
Köszi imibogyo,
Szóval vegyek 5000-ért monitort, és hátára rá az ITX gépet! Gondoltam erre, még azt kell kitalálni, hogy fotelben hátradőlve külön billentyűzetet használva, ezeket ölben tartva (mint laptopot) ne bukjon el. Valami változtatható dőlésszögű tartóval. De elég nekem a bill. + monitor az ölemben, a gép lehet mellettem is.
Az írásvetítős részt nem értem. Gondolatom volt, hogy a/egy laptop monitorját szeretném gépre kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így építsd a billentyűzeted!
- Goddess of Victory:Nikke
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest