Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
Rivaul #72352 üzenetére
Nah most vagyok tanàcstalan. Lebontottam mindent. Leengedtem a tankot direkt a vákumcsövet megszívva hogy lássam ott van-e a gond. Lejött az egész szépen. Benzin tiszta. Na nem baj. Tankot levettem, kiomostam de tiszta volt. Üa szűrő szintén. Rendben, ha ez kell akkor ez kell. Karbit levettem, az utolsó csavarig szétkaptam labor körülmények között. Tiszta felület, tiszta kéz, benzinnel elmos az utolsó csavar is és folyamatos féktisztító minden egyes munkafolyamathoz. Minden szelel, átenged, szuper. Összeraktam nem indul... Üzemanyagrendszert kizártam. Szívatót levettem, befogtam és pöc re indult. Oké. Szívató darabokra, elpucol minden eleme, kézzel megjárat, összerak. És jó. Indul, pöfög, rendben van. Örültem hogy végre rendben de nem változott. A próba úton is megkaptam a 20-30-as limitet. Ugrik szépen de egyszer csak letompul. Egy darabig így szenved aztán egyszer csak elkezd húzni és megy mind az ökör. Ha elengedem a gázt 3-ból 2x "leszabályoz". Olyan mint ha a görgők leragadnának de ott is elpicoltam fényesre mindent. Doppler görgőkbe meg van cca 100km vagy annyi se. Kezd kiakasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest