- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
Köszi a linket, átolvastam, és ezeket valósítottam meg amiket itt leírtak az application beállításoknál., de nálam nem megy.
Egy script generátorral már próbáltam lekorlátozni az aureust, de ugyanugy teljesen lefogja a netemet.
Kezdem azt hinni hogy az azureus a hibás...lehet egy másik torrent clienst kéne kipróbálnom...
Ha van más ötlet jöhet még
Ezt is köszi
Tibor -
ztibor
senior tag
Sziasztok!
Wrt54GL routeren DD-WRT v23 SP2 (09/15/06) vpn firmware van.
Próbálom beállítani a qos-t de az Azureus továbbra is teljesen lefogja a gépemet a 2 megás adsl-en.
Ha elindítom az Azureust és csak 5-6 k-s feltöltés van valamint 30-40 k-s letöltés, már nem tudok netezni, nem jelennek meg az odalak.
Próbáltam a p2p-t beállitani a qos-ben, de próbáltam port alapján is szabályozni de semmi.
Próbáltam firewall scriptel is, de azzal se megy.
Szoval tanácstalan vagyok egy kicsit.
Van valakinek ötlete mi lehetne a megoldás?
Előre is köszi
Tibor -
ztibor
senior tag
Hello!
Próbáltam keresgélni a topicban de nem igazán találtam egyenlőre semmit ezért a segítségeteket kérném.
Adott egy Linksys WRT54G v2.2 router wpa-sk kódolással, és adott egy kétszintes ház. Felső szinten van a router, és az alsó szinten bizonyos helyeken már alig van jel.
Milyen megoldásokat tudtok ajánlani jelvisszaerősítésre. Esetleg egy accespoint beiktatásával megoldható? Ha igen akkor milyennel, vagy az hogy műxik?
Vagy minden ötletet szivesen vennék.
A másik kérdésem a routerrel kapcsolatban: Tudtok erre olyan firmware-t ami stabil, van benne valamilyen dyndns vagy hasonlo funkció, és esetleg a sugárzás erősségét is lehet feljebb húzni kicsit? Ip kamera menne rá. Ha valaki használ ip kamerát ilyen routerrel vagy ért hozzá az is jelentkezhetne.
Előre is köszi mindent, és bocsi a hosszu szövegért.
Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen egeret válasszak?
- Jogász topic
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged