- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FABRICIUSZ
tag
A 54 GL- nél ha a gyári firmet szeretnéd átírni a DD-WRT- re a mini verzióval kell kezdeni. ami( 2,8 MB nagyságú )
A 4MB ram le van korlátozva 3MB -re, a mini verzió kitörli a korlátot és utána ráfér a generic verzió (3,6MB)
Ha a genericel kezd jó esély van rá hogy többet nem tölt be.
Némi ügyeskedés és a ruter belsejébe való belenyúlással lehet rendbehozni.
Nekem kellet ügyeskednem , ráadásul nem is az enyém volt a GL , de sikerült feléleszteni.
Úgy hogy csak óvatosan
Más fórumon leírtam miként sikerült jól felrakni hátha tudsz belőle mazsolázni.//// Szia bár van linksys-es fórum de biztos nem lesz sértődés ha ide írom neked miként csináltam . XP-n a vírusirtót és a tűzfalat letiltottam, kábel a lan ba táp bedug betölt a ruter .
A DD-WRT oldalárol ( http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html ) a downloads / v24 / Broadcom / Linksys / WRT54GL 1,1 / dd-wrt.v24 sp1 mini generic .bin és a dd-wrt.v24 std generic.bin re lesz szükség.
Én az asztalra szoktam kirakni könnyebb megtalálni.
A ruterbe belépve Exploler!-t megnyitod és belépsz a (192.168.1.1) menübe.
Adminisztration/ Factory Defaults / yes-t kijelölöd utána save settings-t nyomsz .Gyakorlatilag a rutert alap helyzetre állítod, ha újból betöltött belépsz Firmware Upgrade-ba .
A tallózás gombra lépve kikeresed az asztalra kitett dd-wrt.v24 sp1 mini generic.bin-t
szigorúan a mini generic bin-t majd a upgrade .
Ekkor tölti be a ddwrt-t , e közben ne áramtalanics ne húzz ki vezetéket addig ne nyúlj hozzá amíg a rutren a power led villog ,ha már stabilan világít és a monitorodon a dd-wrt kezelő felülete jelenik meg .
Ha nem jelenik meg akkor a 192.168.1.1 el ismét belépsz ,ezek után tudod felrakni ugyan igy a std generic bin-t .
Az a lényeg hogy a minivel kezd mert különbben könnyen használhatatlan lesz aruter. Ha tomato-t választod ( http://www.polarcloud.com/tomato ) a kiválasztott 1.21 est letöltöd ennek is letöltve bin file ként kell szerepelni ezt a talozás gombal kikeresve upgradeled. Ne kapkod el ha nem világos valami inkább kérdez a fórumon .Sikerülnie kell
szia///
[ Szerkesztve ]
FABRICIUSZ
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest