- iPad topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeeboy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Linksys WRT54GS version 6-os routerem. A felállás a következő: van most a házban 2 asztali gép, illetve egy laptop. Az átlagfelállásban csak 1 gép és 1 laptop van. A két asztali gép kábellal csatlakozik a routerra, a lapi pedig wifi-n keresztül. Viszont van egy olyan probléma, hogy a router folytonosan megszakítja az internetet, ám csak az asztali gépeken. Hiába töltünk le / játszunk bármilyen multiplayer játékkal (akár egy cod, akár wow) néha megszakad a net. Tehát elvileg van adatforgalom, és nem szabadna megszakadnia.
A routeren alap firmware van, illetve beállítások között a Max Idle time helyett a másik opció van beállítva.
Most a laptopra volt feltelepítve a router, és volt rajta net (erre az időre kábelesen volt megoldva), viszont ha pl. az én gépemre akartam feltelepíteni, sikerült is, ám net nem volt a gépemen, csak azokon, amik rácsatlakoztak a routerre pl kábellel. A két asztali gép LAN-ban látja is egymást, elvileg más IP címet oszt ki a router.
Még egy kérdés: Call of Duty 4-ben most tudunk játszani, és ritka a lagg/ szakadás, illetve Bad Company 2-ben is, ellenben WoW-ban (most is játszik mellettem a másik egyén) őt nem dobta le egy jó ideje, de ha én is felmegyek, akkor Disconnect.
Mi lehet a probléma? Mindkettőnknek alaplapi a hálózati kártyája.
Köszi előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Interactive Brokers társalgó
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Edifier R1280DB új állapotban
- Roidmi X20S+SELF CLEANING KIT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest