- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
Én is nézegettem olcsóbb nyomikat, de a sok youtube videó nézegetése után inkább ezt választottam. Bár nálam a helyhiány miatt az alapterület is számított.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
fabula
őstag
Igen, jó dolgai vannak, de azok közül, amiket én linkeltem azért elismertebb pl. Teaching Tech vagy a CNCKitcen, vagy aki az előbb nálam lemaradt, Thomas Sanladerer [link] , sokkal több és sokoldalúbb videóik vannak, ettől még elimerem és tisztelem Igor munkásságát is, nagyon sok hasznos anyagtesztet készít.
-
fabula
őstag
Igazad van, őket is ismerem, de Attila inkább retro számítógépekkel foglalkozik és Walter is sok más barkácstémáról készít videókat, bár mindkettőjüknek vannak jó 3D-s videóik is.
Én próbáltam olyan csatornákat linkelni, amik nagyobbrészt a 3D-s technológiákkal foglalkoznak és sokféle gépet tesztelnek és használnak. Mondjuk Attila is inkább átépít és épít 3D nyomtókat, de ha valaki bele akar mélyedni a gépek részletes működésébe, akkor sokmindent meg lehet tudni tőle.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Nem sikerült konzisztend minőség elérni több különböző filánál. PETG-vel szoptam sokat (az konkrétan úgy tűnt, mint ha a felbontáskor fill "vízes" lett volna). Artifactok voltak a nyomatokon, warpingolt, botrányos overhang-ek jöttek ki, stb. Akárhogy játszottam az értékekkel és meguntam. De érdekes módon pl Marble PLA-val tök szépen tudtam nyomtatni, szóval nem minden szar. De nekem nem éri meg a kísérletezgetést és reménykedést, hogy jó lesz-e vagy sem. Eryone kb ugyan az az ár és ott még nem csalódtam, pedig elég sokat és sok félét rendeltem már.
Gondolom majd jönnek ezen hsz-emhez is okosok, akik csuklóból megcáfolnak, meg én leszek a hülye. De előre menekülök és jelzem, hogy a saját tapasztalataimat írtam le, nem egyetemes véleményt...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ParadoxH
tag
Az SV06 plus klipper nélkül 105k. Klipperrel pedig 135K + posta (ha van)
#45790fabula Aham. Most jut eszembe, hogy az SV07 plus 350mm-es z-tengelytávú.
Az SV08 szerintem sem fog megállni 400-500 dollár alatt, de kevés annál bosszantóbb dolog van mint mikor az első héten rájössz, hogy az első nyomtatód árához még kicsit kellett volna hozzátenni és olyat kapsz amilyet nagyjából szeretnél. Nem tudjuk még mit fog tudni. Lehet előrendelési áron olcsóbb lesz. Ha nem feltétlenül sűrgős én még várnék a döntéssel a hivatalos infók és tesztek utánig.|| Letölthető, nyomtatható 3D modelljeim: http://shorturl.at/XhGxw
-
ParadoxH
tag
Nekem ide Romániába mindkét típus (sv06+ és sv07+) elérhető és nincs szállítási költség. Tavaly kettőt rendeltem. Úgy sem kellett szállítást fizessek, hogy megnyertem a 200$ os karácsonyi szerencsekereket az SV06 plus ért és a 80$-s klipperért
Tudtommal mindig a gyártó oldalán a legolcsóbb a 3d nyomtató. Most 20$ kedvezmény van (gondolom az érkező SV08 miatt). Megkockáztatom azt is, hogy ha feliratkozik a hírlevélre még kap 5-10% kedvezményt.
[ Szerkesztve ]
|| Letölthető, nyomtatható 3D modelljeim: http://shorturl.at/XhGxw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Crypto Trade
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest