Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Emunem #49587 üzenetére
"ezután már megvalósított dolgokat akarunk látni ebben a témában, mert pusztán elméleti szinten foglalkozni vele"
Már írtam korábban:
Nekem kint van a garázsban a nyomtató, a garázst pedig a teljes garázskapu felületén keresztül, 5 perc alatt át tudom szellőztetni nyomtatást követően + porszívózás. Tehát, bár most tényleg áll a nyomtatóm, de nem emiatt, hanem időhiány miatt. Ezt fogja kiegészíteni a szintén egy korábbi hsz.-ben részletezett, épített ház, amit szűrőkkel és ventilátorokkal fogok kivitelezni. Ennél többet nem lehet tenni, még ki lehetne vezetni egy hermetikusan zárt házból egy csövön, de ahhoz tartófalat kéne fúrni, amit nem akarok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- PlayStation 5
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel