- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Milyen belső merevlemezt vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
válasz
Csongi2015 #74857 üzenetére
Ez 3-4000 ftval olcsóbb is mint a WD purple 🟣, szóval elgondolkozok ezen is + ugye azért is mert kipróbálom a közönségnek, mert consumer perf(black , firecuda és X/N300 eléggé aranyáron van kis választékkal bár N300 elviselhető de más firmware lehet)
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Csongi2015 #74857 üzenetére
Igen, a VX016 valóban CMR!
Nekem sokáig egy WD Black volt beállítva torrent-re szintén 4TB, és ~150 torrentet is simán vitt (többel nem tudom, mert nem szoktam többet engedni). Amikor a kliens lefoglalja a torrent file helyét előre, akkor volt némi belassulás és kerregés, illetve sorozatoknál, mikor elkezdett egyszerre több részt is letölteni.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Csongi2015 #74822 üzenetére
A WD Purple az jó, a másik ugyan az a ST4000VX016 (Seagate Skyhawk Surveillance 4TB), amit először is írtál! Mint a fentebb írtam, ez is jó, csak tuti ez legyen, ne a 013-as végű!
Ha a boltban garantálják Neked, hogy tuti a 016-os végű, mert "Józsi" megnézte, akkor veheted. A WD Purple esetében ilyen gond nincs, mert tuti CMR. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Csongi2015 #74819 üzenetére
A P300 SMR-es a Seagate ST4000VX016 [link] CMR! Ilyenkor csak az a kérdés, hogy az Árukeresőn/boltban nincs-e elírva a száma, mert a ST4000VX013 számú már SMR, szóval tipikus kevert széria.
Én a WD Purple javaslom ismét, ~36-37e Ft annyit megér, hogy tuti CMR, 3 év gar, halk.Ha nem fér ez se bele, akkor inkább a Seagate ST4000VX016, de akkor tuti, hogy a 016-os végű legyen!
-
jovás
senior tag
válasz
Csongi2015 #74819 üzenetére
A Toshiba biztos SMR, ami a rosszabb technológiás (szerintem), ára szerint valószínű a másik is. Én egyiket sem venném, hacsak nem fontos adatok tárolására kell, mert ha valami gebasz lenne velük, sokkal kisebb az esély róluk az adatok visszanyerése.
De majd jönnek a nálam sokkal okosabbak, ők megmondják a tutit, de félek nem fognak sokkal több jót mondani ezekről a HDD-kről. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Csongi2015 #74817 üzenetére
Csongi2015: Célszerű azonnal menteni, mert később, vagy le tudod szedni róla az adatokat, vagy nem, de valószínűbb az utóbbi! Azt kell még megnézni, hogy a HDS szerint nő-e a hiba %! (nekem van egy 99%-os P300-am nem mai csirke, de a hiba százalék évek óta nem változott, és működik is szépen, ettől függetlenül csak 2. offline mentésre használom).
ViZion: Nincs mit. Majd írd meg, hogy mi lett a döntésed!
-
kolopele
nagyúr
válasz
Csongi2015 #61991 üzenetére
Zaj szempontjából a WD jobb, mivel 5400 - as. Ha az nem igazán zavar, jó a Toshiba is, talán az egyik leghalkabb a 7200 - asok között, pár napja volt szerencsém hallani kettőt is, igaz csak az 1TB - osat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Új 12 és 14 TB-os merevlemezek jönnek az év végére a Toshibától
- Hír 2020-tól gyorsan nőhet a Seagate HDD-k tárkapacitása
- Hír 14 és 15 TB-os merevlemezeket mutatott be a Western Digital
- Hír Nagy kapacitású héliumos Seagate merevlemezek érkeztek
- Hír Drasztikusan növeli az adatátvitel tempót konvencionális HDD-iben a Seagate
- Hír Alig van eltérés a HDD-k között a Backblaze megbízhatósági statisztikájában
- Hír Megérkeztek a Western Digital 10 és 12 TB-os Purple merevlemezei
- Hír Itt a Western Digital 14 TB-os PMR HDD-je
- Hír Hatékonyabb notebookokba szánt HDD-t mutatott be a Toshiba
- Hír Hagyományos irányt követő modellekkel frissíti vállalati HDD-it a HGST
- Hír Új technikával gyorsítaná a merevlemezek működését a Seagate
- Hír Seagate SkyHawk AI merevlemezek mesterséges intelligenciához
- Hír Egy év múlva érkezik a Seagate 20 TB-os HDD-je – HAMR technológiával
- Hír 40 TB-os HDD-ket ígér a Western Digital MAMR technológiája
- Hír Elsőként mutatott be 14 TB-os merevlemezt a HGST
- Hír 12 TB-os HDD-vel bővült WD Gold sorozat
- Hír Olcsó és gyors 8 TB-os merevlemezt hozott a Toshiba
- Hír Új HDD-családdal támadja az adatközpontokat a Western Digital
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest