- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Zenty
őstag
A hang a problémád akkor igen valami halk hűtő vagy passzív hűtés. Csak nem tudom, hogy 4730-ra jó e ZALMAN VNF100 ?
A 4850 erős de manapság normális hűtésűt nem kapsz újonnan, csak használtan lehet szerezni komolyabb változatokat amik halkak is. A referencia hűtés és az átlag hűtésűek többnyire hangosakGuild Wars - Zenty a survivor
-
emre
veterán
Mint írtam 4850-ból zsákutca az 1GB-os verzió, nem éri meg, da ha te olyat akarsz nem tartalak vissza.
Nem tudom megéri-e a csere. Ez attól is függ mennyit, mivel, és milyen felbontásban játszol.
Én is most cserélek vga-t ref hűtős 4850-ről egy PowerColor 4870-1Gb-ra. Én eredetileg is ilyen vga-t akartam, most volt eladó megvettem. Egy 19" iiyama crt monitoron játszok, teljesítmény szempontjából a 4850 is elég lett volna.
Vga-n hűtőt nem szívesen cserélek, nem azért mert macerás, hanem mert nem éri meg.
Egy elfogadható hűtő min 5k ha ezt a pénzt olyan vga-ra költöd amin jó a hűtés, és rendben van a vezérlése szvsz sokkal jobban jársz."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."