Aktív témák
-
félisten
A refhűtőtől hang/hatékonyság terén mindegyik jobb. Még a ph userek jelentős részének is megteszik, pedig itt hypeolva van a halk gép téma.
(#36762) Acheron: A VGA-t ki tudja szolgálni a jelenlegi procid is elégséges szinten, szóval vga előbb.
(#36764) castiel: Esetleg linkelhetnéd, mert a kolléga épp azt vadászik.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kriszbon
őstag
"hogy a jelenlegihez képest legjobban fejlődjön a "felhasználói élmény", vagy esetleg a monitor - CPU fordítva lenne jobb"
Én ezért írtam azt ott, és szerintem úgy is van. Ez a kihajtsa mizéria ebben az esetben nem a legjobb, mert minek várna a látványra élvezhetőségre mikor így is meglenne.
A fenét sem érdekelné hogy nem 80-100 Fps lesz(engem biztos nem), hanem csak 50-60 amikor úgy is élmény lenne a mostanihoz képest.
Acheron: A döntést neked kell meghoznod, hogy majd valamikor többet buksz a kártyán, vagy mint ahogy írtad, másik vétel és eladási mizéria(látvány akkor is lesz).
A 3Ghz nem annyira kevés azért, főleg nagy felbontásban látványjavítókkal.
Ezek után le sem írnám ide hogy mekkora konfiggal lehet játszani sok játékkal high beállításon (esetleg még AA is) alacsony felbontáson(mint a tiéd) mert biztos hogy megfeszítenének itt!Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Acheron
őstag
Egyszerre? Jah, valóban a legjobb lenne, de nem a legegyszerűbb. Család, gyerkőc mellett maradok a több részletben való beszerzésnél Ha viszont a proci csere a 3300 -al nem hoz jelentős javulást, akkor mégis csak a kártya kellene az első legyen.
Re.: kriszbon, #36718:
A proci jelenleg is 3GHz -en ketyeg alapfeszen, ha jól rémlik 3,3 körül van a vége (de ezt nem erőltetem, még ha a 3,1 - 3,2 alapon megy is). És persze ez nem vicc, vagy beugratás, tényleg ezen morfolok ezerrel.
Re.: D1Rect, #36721:
Igen, ez is egy lehetőség. Viszont kérdés, hogy tavaszra mennyit esnek az 5850 árak. Ha 5 - 10 e lesz a difi, akkor nekem nem éri meg a nyűgöt, hogy egy gyengébb kártyát vegyek ,s adjak el közben, amin ráadásul megintcsak bukok pár ezret. Az 5850 -el néhány évig ellennék, kb 3 - 4 évente cserélem a teljes konfigot. (kb akkor, amikor már 1 - 2 olyan játék kijön, ami érdekel, de a konfigomon már nem, vagy csak nehezen fut el.)
Ha mégis használt kari lenne, akkor valószínűleg 4870 lenne 25 - 30 körül.