- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a jelenlegei asus rog 570 4gb-os kártyám számomra még éppen elegendő, de 1-2 játék esetében már a 4gb-os memória a szűk keresztmetszet...ezért szeretném lecserléni, de mivel nemsokára úgy is komplett új gépet akarok, ezért most csak egy legegyszerűbb/legcélszerűbb cserén gondolkodom, ahol nem kell tápot sem cserélnem stb (ami jelenleg egy 500wattos chieftec ctg)...két kártya jönne szóba, az egyik maradva az 570-es szériánál csak 8gb-os verzióba, a másik pedig a geforce 1060, amit ugyan jobbank hoznak ki a tesztek, de "csak" 6gb vramosak. Esetleg, ha a tápom bírja felmennék az 580-as szériába is.
Melyiket lenne érdemes 30k környékén megvenni? Vagy kb. ezen a szinten már teljesen mindegy...? -
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, hogy a 750Ti-met cserélem egy asus rog 570-re. A kérdésem az lenne még,hogy a chieftec ctg-500-80p tápom elég lesz e neki szerintetek?
A gépben egy ssd és egy hdd van, optikai meghajtók nincsenek, extra ventik sincsenek, csak a procihűtő.
Köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom azon, hogy jól bevált Asus 750 TI kártyámat lecserélem, mert szépen eljárt felette az idő és mostmár tényleg kevésnek érzem.
Az utóbbi időben nem követtem annyira a piacot, tudom, hogy a bányász láz miatt még mindig magasak az árak stb. Olyan 60 nagyon max 70k körül szánnék új kártyára. Az nvidia eddig bevált így maradnék, de ha ebben az árkategóriában van jobb ati/amd, akkor az is jöhet. Elnézve a piacot az 1050TI 4Gb-os kártyák vannak ebben a kategóriában amd-ben pedig az rx 570-ek. Van-e más alternatíva, amit érdemes lenne megfontolnom? Használt piac annyira nem érdekel, 70k fölé pedig nem mennék, mert határ utána a csillagos ég.
Érdemes lenne várni 1-2 hónapot? Jön valami új a piacra ebben az árkategóriában, ami felkavarhatja az állóvizet?Köszi a segítséget!
-
basaharc502
aktív tag
No újabb kérdésem van: kinéztem még a múltkor ezt a kártyát - Asus gtx 750TI 2gb,azóta nézelődtem egy kicsit ati fronton is és megtetszett az Asus r7 260x 2gb-os verziója is. Ugye ezen konfig mellé menne: Chieftech 500W ctg, amd 750k, 8 giga ram. Melyiket vennétek a kettő közül? Az utolsó geforce kártyám még egy mx 400-as volt , valahogy az ati felé húzok jobban.
-
basaharc502
aktív tag
Ehhez a kártyához mit szóltok? Valakinek személyes tapasztalat? ASUS GeForce GTX750TI-OC-2GD5 2GB GDDR5 PCIExpress. Egy amd x4 750k mellé és 8 giga ddr3 mellé menne. 500 W-os chieftech ctg tápom van, amire két vinyó van rákötve, mekkora a fogyasztása ennek a kártyának? Illetve ebben az árban (40k) valami Ati kártya javaslat? Vagy a 750TI a legjobb vétel? Vagy esetleg érdemes várni vele egy kicsit? Illetve aquában ez a 34.000 Ft-os kupon konkrétan mit jelent, azt tudja valaki?
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy újabb konfigot (amd x4 750k, 8 giga ram) ehhez kellene valami középkategóriás videokártya, a régi 5670-em helyett. Max 35.000 környékét szánnék rá és elsősorban ati érdekelne, de jöhet nvidia is. Mit ajánlotok, ami azért passzol a fenti konfighoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest