- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deenee20
csendes tag
SOS
Betudnátok nekem árazni ezt a karit kb mien árban mozog ????????
GAINWARD 1510-BLISS GTS450 1GB GDDR5 PCIE
A rossz selejtes dolgaidat ha lehet inkább másra sózzad rá de legjobb ha megtartanád magadnak....
-
rb26dett
aktív tag
válasz marinea2 #5962 üzenetére
Nem olyan rossz kártya a GTX260, én arról váltottam 660-ra, és isten igazából 1600 körüli felbontáson még jól futott rajta a crysis 2, az meg hogy pár 10w-al többet eszik már ha eszik szerintem egyáltalán nem mérvadó... sose azt kellett keresgélnem a játékokba hogy mit vegyek lejjebb hogy még fusson az adott játék, csak a dx11 miatt cseréltem én is le meg hogy már 3 éves elmúlt...
-
frici90
tag
Hali. Vásároltam egy Asus HD 7770 karit és olyan gondom lenne vele hogy ha játék közben nem 1960 x 1080 felbontáson van akkor nem rakja ki a monitorra teljes képben. Valakinek van valami ötlete? Előre is köszönöm szépen.
Sony Xperia Z2 (The Best Sony) ;)
-
ingalls
senior tag
Szerintetek az MSI megbízható vga-k terén? Vagy csak ASUS és Sapphire van játékban?
-
kozicsd
tag
Sziasztok!
A segítségeteket/véleményeteket szeretném kérni:
Milyen vga kártyát ajánlanátok, ami a legjobb ár/érték arányú, úgy 30.000ft környékén? Lehetőleg több opciót mondjatok
Egy AMD Phenom II X4 955 proci mellé menne. A tápom pedig FSP Hexa 400w.
Köszönöm előre is! -
John Rose
aktív tag
Köszönöm Kollégák
-
John Rose
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Phenom II X4 B35 (unlockolt Athlon II X3 435) mellé 1280x1024 felbontásra egy HD7750 megfelelő?
Árban a kollégámnak megfelelne és egy hd4830-at váltana! -
-
Alpachino
veterán
válasz KAMELOT #5969 üzenetére
Bizony, bizony....de már 10K környékén is lehet kapni minőségi márkás tápokat CORSAIR VS Series VS450
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
KAMELOT
titán
-
ZozzHUN
addikt
válasz Killerbeat #5936 üzenetére
Vigyazz hogy teljesen pontosan ugyan olyat kell adniuk, nem vagy koteles hasonlo teljesitmenyut elfogadni! Rev-et is nezd meg nyaklapon, hogy tuti legyen
-
John Rose
aktív tag
A tápcsere főleg nagyobb fogyasztású kártyák estén elkerülhetetlen.
Érdemes rizikózni csak azért, hogy játszunk egyet a kedvenc proginkkal miközben tudjuk, hogy akár el is füstölhet az egész gép?
Mindenkinek egyéni döntése és ebbe senki nem szólhat bele.
Peace[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
tudom h xar, de ha egyszer nincs pénzem!!!! xD hirdetem itt a notikat, senki sem viszi... de visszatérve egy kis on végül:
1.) VGA-k: HD 6670 vagy ha nagyon jó áron találsz akkor 5750/6750 és 5770/6770 vagy 4850/70 nVidia oldalon pedig: GTS450, ha sikerül árban eltalálni, a lényeg kerüld a 8xxx és a 9xxx kártyákat, esznek sokat, már relatíve gyengék és gyakran dögelnek be. Opció lehet még: GTX 260/250.
2.)Táp: csere 500watt körüli minőségi (lásd FSP, Be Quiet! vagy ilyesmi) tápra ajánlott!! erősen
-
Asbee
veterán
Mivel szinte mindig a vga a legnagyobb fogyasztó a gépben, ezért nem tudom miért olyan meglepő, hogy gyakran előkerül a táp kérdés... Itt nem arról van szó, hogy szégyen vagy büszke vagy nem büszke valaki a codegenre, egyszerűen el kell fogadni,hogy nem ajánlott veszélyes táp, cseréje bármilyen konfiggal erősen ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
Úgytudom a topikban megvan engedve egy kicsit a táp-os téma is meg a procis is. Pont az ilyen bakik elkerülése miatt gondolom.
Amúgy mellékesen a GTX260 30-40w-al többet eszik a 6870-nél.
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Buci21
addikt
válasz marinea2 #5960 üzenetére
nézd meg a konfigom, nem vagyok rá büszke, de egy 450-es kodegányról megy, és nem, nincs szaga, pedig a proci u.a. mint az övé, a VGA meg egy 6870, ott van az aláírásomban... de ez itt megint off, már megint tápokkal szórakozunk itt a videokártyás topityban sry az offért, a gtx 260 ugyanaz a fogyi mint a 6870-esem, el kell mennie, max egy kis undervolt a procinak... a tápot télleg cseréld le, én is le fogom, mielőtt megint nekem esik valaki, hogy a kodegány...
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
GTX260-ast nem ajánlanám. rengeteget fogyaszt és már kiöregedett konstrukció. 6670 jó lenne, de a Codegen.... már a nevétől is rosszul vagyok
400w codegen hallatán GTX260 még inkább felejtős. Tuti hogy nem bírná el.
Én próbálkoztam annó valami ugyan ilyen noname fos hulladék táppal a 8800GTX-emmel. 15perc játék után a táp elkezdett melegedni mint az állat és jött a szaga is.
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
HD 6670 asszem a max, ami hybrid crossfire-t tud. A tápod elbírná, de nem egy biztonságos darab, cseréjét tervezd sürgősen, de ha 1 hónapig arról megy a VGA, nem lesz gond. Ha nVidia oldalról sikerül kifognod egy GTX 260-ast, az elég jó cucc ha nem, akkor csak 250, mindegyik. Netán ha egy GTS450-be bele tudsz futni megfelelő áron, az is oké
@(#5960) marinea2
Az ára és a teljesítménye a meggyőző pont, nem a fogyasztása... kiöregedett? ezért az árért jobban megéri egy erősebb, de kicsit régebbi kártya, mint egy újabb alsó-közép, szvsz a tápcserét meg mondtuk már neki, én is fogom cserélni, de addig is hadd játszon már szegény csóka[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz sutyesz96 #5955 üzenetére
Akkor vegyél olyat amit ajánlottam, használtan megkapod ezeket a kártyákat 10-15 között, vagy valaki majd ír NV oldalról alternatívát, bár ha CF-es az alaplapod és szerencséd van akkor ATi-val crossba is lehet tenni az integrált VGA-dat úgy tudom, ha mégis hülyeséget írok akkor oltsatok le
-
Asbee
veterán
válasz sutyesz96 #5955 üzenetére
Itt nem az elbírásról van szó, de még az is kérdéses. (Istenem, hogy ezt mindig el kell játszani és elmagyarázni, mikor többen mondjuk, hogy nem jó) A codegen egy hulladék táp. Megbízhatatlan elektronikával, nulla védelemmel. Hangos, nem tartja a feszültségeket, működő védelme nem igazán van.
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz sutyesz96 #5950 üzenetére
Igazából 10-15K között nem tudom milyen alacsony fogyasztású kártyák vannak, attól félek hogy nem fogsz low end kártyánál jobbat találni annyi pénzért. Ha a táp nem lenne gond nyugodtan vehetnél bele egy HD4850-et, 4870-et, esetleg 5770-et annyi pénzért. Jobb sztem nem nagyon jönne ki :S
-
marinea2
addikt
válasz TechN7ne #5946 üzenetére
Folyton hülyeségeket írkálsz, egyszer már szóltunk!
Most példának okáért a kérdező kér egy 10-15K-s kártyára ajánlatot, te meg javasolsz neki egy 48k-s kártyát. Ráadásul nem is olyat amit elbírna a gépe! Ennyit erről."7 pozitív pontod mait érzed magad nagynak,meg a 28 apróhirdetéseddel? Gondolkozzál már el létszíves kinek szólsz be,köszöntem!"
Hát ez hogy jön ide? Hány éves vagy? Ha 10 akkor nem szóltam!
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz TechN7ne #5946 üzenetére
Na! Ne veszekedjetek már!
De am sztem se mondott hülyeséget, tudom h le kéne cserélni a tápom, de nem akarom! És tényleg szakítana rajta minden egy jó vga-val*Egyébként nem"létszíves", hanem Légy szíves
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Milyen VGA-t vegyek ehhez a konfighoz?
Asus M4A785TD-V EVO alaplap [Radeon HD4200 alaplapi VGA]
AMD Phenom II x4 965 BLACK EDITION (3,5GHZ) proci
Kingston HyperX 2x4GB 1600MHZ Gamer RAM
Sata II 250GB HDD
Apevia XCruiser ház
Codegen 400W tápegység
LG Flatron E1942 LED monitor (1366*768)Fontos lenne, hogy elbírja ez a sz@r tápegység, mert nem szeretném ha leégne a komplett gépem -.-"
Jó használtan is, vigye pl a gta iv-et, nfs mw-t, ac revelations-t/III-at!
Ár: ~10-15kNo matter what, you keep finding something to fight for.
-
marinea2
addikt
+1 GTX660-ra
-
TechN7ne
nagyúr
válasz hermanyi #5933 üzenetére
Már rájöttem,mert mostanság minden ilyen kelléket Digitalker-ben vásárolom. Viszont amit vettem M.M.ban az egy minőségi aranyozott végű kábel volt,és most amit használok az meg egy natur Digitalkeres 500ft os alap kábel,és még sincs különbség. Szóval nem azért nem várok különbséget mert ugyanazt a kábelt használtam,hanem azért mert valójában sincs ezek között különbség!
-
marcusa
addikt
válasz Killerbeat #5938 üzenetére
Nekem MSI van, elégedett vagyok vele, de többeknek van Gigabyte, és arra sincs panasz...
Nézz át a gtx660/660ti topic-ba, ha van kérdésed.:-)
-
Killerbeat
tag
válasz marcusa #5937 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm,esetleg konkrét gyártó/modellt is tudsz mondani gondolok itt Asus,Msi stb stb.
Mert azért elég durva hogy amióta megvan alig volt bekapcsolva és spontán állásba,vagy ugye gyári hibás rammal adják el.((De benézek abba topicba is kinek milyen van és mennyire van megelégedve vele.) -
marcusa
addikt
Ár/érték arányban a legjobb nvidia oldalon a gtx660, és azzal nem kis teljesítménybeli ugrást is elérnél
52-53ezer körül már lehet találni.:-)
-
Killerbeat
tag
Üdvözlet.
Van egy ASUSENGtx 460DCTOP kártyám.Árba 45eHuf.
Nah most beszart benne a memória,szép BSOD képernyőket dobál nvddklm.sys csodákkal végigfuttam rajta a tesztelő progit már most talált hibákat rajta.Kérdésem árba hasonló NVDIA kártya érdekelne hogy tudjam mondani mire cseréljék mert szerintem boltba nincs már több gtx460 ebbe tipusba.Max ráfizetek ha kell ki milyet ajánl ésszerűség határain belül.Ár érték arány-ba hozza formáját.Előre is kösz. -
kero35
tag
Én most adtam el de csak jót tudok róla mondani ez a hd 7770 Sapphire köntösben nagyon ötös én full hd ba használtam hát nem vallott szégyent ott sem
Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
hermanyi
addikt
válasz TechN7ne #5929 üzenetére
" Anno még megvettem a media markban egy kábelt 5k környékén,aztán meg szereztem egy 500ft ost és semmi különbség nincs minőségileg."
Mert hülye azért nem vagyok
Bocs de amit az MM ban megkapsz 5k ért az normális olyan boltban ami adott termékekkel foglalkozik kb 500 huf ért megkapod szóval ne is várj különbséget .
Én Hifihez 90cm-es RCA kábelt vettem először 1000 huf ért majd 28000 huf ért van különbség és nem csak árbanAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
PeL
addikt
Még az új HP 2010 is elfut rajta, akkor azt is röhögve viszi
-
rob83
aktív tag
Sziasztok!
Hd graphics 2000 apu-n elfutna a Need for Speed Carbon?
Hétvégi megoldásnak jó lenne?
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
angels1991
csendes tag
Hali!
Egy Amd FX6200 proci mellé mit ajánlanátok?Cooler Master 600W GX 80+ táp zörög a gépben mellé.
Használtan venném olyan 30-35 körül.
Piros, zöld mind1.szerk.: Asus M5A78L-M/USB3 mATX sktAM3+ lapon
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
3 méteres akkor viszont korrekt az ár! Én is LED TV n gépezek csak azért mondtam a HDMI kábelek különbségét. Anno még megvettem a media markban egy kábelt 5k környékén,aztán meg szereztem egy 500ft ost és semmi különbség nincs minőségileg. Na én kérek elnézést,3 méterért korrekt!
-
Eagle16
addikt
válasz Ace Ventura #5924 üzenetére
+1
Engem is érdekelne, mert ilyen van betervezve. Esetleg az Asus, ha kicsit lentebb megy az ára.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Ace Ventura
addikt
-
PeL
addikt
Na végül csak ilyet vettem
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11201_17_20g_hd7770_1gb_gddr5_ghz_edition_pcie/294489
(remélem annyira nem gagyi hogy ilyen olcsó)
26.000 lett volna a 7750, ez meg 28.000. Akkor már inkább hozzádobtam azt a 2000 forintot, aztán majd valamikor jövőre veszek alá normális CPU-t + MOBO-t De így is köszi mindenkinek aki segített vagy segíteni próbált
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
-
marcusa
addikt
válasz warchef #5915 üzenetére
Ha jövőben is szeretnéd használni, akkor a kettő közül mindenképp inkább a 7850, és még erre a felbontásra is inkább a 2Gb-os verzió. Csucsbicep írta nemrég, hogy neki 1680-ban is van hogy túlfut a vRam használat az 1Gb-on. És még 50-be bele is fér a 2Gb-os is.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
warchef
tag
Sziasztok!
VGA-t szeretnék venni 1680*1050-es felbontáshoz. Minden mai és jövőbeli játékkal játszanék vele majd, de nem minden nap, csak néha. i5 3550 hajtaná.
Max 50 ezret szánnék rá. Megéri e ehhez a felbontáshoz az 1GB-os HD 7850? Vagy elég lesz egy 7770-es is?"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
marcusa
addikt
válasz Stunts666 #5909 üzenetére
Ez a kártya kb a 5/6750 szintjén van. Kicsivel az 5/6770 alatt:
http://www.anandtech.com/bench/Product/316?vs=296:-)
-
Stunts666
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ez a kártya milyen szinten van:
Asus ENGTS450 DirectCU/DI/1GD5 -
Cheesy
őstag
válasz marcusa #5903 üzenetére
Köszönöm a választ, találtam egy ilyet, 1 éves, pont a közelben, ma még érte is tudnék menni, DE:
- elég komolytalannak tűnik a hűtése képről
- viszonylag normális méretű venti, de nem tudom milyen hangja lehet
- VTX mint gyártó ismeretlen számomra (Sapphire, Vapor-X, Asus... ezek ugranak be radeonokról)
- lehet-e cserélni rajta a hűtést egy halk 12-es ventire pl? Leszedni azt a műanyag borzadályt és valahogy hozzáerősíteni? Halk kártyát szeretnék.www.vakbelmutet.hu
-
marcusa
addikt
A Q6600 alapon max egy 6770-hez vagy újan 7750-hez elég, ezek is nagy előrelépést jelentenek a 9600GT-hez képest. Annó én is 9600gt-t váltottam 6770-re. Érezhető a gyorsulás.
Viszont ha fel tudnád húzni a procit 2.9-3.0Ghz körülre, akkor 6850/7770/gtx460 is mehetne mellé. Ezek az előbbiektől még 30%-kal erősebbek.:-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest