-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro
senior tag
válasz Kakukktojás2 #7693 üzenetére
Hali
Jártam én is az említett Ph.apron ,akartam is venni (VGA- és Cpu-t))Teljesen kivólt """akadva"(de miért?)hogy NEM vagyok hajlandó előre utalással fizetni.Pont az ilyen esetekért meglehetne számolni a két kezemen ki az akiben meglehet bízni..lehet akármilyen értékelési rend,Az elején a topiknak le van írva "Előre ne utalj senkinek pénzt"habár sokan hurrognak ezért,de sok átvágások miatt nagyon sokat esett a topikon meglevő emberkék "úgymond tisztessége". Tisztelet a kivétel azért még vannak ott tisztességes eladok is.
Ui: ja és amúgy az árak is némelyik emberkéknél el vannak szállva majd nem új árban akarnak eladni használt cuccot. -
Kakukktojás2
aktív tag
válasz Romeo619 #7690 üzenetére
Nyugi engem is átvertek, nemrég vettem egy 6850 est, mondom, húú tuti lett egy pöpec kártyám olcsón, csak sajna elkövedtem az a hibát h előre utaltam 15K-m bánja, 45 sms-t küldtem neki, ha hivom, rögtön foglaltat jelez, szal ennyi.Tegnap visszairt a fickó h ne zaklassam már, mivel ő elküdte a kártyát, persze a postai csomag számát nem hajlandó elküldeni, 4 hirdetése volt fenn, egyszer csak mind a 4 eltünt, a neve megváltozott az oldalon, a tel.száma is eltünt, és még én ne legyek ideges....
-
Geresics
addikt
Mostanában nem nagyon jut időm fórumozni, ezért nem tudom, hogy a trend még él-e, de a "nemhajcsaki" embereknek bemásolnám pl. a mostnai hazai pálya egy bekezdését:
"Lassan, de biztosan a Phenom II is nyugdíjba vonul, pedig még ma is megállja a helyét a középkategóriában, hiszen az X4 965 olyan gyors, mint a legújabb Trinity APU család legerősebb A10-5800K jelzésű tagja, és majdnem utoléri a Core i3-3220-at, igaz, fogyasztásban elmarad a legújabb technikai vívmányok mögött és integrált grafikus magja sincs. Cserébe viszont tuningolható, nem is akármilyen szinten, bár alapórajelen is elég erős a Radeon HD 7850 kihajtásához."
Nem oltogatni akarom a kedves fórumtársakat, de remélem azért a PH!-soknak elhiszitek, amit nekem nem.
[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Romeo619
senior tag
válasz marinea2 #7681 üzenetére
Csüt utaltam pénteken jött meg xD tegnap délután meg már kéken villogott, de csak akkor amikor játszottam vele sima COD WaW-ot de ő azt mondja, hogy nem volt nála baja.
Érdekes mert akkor még 2-3mp után vissza állt a kép, este még írtam is, hogy mi volt újraraktam a drivert nem volt baja. De reggel meg meghalt. De ha berakom folyamat azt írja ki, hogy az AMD driver összeesett. A másik gépnél meg nincs két vastag csík csak egy vékony. De hát a másik gépnél is baja vna tuti a kártya a ludas. Lehet, hogy még újrarakom a win-t veszteni valóm nincs...mert már 10k úgyis ment..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én kitenném a falra dísznek egy szegre felakasztva az ágyam fölé.
-
Romeo619
senior tag
Köszönöm de ha már kiadtam érte 10K-t inkább szét töröm vagy szimplán berakom a tömörítőbe, de a 10ikről való kidobás is jól hangzik...
-
marinea2
addikt
válasz BomiBoogie #7677 üzenetére
Nem is az, csak az ilyen fémkeretes chipekkel elég nehéz ügyködni. Melegítés közben nagyon átveszi a hőt, közbe meg maga a chip nem bírja ki amég a golyók elengednék a nyák-ot.
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
válasz BomiBoogie #7675 üzenetére
Én pont foglalkozok ilyen javítással, de hozzá nem nyúlnék
-
Romeo619
senior tag
válasz BomiBoogie #7673 üzenetére
Arra ne tudd meg mi lenne jó. szívesen megölelgetném az ilyen g*ciket akik pénzt kérnek érte. bár gyanúsnak kellett vna lennie hogy annyira rámenősen elakarja adni...
Én már tuti nem tudok vele mit csinálni? -
Romeo619
senior tag
válasz Kakukktojás2 #7669 üzenetére
jelentem elindult!!!! de ugyan úgy szar...kijelenthetem, hogy 3 év után átvertek először az apron. kicsit sem vagyok ideges 10-er mínusz a nagy semmiért...meg kellett vna tartani potba a gts250-s még ha jóval gyengébb is volt...
lehet eladni ilyen hibás 4850st? vagy van még amit tehetek vele a kukán kívül? -
Romeo619
senior tag
na egyszerre mindenikek. Körömlaklemosóval leszedtem a rajta lévő cuccot. volt rajta anyag az tuti. Megvártam megszáradt összeraktam. most pedig berakom... hamarosan jelentkezem
-
XaraX
addikt
válasz csucsbicep #7612 üzenetére
-
TechN7ne
nagyúr
-
Romeo619
senior tag
. Az egyik sarkán ami látszik is rajta volt a paszta elég rendesen tuti hogy az volt a baja.
-
marinea2
addikt
válasz Blood Mage #7653 üzenetére
Kelleni kell, de nem arra
[ Szerkesztve ]
-
-
Romeo619
senior tag
válasz Kakukktojás2 #7645 üzenetére
nyugi fülpiszkálóval csinálom hozzá se nyúlok. Bocs procit írtam megszokásból an de szóval a körülötte lévő cuccokon is paszta volt. van valami amivel le lehet takarítani? kis alkohollal?
-
Romeo619
senior tag
válasz Kakukktojás2 #7643 üzenetére
leszedtem a hűtést a prociról. A paszta rajta volt a körülette lévő kis chipeken, most letakarítom róla meglátjuk.
-
Romeo619
senior tag
válasz BomiBoogie #7639 üzenetére
Hűtőzsír??? na még ilyet sem hallottam Ha meg olyan a kártya akk mi a *uva anyjáért árulja a hardverapron -.- most írtam neki, hogy ő tapasztalt-e ilyet. De szerintem ennek az árát buktam...mert úgyis azt mondja, hogy nála remekül ment...
Ja a másik, addig ne is használjam ameddig nem pasztázom le megint??
[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz marinea2 #7635 üzenetére
De az érdekes az volt, hogy 1 egész napig rendesen ment. Játszottam vele far cry-t meg codot is Majd egyszer csak bumm, és elment de utána még visszajött. És ment megint vagy este 10-ig. Majd most reggel bekapcsoltam, és megint nem ment. Átvittem a másik gépbe ott már el se indult rendesen csak rosszul. Ráadásul itt össze*arta a rendszert is. Driverből felraktam vagy 4 félét már.
A másik gépnél érdemes lenne megpróbálnom egy win reinstallt? Sajnos pasztám olyan nincs itthon, nem lehet valamivel helyettesíteni?
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz marinea2 #7635 üzenetére
Végül is lehet az is, de kitudja lehet h halálán van a videókártya, sosem lehet tudni, nekem is hasonló volt a 8800 GTS emmel, igaz h az egy hibás széria volt, de hát 3 slotos hűtés volt rajta, ki gondolta volna h gajra megy, egyik este még kenytem vele a játékot, másnap reggel már nem volt jó inditáskor
-
marinea2
addikt
válasz Kakukktojás2 #7634 üzenetére
Ha foglalkozni akar vele akkor inkább a pasztázást kellene újra kenni. Nem hiszem hogy driver hiba lenne.
-
Romeo619
senior tag
Tegnap ugye beszélgettünk itt egy 4850-es hibájáról. Most át szereltem a nagygépbe.Ugyan az a hibája mint a másikban. Tuti, hogy a kártya a hibás...
-
Xenex
csendes tag
Ezért kérdeztem meg inkább a biztonság kedvéért a hozzáértőket, mert kicsit elfogultság szaga volt a dolognak. Nagyon szépen köszönöm a segítségeket, így már akkor biztos vagyok a dolgomban
-
Tomix24
addikt
"Radeont vétek venni gagyi minőségű hamar amortizálódnak" - Ugyanabból az anyagból vannak a videókártyák, csak a szoftverezésük más. Az ismerősödtől ne fogadj el tanácsot szerintem az életben Nagyon sötét lehet. Garis legyen, ez a lényeg. 7850 van pariban a 660-al inkább. 7870 erősebb modell.
-
woci01
tag
Sziasztok, régi gépemet szeretném egy kicsit frissíteni, és egy 20 körüli videókártyát szeretnék, amivel azért az 1-2-3 éves játékok még szépen elfutnának, ha nem is full grafikán de azért jó minőségben, tudtok ilyet ajánlani, vagy fejlebb kéne tolni azt a 20k-t.Nvidiát részesítem előnyben, de ha ATI van sokkal ár/érték arányban akkor az is jó lesz.
-
malacka87
őstag
Na sikerült elpasszolni a giga gts 450Oc-m 15k-ért!:-) Találtam Asus 7870-et 54ropiért sztem így bőven megéri az!:-)
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
93.Szabi
aktív tag
Semmi probléma nincsen az AMD-kártyákkal nyugodtan megveheted a HD7870-est mindenképpen ez érné meg jobban nagyobb teljesítmény olcsóbb ár valamivel a gyártó is nagyon jó és megbízható úgyhogy nyugodtan vedd meg a HD-7870-est nem lesz vele semmi probléma.
->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════
-
Xenex
csendes tag
Sziasztok!
ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE 63k
ASUS GTX660-DC2O-2GD5 GTX660 2GB GDDR5 PCIE 61kEzen két videokártya között vacilálok. Van egykét ismerősök akik szerint Radeont vétek venni gagyi minőségű hamar amortizálódnak a Geforce jobb, de a tesztek alapján meg a 7870 simán megeszi a sima 660-ast. Én nem étek hozzá nem is húzok egyik oldalhoz se, tényleg igaz, hogy nem éri meg a radeont megvenni vagy vegyem azt nyugodtan jól járok vele?
A segítségeket előre is nagyon köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
-
Romeo619
senior tag
válasz csucsbicep #7612 üzenetére
Itt szereztem aprón. ilyen a kártya. Direkt ASUS-t kerestem megtudom valahogy nézni, hogy van-e valami hibája? Mert sztem valami a driverrel van. Nem lehet, hogy a geforce után Ati lett berakva és kívánna egy Win resintallt?
-
Romeo619
senior tag
Bocsi, hogy ide írok ilyennel de itt mindig hozzáértők vannak.
Van egy második gépem amibe szereztem egy 4850-st. Előtte geforce volt benne. Elkezdtem fifazni és egyszer csak kék kockás lett a kép majd lefagyott, és 3 vastag kék csík lett a képen. Toltam egy újra indítást de a 3 kék csík továbbra is maradt még a Win kezdőjén is látható volt, és folyamat azt írta hogy az MAD catalyst össze esett stb. Majd a csökkentet mód után most megint jó. Láttatok ti már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest