- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,ha Ipon-on rendelek egy videokarit,akkor azt mennyi idő alatt küldik ki?(Gödöllő) -
sharm
tag
Sziasztok!
Elsősorban 3DBD iso-k lejátszásához TV-n, valamint kevesebb játékhoz szeretnék videokártyát. Utóbbit is 1080p-n. Max grafika nem kell. Mondjuk egy cod black ops 2 közepes grafikán játszható legyen
A keretem pedig 30k HUF.
Tudnátok valamit ajánlani? -
marcusa
addikt
Az enyém pedig csak egyszerű válasz
Van olyan ismerősöm, akinek 6 winyó van a gépében Egyenként kb 8W-ot fogyasztanak, az már ~50W, még így is elég lehet, de ha már 8 magos procit és szinte csúcs vga-t veszek, akkor nem azon szeretnék izgulni, hogy ha feszültséget emelek és tuningolok, akkor bírni fogja e.(#4895) Plebi Akkor biztos elég lesz, ahogy a jótápok oldalon nézem a 12V-os ágán 400W körüli teljesítményt le tud adni.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
Plebi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Húzni nem tervezem az fx-et, igaz nem egy nagy dolog, de ettől még valahogy nem akarom, max a 8150-es szintjére és kész.
Periféria: 2db vinyó, 4db 8cm-es venti, egy neon, és a macho 14cm-es ventilátora, dvd író, más nincs.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
BluEyes
őstag
Felbontás 1600x900, proci egy Phenom II x2@x4.
Ehhez kellene ajánlás, elsősorban AMD-t szeretne, de nV se tragédia.
20k van rá maximum. Új és használt is érdekli.
Ennyi pénzből mi a legjobb vétel? HD7750_1Gb_gddr5 kapható ennyiért, van-e értelmesebb alternatíva?Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Plebi
senior tag
Egy FSP hexa 500-as táp elég egy FX 8120 és 7950-es mellé? Eddig egy GTX 460 alatt szolgált, annál sokkal nem eszik többet terhelve a 7950-es.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
-KP-
addikt
core i5 2320 (4mag 3.1 ghz) mellé milyen vga kártyát lehet tenni, amit még kihajt rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz csucsbicep #4881 üzenetére
És mennyivel jobb tőle az a Power, hogy 10k-val többe kerül?
-
and1ao
őstag
válasz Romeo619 #4875 üzenetére
Van olcsóbb és jobb is
Sapphire 2 év garancia
Asus 3 év garanciagyári OC-ért ennyi plusz pénzt butaság kiadni.most mondjuk én is OC sapphire-t linkeltem mert iponon perpill ez a legolcsóbb. a maradékot meg felhúzod magad otthon 2 kattintással
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
Romeo619
senior tag
válasz BomiBoogie #4876 üzenetére
Nem Én ezt szerettem volna megrendelni. Az Asus elmarad az órajeleiben, a Sapphire volt az ami nem sokkal maradt el tőle.
-
Romeo619
senior tag
Na ma elhatározta mamgam, hogy megrendelem a 7870-st, de 10.000-t ugrott az ára!!! Mi a francért? ha jönnek az ünnepek leárazás szokott lenni -.-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
2013 Q2-ben érkeznek az új Radeonok, persze az elején drága lesz.
Ha pár hónapon belül veszel fullHD monitort, nyugodtan vedd meg ezt a konfigot a 7970-nel, de tartsd észben, hogy a te jelenlegi felbontásodra egy 7850 a maximum, de még az is sok, és ami mondjuk 40K-val olcsóbb.
-
and1ao
őstag
Jelenleg ahhoz a felbontás felesleges volt.
A monitor váltás miatt teljesen rendben van csak kérdős mikor következik ez be mert ha viszonylag rövid időn belül megérte de ha nem akkor mint ismerjük az informatika elég hamar eljár hardver téren az idő így sokat fog pangon menni a VGA később meg neadj isten kevés lehet .[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
and1ao
őstag
Lejárt a szerk :S
Most nézem csak a jelenlegi CPU-t hát azzal bőven CPU limit lesz még a 650TI is,jó elhiszem hogy cserélni fogsz CPU-t de mikor és mire.
Ha nem olyan soká teszem 1-2 hónap akkor nem vennék VGA-t most ha később akkor 650-et még mindig jó árba eltudod adni hiszem új garis egyéb és akkor mehet nagyobb VGA az új proci melléDe lehet én gondolkodom logikátlanul
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
csiak
tag
hujjujj, akkor lehet hogy megint kérdeznem kell, mert az előző hozzászólások kicsit elbizonytalanítottak engem is. Az előbb említett 7970es ATI-t én egy i53570k-ba szántam 8 giga DDR3 mellé, jelenleg 1280x1024 monitoron (később FullHD 24'-es monitor lesz).
Ennek tükrében lehet hogy a 7970 túl magas választás volt??
Szeretnék egy időtálló sokáig az új játékokat is jól futtató konfigot ebbe való vga-val.Vélemény?
"Sok loot disznót győz!"
-
and1ao
őstag
válasz marinea2 #4866 üzenetére
Akkor ki nem venne azt és mikor jönne az AMD a fizikai számításra alkalmas GPU-kal nos érdekes kérdés.
asvald.: GTX 570 igazán jó választás lenne egy i5-2500k 3570k és feljebb lévő i7-hez FullHD-ba vagy felette,
előbb azt kellene magadba letisztázni hogy dísznek szeretnék VGA-t venni és ferikének dicsekedek vele,vagy ki is szeretném használni
PhysX-el jön 2 értelmes játékcím évente de ebbe bele se kezdek inkább fölösleges mert már unom én is.
1024-be a 650TI-vel is maxon fogsz pörgetni mindent 60-80 FPS-el és még CPU limitbe is belefuthatsz
egyszóval minek az erős VGA ha pang az ereje?Tehát tovább-ra is 650/650TI.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
asvald
senior tag
válasz BomiBoogie #4868 üzenetére
igen szeretnék kicsit erősebbet mint a gtx650ti
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
asvald
senior tag
válasz BomiBoogie #4864 üzenetére
nem is a felbontásra vennék gtx570 hanem grafikára vagy épp mind a kettőre
[ Szerkesztve ]
-
ronati
tag
Kösz a válaszokat,akkor talán marad a 7900Gt vagy az 1950Pro. Üddvvvvvvvvvvvv ronati
-
marinea2
addikt
És azt tudtad hogy a PhysX-et kb 15 játék használja csak?
Játszol közülük valamelyikkel is? Ha igen akkor megértelek! Ha nem akkor is megértelek!(#4861) marcusa: Szerintem összekevered velem. Én szoktam ezt mondani! Amúgy van 2! Metro és a Maffia
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
asvald
senior tag
Sajnos ez nem berögződés nálam ,vannak érvek amik az NV-t képviselik nálam ,csak egyet mondok: PhysX
Amúgy meg nem akarok 100fps-t ha nincsen meg a látványosság a részletességGTX650/ti ezek kiestek a látókörömből ,inkább gtx 570 re gondoltam
-
marcusa
addikt
Ne legyünk már ekkora AMD fanok, hogy ha valaki nvidiát kér, akkor is rá akarjuk beszélni AMD-re... Szíve joga, ha belefér neki, hogy ár/érték arányban az alsó kategóriában rosszabbat kap. Ha bevált neki, megértem hogy nem akar váltani.
Ha valaki azt írja hogy csak AMD érdekli, akkor senki nem kezd el rögtön Nvidiát ajánlani... Fordítva is legyen így.:-)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
ronati
tag
Csak kíváncsiságból lefuttattam ezen a P4 640 -en a 3 D 5-öt a nálam megtalálható Vga-kal, és a Ht7770 oc-val csinálta a legjobb eredményt.Persze tudom .hogy a fél fogára sem volt elég a proci a radeon-nak.Hát ezért gondoltam,hogy van a mai Vga-k közt valami hozzáillő.
-
and1ao
őstag
-
asvald
senior tag
válasz BomiBoogie #4849 üzenetére
De amd kártyákat passzolom az amd fanoknak Nv párti vagyok
-
ronati
tag
Kösz a gyors választ,mi lehet a legjobb megoldás?
-
marinea2
addikt
De nem kell neki AMD. Aztmondta
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
asvald
senior tag
válasz BomiBoogie #4842 üzenetére
hát Én nem nagyon vagyok a fullHD szerelmese 1024X768ba nyomok mindent
a proci phenom II x4 965[ Szerkesztve ]
-
ronati
tag
Bocs a vigyorgó zöldike az Pentium4 640 ht-s proci! Üddvvvv ronati
-
-
marcusa
addikt
Ha AMD-t nem szeretnél, akkor használtan Gtx560/560ti van ebben az árban, újan 650ti, és esetleg 53 felett Gtx660.
(#4840) marinea2 A 660-nal nem jár rosszabbul, ár/érték arányban ugyan az mint a 7850/70, de tény, hogy újban Amd oldalon beleférne a keretbe...
[ Szerkesztve ]
:-)
-
asvald
senior tag
Sziasztok
Épp videokártya cserében töröm az agyamat ,és szeretném a segítségeteket kérni ebben
A jelenlegi /volt videokártyám egy( gigabyte gtx460 soc) volt ,ettől a kártyától szeretnék valami jobbat ,csak egy kikötésem van ne Amd legyen ,sajnos nekem ezek nem jöttek be! Még arra kérnélek titeket ,hogy a processzor limitet ne vegyétek figyelembe ,mert cserélem le, nem most majd kicsit később
a konfigom :
asrock 985GM-GS3 FX,
phenom II x2 555BE,
4gb kingmax,
xilence 550w,keret a kártyára 40-50 ezer ,lehet használt és új is
köszi előre isA rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
ronati
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne4 640 Ht mellé milyen dx11-es vgat javasoltok? Ram:3G ddr2 533; Táp 400Wat; Win7; Van nagyobb gép,nem azt akarom olvasni - add el fejlesz-.Azt szeretném megtudni a hozzáértőktől,milyen új kategóriás Vga lehetne a párja? Van 1950 Pro-m, 7900Gt.m; 8400Gs-em; Előre is Kösz !!! Üddvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ronati
-
csiak
tag
Köszönöm a gyors reakciókat...
Akkor máshogy kérdezem... max. 100k-ig ez lehet a legjobb választás vga-k között? Vagy más gyártó más típusa még jobb lehet?
Köszi!"Sok loot disznót győz!"
-
csiak
tag
Sziasztok Urak!
Gyors kérdésem lenne hozzátok. 2 kártya között agyalok, és nem tudom melyik lenne a jobb választás. Ha esetleg tudnátok tippeket adni, nagyon megköszönném:GigaByte AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC 95nettó
Zotac nVidia GeForce GTX 660 Ti 2GB GDDR5 AMP! Edition 78nettóKöszönöm,
csiak
"Sok loot disznót győz!"
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ahogy már írtam, elég lesz az 550-es,
ha csak nem tervezel CF-es mókát.
Igen, a nevednél ott van.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
A jövőre nézve egyértelműen a 70-est vedd meg, tök mindegy, hogy milyen a konfigod, mert később úgy is bővítesz, szóval pénzben jobban jársz.
Kérdés, hogy most melyiket engedheted meg magadnak, illetve szükségesnek érzed-e az erősebbet. De ezt már neked kell tudnod.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
"Melyek még azok a tipusok, amiket még ajánlatos kerülni? Gondolok itt pl., a Powercolor - általam nem is ismert tipusra."
Típus = hd 7850
A powercolor egy márka.Amúgy az sem rossz. Olcsó.
A sapphire kifejezetten jó szokott lenni, asus-éknál meg mintha több lenne a gari. Gigát szokták mondani, hogy több a selejt, viszont boltból garival azzal sem érhet nagy meglepetés.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Dromi
tag
[link] Ez jó ez lap?
-
KAMELOT
titán
válasz Forestgreen #4816 üzenetére
Semmi. Eladod és veszel LGA1155 platformot. Sajnos FPS-ben gyengébben fog teljesíteni mert nem tudja jól hajtani a kártyát. Fog a kártyában maradni kakaó.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
csucsbicep
nagyúr
Ez játék válogatja, hogy mennyivel lennél előrébb. Pl. BF3 feküdne neki, de a kevés szálat támogató játékokban elég gyenge.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azért gondolom, fullHD-ról van szó, ott meg úgyis a GPU előbb ér véget, mint a CPU, a 7850-ről 7950-re váltás is fog hozni plusz FPS-t.
Más kérdés, hogy az Intel 4 erősebb magja miatt eleve nagyobb az FPS mondjuk 30%-kal, de nem valószínű, hogy játékban észreveszel különbséget. Főleg nagy felbontáson. -
Forestgreen
aktív tag
válasz KAMELOT #4814 üzenetére
De mégis mennyivel vagyok hátrébb, ha Bulldozert használok? Tehát mondjuk a HD 7850-hez képest a HD 7950-el 30%-ot gyorsulok FPS-ben egy Intel procival (PL 2500K) akkor a mostani procimmal mi lesz?
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
KAMELOT
titán
válasz Forestgreen #4812 üzenetére
Kevés lesz az a proci sajnos. i5 SB vagy IB minimum. Alpachino is jól írja. És ha már ketten azt írjuk akkor az tuti kevés lesz. És 7950 sokkalta gyorsabb, mint a 660Ti.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Alpachino
veterán
válasz Forestgreen #4812 üzenetére
Az FX 8150 mellé, még a GTX660 TI is necces ....egyébként 7950 gyorsabb
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Forestgreen
aktív tag
Az lemardat, hogy egy HD 7850 helyett lenne FX-8150 proci mellé...
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok!
Adódott egy lehetőségem, melyik kártyát válasszam?
Geforce GTX 660 Ti, vagy Radeon HD 7950?
Típus még kérdéses, Sapphire, ASUS, MSI a szimpatikus...
-
Spiler125
tag
válasz marinea2 #4808 üzenetére
jaja nekem is úgy volt de most vettem egy GTX 460 soc ot ezen van 2dvi és egy mini hdmi, GTS 250 emen dvi volt át alakitva de most meg akrom csinálni hogy 1. es monitor 2. es kiterjesztett és a 3. lesz a tv HDMI-n csak kell egy mini átalakitot vennem.
. . . . . . . . . . . . . . . . Privátra illik válaszolni! . . . . . . . . . . . . . . . . .
-
KAMELOT
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest