- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szajo
őstag
válasz Superhun #43495 üzenetére
Rendben, csak mert lehet mégis ez lesz, 31ezerért veszek TwinForz hűtéses OC 750-et (nem TI) mert mégsem lesz keret a 660 vagy 760ra, így most megveszem ezt és ezzel csak el leszek a mai játékokkal nem? (Sosem kapcsolom be a Vsync-t régen mikor még a GTX460-am volt fél évesen akkor sem kapcsoltam be sohasem, még az antistropicot sem.) Szóval a 750 OC val csak elfutnak a mai játékok magas beállításokon kompromisszumokkal nem?
(#43497) Nimdhar: Én akkor már újonnan garanciásan vennék egy 750-et az legalább kevesebbet eszik,újabb és az elmondások szerint 20-30% jobb a 460-nál. És azt már 28-32 között lehet venni. (De persze ha nincs már még ennyi plusz sem, akkor szerintem a 460 marad 17-20as kategóriában, mert nem rossz kártyák.)
[ Szerkesztve ]
-
Nimdhar
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy kinéztem egy Palit GTX 460 VGA-t, itt a HA-n.
Az eredeti elgondolás szerint, beruháztam volna egy R7 260x-be vagy egy 650Ti boost-ba, de forráshiány miatt módosult a terv.Kérdésem az lenne, hogy a benchmark szerint a gtx 460 alig valamivel gyengébb a fenti két kártyánál, ha azt nézzük, hogy most egy nVidia 9500GT-t használok.
Ez mennyire igaz, mennyire reprezentatív a benchmark, illetve, hogy megér 17-20e egy ilyen, vagy inkább lenne jobb alternatívátok?Előre is köszi.
-
creedszl
senior tag
és ha a két gyártó közül kéne választani?éppen melyiknek áll a jövő?
Hulligaaan
-
creedszl
senior tag
Sziasztok
VAn nekem egy Gigabyte GV-N560OC-1GI karim és cserélném egy aktuálisabb kártyára.Mely kártyák vannak most egy szinten vele a zöldektől?Ha egy picit erősebb az se baj....
Hulligaaan
-
Szajo
őstag
GTX 750 és a GTX 460 1GB között mennyi a teljesítménybeli különbség?
-
gtamate2
veterán
válasz TaylorXIII #43478 üzenetére
Az a baj hogy az új játékok amiknek a dx11 kell azok nem fognak folyamatosan futni egy ddr3-as 6670-en, 1280-ban még talán minimumon, de akkor már inkább visszaveszi az ember dx9-re és játszik mediumon mint dx11ben low-on szaggatva.
*Sn0w
-
Zsivaagoo
őstag
válasz kisselandras #43484 üzenetére
Össz. 1 GB RAM és alaplapi VGA már Qrúva gyenge...
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
ZabZib
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy r7 260x-et, érdekelne, hogy melyik gyártó változatát tartjátok a legjobbnak.
Köszi!
-
TaylorXIII
őstag
válasz kisselandras #43484 üzenetére
Keret? Használt vagy új kell? Alaplap típusa?
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok!!
Tudtok nekem abban segiteni milyen kártyát vegyek bele amelyen már elfuson legalább a ets 2gép adatok !
Processzor:AMD Athlon X2 3800+ processzor
Memória: 1GB DDR2 Kingston ram
HDD: 80 GB Seagate SATA HDD
Optika:Hagyományos méretű CD-DVD meghajtó
Videókártya:ATi Express 1150 chipset
ATi Radeon Xpress 1150 alaplapi vga adapter (alaplapi D-Sub + DVI kivezetéssel),256mb alaplapi videókártya
Hang: Realtek ALC260 HD alaplapi hangvezérlő
Hálózati kártyaroadcom NetXtreme Gigabit alaplapi hálózati vezérlő
Egyéb csatlakozó felületek:1 x PCI Express x16
1 x PCI Express x1
2 x PCI bővítőhely
4 x SATA vezérlő
8 x USB 2.0
1 x soros (RS-232) port
1 x párhuzamos (LPT) port
1 x 5,25" beépítőhely
Válaszokat előre is köszönöm mindenkitől!Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Balathruin #43481 üzenetére
A HD77xx-el nem fog Hybrid CrossFire-ben menni a Richland APU. Inkább Athlon 750K + HD7770.
-------------
Solfilo: +1
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
veterán
válasz Balathruin #43481 üzenetére
Richland hivatalosan nem tud besegíteni ezeknek a kártyáknak, max 6670-esnek.
Ellenben Kaveri, ha minden igaz, képes DG-re a 7750-el, 7770-el. Utóbbi érezhetően erősebb, úgyhogy ha még nincs meg, akkor a 7770-est venném.solfilo
-
Balathruin
veterán
A Richland APU egyáltalán nem tud segíteni egy HD 7750/7770-es kártyának? Ha már 7750/7770, melyik éri meg jobban? A 7750 kihúzható a 7770 szitjére, vagy jobb ha alapból 7770 és azt húzom? Még nincs itt a vásárlás ideje, de nem ártana tudni.
-
mcs
veterán
válasz InMemorium #43461 üzenetére
Ha tényleg nem játszol, és a hd videók megfelelő gyorsítása a lényeg, akkor neked tényleg elég egy GT 610 vagy HD 6450, főleg, hogy ezek általában passzívak is, és nem feltétlenül kell hozzájuk tökéletes légáramlat. Videógyorsításban még jobbak is, mint például a HD 4770 vagy 4850, legalábbis nekem régebben 4670el és 9600GTvel is többet kajáltak a prociból, mint a mostani GT 610. De komolyan csak akkor vegyél ilyen low profile kártyát, ha nem játszol, vagy nagyon ritkán, és akkor is csak régiekkel, mint amilyen a WOW.
[ Szerkesztve ]
-
TaylorXIII
őstag
válasz Zsivaagoo #43473 üzenetére
Én még írnám 25k hoz az R7 250 GDDR5-t.
(#43470) gtamate2: Annyi értelme van, hogy lassan fognak jönni játékok amiknek kell a DX11. Bár valóban erősebbek azok a kártyák. Egyébként én új 6670 GDDR3-ra gondoltam és ott ugye garancia is van. Nem úgy mint egy használt 4850 vagy 5750 vagy 4770 kártyánál.
-
Zsivaagoo
őstag
5450/6450 - 10-11K
GTX630 1GB DDR3 - 15
GTX650/HD6770/HD7750/HD7770 -- ~25KEzek költséghatékonyak.
---------------
Jobb lett volna egy picivel jobb csipes alaplap és egy A8-as APU az igényeidnek, de már megvetted, amid van.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Egy i7 860 mellé jó lesz a GTX460SOC, vagy limites lesz?
-
gtamate2
veterán
válasz TaylorXIII #43464 üzenetére
A ddr5-ös verzió üti meg ezeknek a szintjét, nem egy 5750-ről beszélünk, mert még annál gyengébb 25%-kal a ddr5-ös verzió is. Az a 4770 nem olyan gyenge ám, de tessék beszéljenek helyettem a tesztek.
[link] [link]Tény hogy le kell mondani a dx11-ről, de kérdés hogy van-e értelme a dx11nek egy ilyen kártya mellett, főleg ekkora felár esetében.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Haverom újratelepítette a Win7-et a számítógépén, előtte egy lassú formázással törölt mindent a HDD-ről.
A gépben van egy Isten tudja milyen Giga nVidia GeForce VGA, de most, hogy újratelepítette a Win-t, az eszközkezelőben nem látja, csak a szabványos VGA megjelenítőt, legalábbis nekem így írta. Ez gondolom, az alaplapi lenne ...???
Mit lehet ilyenkor tenni?
- vizsgálja át a gépét az nVidia oldaláról futtatható progival, ami átnézi a gépét és akkor legalább meglesz, hogy milyen VGA karija van és milyen driver kellhet hozzá?
- ez megoldaná a gondot?
Az a baj, hogy a fia játékra használja a gépet és bizony, az integrált gyengusz lesz.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv:
A -
mijos
senior tag
Sracok, ma veszem meg az uj vgat. Kicserelem a gepben a ket kartyat, bekapcsolom, felrakom az uj drivert, reboot, majd letorlomna regi drivert?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
MurdR
veterán
válasz TaylorXIII #43464 üzenetére
Megüti azt a szintet a 6670 GDDR3, csak azt sem kap 10ért
Viszont 4850 van fent apródon kettő is 10 alatt/körül
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
TaylorXIII
őstag
Szerintem még a GDDR3 is jó lenne neked. GT 210 után nagy ugrás lenne. kb 3-szor erősebb nála. GDDR5 meg kb 5-ször.
(#43462) ttamashu: Legflejebb annyi, hogy 2 tápcsati van rajta ami talán jól jöhet a tuningnál habár ez nem feltétlen van így meg valszeg kéne +fesz is neki, hogy ez legyen. VRAMok mindkettőn ELPIDA-k. ASUSnak jobb elvileg a tápellátása plusz ugye újabb +1 év gari és ASUS és oldalt van a tápcsatija és nem hátul ezért ha éppen csak befér valahová akkor már nem kell a tápcsatikat is oda besajtolni mert veled szemben lesz ASUS esetében ugye az az egy tápcsati.
(#43463) gtamate2: Azért egy 4770 meg 4830 szintjét már megüti a GDDR3 6670 és még DX11-es is. Én egyáltalán nem ajánlom neki DX10-es kártya megvételét.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
DDR3-ast semmiképp, akkor már nézz egy 4770/4830/4850 közül valamelyiket amin van valami normális hűtő. Azzal is jobban jársz.
*Sn0w
-
ttamashu
aktív tag
Sziasztok!
Lassan kikristályosodik milyen kártyát veszek, két versenyző van versenyben:
ASUS R9270-DC2OC-2GD5 R9 270 2GB GDDR5 OC PCIE
SAPPHIRE 11199-16-20G HD7870 2GB GDDR5 GHz Edition PCIE
A furcsaság az, hogy a 7870et kapnám meg 4ezerrel olcsóbban és nem is bánnám ha a zsebemben maradna az a pénz. Kérdés tudtok-e olyan indokot (ami a plusz egy év garival együtt) kellően erős hogy kiadjak +4000 Ft-ot?
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
InMemorium
újonc
-
MurdR
veterán
válasz InMemorium #43459 üzenetére
DDR5-öst sajnos nem is nagyon fogsz találni annyiért. Nagyon érdekes a használt VGA piac. Én is addig-addig keresgéltem és nézelődtem, amíg egy 7750 lett belőle újan
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
InMemorium
újonc
válasz BomiBoogie #43458 üzenetére
Igen, valahogy úgy
Csak egy darabot találtam eddig, amit 20k-ért árul a srác. Sokallom, megmondom őszintén. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz InMemorium #43454 üzenetére
Tehát akkor összességében 10k körül keresel egy 750K proci mellé VGA-t?
Egy használt Radeon 6670 jó lenne, ha találsz DDR5-öst.
-
marquuard
veterán
Üdv.
Hosszú távra melyik éri meg jobban? Legfontosabb, hogy a legmagasabb beállítást/felbontást (akár szűrést) is bírja el játékok alatt.
-GTX770
-R9 280XEgy rövid indoklást is szeretnék kérni. Előre is köszönöm
PSN ID: marquuard
-
InMemorium
újonc
Sziasztok! (remélem jó helyre írok, új vagyok még )
Természetesen videókártya problémám van, rengeteg kártyát láttam a piacon, rengeteg árfekvésben, és őszintén szólva, nem sok fogalmam van róluk. A problémát tetézi, hogy épp most rakom össze az új gépem, ami nagyon drasztikus változást jelent az eddigi sima celeron 3,4 MHz-es processzor, Asus P5WD2 Premium alaplap és 2 giga ddr2 memória után frissítek egy AMD x4 750K-s processzorra Asrock A55M-DGS alaplappal, 2x4 GB memóriával, FSP 350-60APN 350W-os táppal. Eddig egy Gigabyte Geforce 210-es kártyát használtam, de nagyon úgy tűnik, hogy haldoklik (teljesítményén még nem érzem, de szörnyű hangokat ad ki, és ahogy benéztem, akad a hűtője néha, akadályt viszont nem láttam, ami zavarná. Nem poros meg semmi, frissen lett pucolva. Namármost, eddig szinte nem játszottam, évente maximum 5x előkaptam a WoW-ot, grafika akkor sem érdekelt, full hd-val nem foglalkoztam, és az öreg L1720-as HP monitoromnak is édes mindegy volt, hogy milyen kártyát használok éppen. A hangokat hallva viszont úgy érzem, ideje lenne beszerezni egy másik kártyát, viszont nem tudom, hogy ezzel a fejlesztéssel mennyire fognak változni a felhasználó igényeim. Természetesen hardcore gamer ezek után sem leszek és az élsimításokra sem állok rá, viszont szeretnék egy olcsó kártyát (8-10.000 ft), amivel ki tudom használni az új monitor (LG 22EN33S-B) cicomáit, amik bár nem különösebben kötnek le, de ha már van, hát legyen és adjon normális képet játékon kívül Játékra nem kifejezetten gondolok, induljon el, viszonylag lehessen látni és azzal is beérem (nem várok csodákat ennyi pénzért). A hd filmek viszont nem szeretném, hogy akadjanak és hasonlók. Remélem tud valaki segíteni, mert teljesen el vagyok veszve a kártyarengetegben.
Előre is köszi, és bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam
-
mijos
senior tag
Mennyire fontos a memoria orajele?
-
datian197
tag
válasz BomiBoogie #43448 üzenetére
Köszönöm. Rendesek vagytok!
-
Gainka
őstag
-
datian197
tag
SZiasztok! van egy:
Alaplap: Asrock n68C-S UCC
proci: AMD athlon II X2 250
Valaki tudna esetleg videokártyát ajánlani ami legalább 1gb 128bit-es és olcsó. Előre is köszönöm! -
Gainka
őstag
válasz Htibimor #43442 üzenetére
Hali
Az idöt állóságot és a teljesítményt ne keverd össze. Egy 60 ezres vga is ugyan ugy idöt álló mint egy 120, csak ép nem tudod rá rakni az élsimítást. Én személy szerint most nem költenék 100+sok tiz ezret vga-ra. Nagyon eröltetik az uj dx-et ami lehet odébb van még de egy 200 ezres vga-nál 2 év nem sok idö, tehát hiába veszel 200ért vga-t ha 2 év mulva el sem indul az uj game, ami persze egyáltalán nem biztos, de arra akarok kilyukadni hogy egy gtx 760-770, r9 280-280x-el is simán eljátszol fullon full hdben még jó sokáig. És nem mindegy hogy 2 év mulva a 80 ezres vga-d lesz el avult vagy a 200 ezres. Persze a döntés a tiéd, ez csak az én véleményem....
Szerintem egy 280x bövendi elég -
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
A GTX 460 1GB-os kártyám már rég megérett a cserére, de most már meg is teszem.
A gép amibe újat vennék:
i5 2500k@4,5ghz
corsai h-100 hűtés
8gb corsair ram
2x120 gb corsair ssd
600w Corsair GS tápTi mit tennétek mellé? Józan ész szerint 60-70e környékén szánnék rá, de tudom, hogy 100-120 körül találnék időt állót.
Sok minden megfordult a fejemben már, GTX 660 ti, GTX 780, R9 280 és 290. Talán ez utóbbi 2 lenne a legcélszerűbb. Viszonylag keveset játszom már, főleg úgy, hogy a Thief is egy csalódás volt. Talán az új Wolfeinstein miatt lenne érdemes, illetve a nextgenek miatt divison, watchdogs stb. Viszonylag keveset játszom, de azt szeretném jó minőségben és jó sebességgel.
Minden vélemény és érv őszintén érdekel. Megtiszteltek válaszotokkal.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
meseautó
csendes tag
válasz B.Á.L.!.N.T #43439 üzenetére
Köszike a választ,mert a lóvé meg van mindkettőhöz csak hát mind mindenki más a jobbikat szeretné...
-
meseautó
csendes tag
A héten szeretnék venni egy karit: ő lenne az egyik áldozat - MSI N780 Lightning GTX780 3GB GDDR5
vagy ő - Asus R9290X-DC2OC-4GD5 4GBA kettő közül melyik a jobb és elég e lesz neki egy Cooler Master 700W VANGUARD táp...
-
mijos
senior tag
Szerintetek R9 270 vagy 7870? Erdemesebb az ujabb R9-rt venni? Ezeknek eleg egy 550W-os Corsair tap?
-
alfiboy
aktív tag
-
XuChi
addikt
Sziasztok. Egyszerű kérdés. 780 Ti vagy 770 sli ? Ha sli akkor elég a Corsair 760i digital táp? Köszi
-
alfiboy
aktív tag
válasz MiklosSaS #43428 üzenetére
Az igazság, hogy mi vakként használjuk a gépet és ezért nincs bent nagy táp, csak rokon kis gyerek játszik ritkán. Monitor is kikapcsolva nálunk.
Azért kérdeztem ha bővítésre kerülne a sor akkor meddig mehetünk el. A táp azt most lesz még csak vásárolva, mert régi volt ami bent volt és már rendetlenkedett.[ Szerkesztve ]
...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz alfiboy #43427 üzenetére
Nem is a minosegel van a baj, hiszen a seasonic platinium az egyik legjobb minosegi tap a vilagon. Az a baj hogy egy rendes VGA picit tuningolva mar 300-320 W-ot is felvehet + cpu + sallang = kb 500-520 W.
Kar azert hogy ott az i7 es nem hasznalod ki VGA-val. Szerintem vegyel egy 600 W-ost minimum es mehet bele a 780Ti is.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
TaylorXIII
őstag
válasz alfiboy #43423 üzenetére
Ehhez a táphoz GTX 770 de egyébként ehhez géphez egy GTX 780 Ti dukálna csak az már sok lenne a tápnak szerintem. Bár lehet bírná azt is mert az nem egy felfrissített meghúzott memóriája GTX 680 és nem sokkal fogyaszt nála többet a GTX 780 Ti. Bár keretet nem írtál.
[ Szerkesztve ]
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek érdeklődnék. Ehez mekkora kártya rakható?
4770K @4,3GHz;
Z87 Extreme4;
8GB (2x4GB) Corsair LP 1866MHz (CML8GX3M2A1866C9R);
Nanoxia DS 2;
Seasonic Platinum 460 Fanless;
1800p (3D)
Jelenleg Asus GTX660 Directcup II Top 2GB, ez nem maradna.Köszi
[ Szerkesztve ]
...
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Vga csere előtt állok, és -mint sokan másoknak- nekem is kezd elfogyni a türelmem az r9 280x-ek hiánya miatt. A kérdésem az lenne, hogy egy gtx770 mennyire ajánlott kb. ugyan azon az áron? Elsősorban az MSI Gaming változat érdekelne. Full HD-ra kellene.[ Szerkesztve ]
Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
minek?:S
őstag
válasz TaylorXIII #43407 üzenetére
na ez az amit nem ertettem..szoval ha a lap nem tamogatja a SLIt akkor nem is lehet SLIbe kotni( nem fogja felismerni a SLIt) vagy csak nem fog normalisan mukodni?
Üdv.:M.
-
TaylorXIII
őstag
válasz emperorka #43414 üzenetére
Igen FULL HD-n erősebb a 770 de fölötte már nem sőt ott a 280x már jobb valamivel. De ritka is meg drága is. Egyébként 87-88k lenne egy asus r9 280x dc2oc és bizony a sapphire r9 280x és gigabyre r9 280x 81 ezer lenne ha ugye nem lenne belőlük hiány meg nem lennének rohadt jó kártyák bányászni. Pedig jobb ára lenne mint a GTX 770-nek.
-
emperorka
tag
válasz TaylorXIII #43413 üzenetére
Akkor lehet maradok a GTX 770-nél,mert közben néztem pár tesztet és erősebbnek mutatja mint a 280x-et.Majd azt még eldöntöm hogy melyik legyen az msi vagy a gigabyte.Gondoltam hogy ez első msi nem véletlenül olyan olcsó.
Köszi szépen
-
emperorka
tag
válasz TaylorXIII #43411 üzenetére
-
emperorka
tag
válasz TaylorXIII #43409 üzenetére
Ilyenbe raknám:
i5-4570
gigabyte b85m-d3h
KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3P1K2/8G vagy
CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9B
ezex wd blue 1TB
kingston v300 60 GB
fsp raider 550, xfx pro 550
fractal design core 3000 -
TaylorXIII
őstag
Szia Ez még 5 jegyű [link] Bár ennél a ház sem mind1 mert méretes darab Más sapphire meg elev e más 280x hát elég kevés vásárolható sajnos csak meg. Van ugye a 270x amiből legalább lehet venni és abból ezt vehetnéd pl ezt:[link] egyébként ebből is van a toxic verzió bár elég a vapor-x szerintem. Közel 4-szer erősebb mint a 6670 GDDR5 1GB.
(#43408) emperorka: Milyen konfigba?
(#43406) Djsaba: MSI csöndesebb de kicsit melegebb is(valószínűleg ezért) az ASUS meg talán jobb tuningban. De egyébként igen hasonlóak. Kb az olcsóbbat vedd kategória ahogy írtad is.
[ Szerkesztve ]
-
emperorka
tag
Sziasztok
Nagy dilemmába vagyok,hogy melyik videókarit vegyem meg.Ati r9 280x vagy geforce gtx770?Jobban hajlok az ati felé a mantle miatt,de nem nagyon lehet még kapni ráadásul igen borsos áron van.Szerintetek érdemes várni rá vagy inkább vegyem meg a gtx 770-est? -
Djsaba
senior tag
válasz TaylorXIII #43404 üzenetére
Igen igazad van. És szerintem pénzállóbb is lenne a váltás. Mert az még két év múlva is tartani fogja az árát, mint "top" kari, lehet idővel vissza esik egy kicsit, de nem hiszem, nem úgy néznek ki a dolgok mostanában.. Ellenben a 660Ti-vel.
Csak nem igazán szeretek használt cuccot venni, a mai világban senkiben nem lehet bízni.. Ezt is csak egy rettentő nagy leárazás közepette vettem meg, igaz már ideje volt ( 4870x2-ről xd).
De most bele csapok a lecsóba, csak ne hogy megszívjam.
Amúgy Asus 770 oc és Msi 770 oc gaming edition közül melyiket lenne érdemes megvenni? (amelyik olcsóbb? )
Szerettem az ASus-t, főleg a tweak miatt, de ahogy láttam van már MSI afterburner is, ami ugyan az?
-
Tüsy
csendes tag
Sziasztok erre a konfigra milyen kártyát javasoltok?
Ha lehet Sapphire-hoz ragaszkodom és jó ár/érték a szempont, ami már visz majdnem mindent fullon de nem 6 számjegyű hanem 5 és ott ha lehet minél alacsonyabb!
Később Full HD-s tvre kötném és főleg autós szimulátorokhoz kellene....Alaplap: ASUS P8H77-V LE
Processzor: Intel Core i5-3570K
Proci Hűtő: Cooler master (6 hőcsöves)
VGA: ??? (jelenleg Sapphire 6670 1gb gddr5)
RAM: 2x 4gb Kingston HyperX 1600Mhz
Táp: Chieftec 550W CTG -
minek?:S
őstag
válasz TaylorXIII #43392 üzenetére
ASRock Fatality B85, igazabol AMDtol ockodom, nvidiabol meg lehet kesobb beruhazok valamire, de szerintem az gtx8xx lesz, es nem valoszinu h slibe.
Üdv.:M.
-
Djsaba
senior tag
660Ti-ről megérne-e 20k-t áldozni egy 3év garis Asus 770 Oc-ra?
I5 3570k /alap órajel/ mellé?
miklosss2012 Kifejtenéd , hogy miért?
Ahogy néztem átlagosan 20 fps a különbség, erősebb játékoknál csak 10 környéke. Viszont abban bíznék, hogy a 770 később , mikor megint cserére kerülne a sor, pénzállóbb lesz, azaz hasonló áron tudom eladni. <-> ellenben a 660ti-vel.Csak nem tudom, érdemes lenne-e a 660Ti-vel várni még egy évet, hogy maradna-e az ára vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12G
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G VENTUS 3X OC - 2 év garancia
- KERESEM / GIGABYTE AORUS RTX 3080 XTREME 10GB / GIGABYTE AORUS RTX 3090 XTREME / ORSZÁGOSAN
- ASUS Turbo 1080 TI 11GB / BESZÁMÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya