- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz Szajo #103754 üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy sok játékban 40%-kal gyorsabb, egy-kettőben kevésbé. Azért már az a szint szerintem, aminél érdemes lehet cserélni, akár a 660 kora miatt is.
(#103755) neojohn: az árban egész jó, bár a gigabyte wf kártyáknál elég sokaknál előjön, hogy hangos lesz a ventilátor, berezegteti a műanyag keretet. Ha hasonló árban tudsz másik típust, akkor én inkább azokból választanék.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
gtamate2
veterán
-
Mindig lehet várnixd az új gen nyáron jön, ha tudsz addig várni akkor maradhat mert fhdra elég még, de a gtx 970 meg azért bő 2x jobb minimum. Sajna ez a te döntésed leszxd. A procidat ha egy kicsit komolyabb hűtőre áldozol, s fel tudod hozni 4,8ra akkor simán elbír bármely egykártyás rendszerrel.
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Bubicica
csendes tag
Itt írok róla részletesebben: http://prohardver.hu/tema/azonnali_vga-s_kerdesek_oraja_2/friss.html#msg51599
Amit elfelejtettem:
Táp: Therlmaltake 530W Hamburg
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Én az Asust választanám a 2 közül. Ha a pénzedért a legjobbat akarod akkor pedig ez jobb választás. Nekem legalábbis úgy logikus ha ugyanannyiba kerül ugyanolyan hűtővel és erősebb nála, akkor nem a gyengébbet veszem meg.
Pláne hogy fél GB memória csak 64bit-en megy.[ Szerkesztve ]
-
addikt
A dupla akkora sávszélesség miatt lehet, hogy a memóriát gyorsabban tudja írni a GTX 460 papíron, de ezt téged ne zavarjon. A GTX 750 Ti GPU-jának sokkal magasabb a számítási teljesítménye, így hatékonyabban használja ki a memóriáját a 128 bites sávszélességgel, mint a 256 bites sávszélességével a 460.
[ Szerkesztve ]
-
Erevis
csendes tag
-
addikt
A sima 750-re írtam, és a sima 560 szintjét a éri el. Az 560 Ti-nél csak a 750 Ti gyorsabb.
Valóban felesleges kiadnod a 750 Ti-re pénzt, ha eddig is csak 1 GB VRAM-mal játszottál és elégnek bizonyult.
(#43508) minek?:S: igen, sajnos csak 2 év garit ad. Ez nem a világvége, csak később így nehezebb eladni.
-
minek?:S
őstag
Én most azt tervezem, hogy veszek egy 650Ti-t ASUS DCUII-vel, felhúzom ameddig csak lehet, és azzal elleszek szerintem kb 1 évig, aztán meg eladom vmennyiért, tudok szerezni 30k-ért 3 év garival, szerintem megéri az.. ki akarom húzni GTX8xx-ig, aztán ha lesz valami jó, akkor veszek, ha nem akkor majd nemtudom.. ez még a jövő. Kezdeti VGAnak szerintem jó lesz. nem?
Üdv.:M.
-
minek?:S
őstag
Én is most veszek gépet, de pont procit+lapot+ramot nem vennék használtan (ha meg inteled lesz akkor meg elég a gyári hűtő is, ha nem "K")
Az szép, nekem CoD2, BFBC2, GRiD2 mellé kéne főleg, meg persze 1-2 jó játékért amit kipróbálnék szívesen és a jelenlegi P4+6600GT-s gépemen nem megy Szóval szerintem veszek áron alul egy GTX650Ti-t és húzom ameddig bírom. Köszönöm az infókat!
Üdv.:M.
-
Enzolord
addikt
660 50-55be elég drága, nem? a 670 van 57-65 közt..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Clemi
veterán
Szia, köszi a választ. Közben bújtam kicsit a cikkeket és én is arra a következtetésre jutottam, hogy ezt a kártyát csak 50e körüli áron beszerezhető kártyára érdemes lecserélni. Nagyjából én is a 660 körül leskelődtem, de megfordult a fejemben a 650-es sorozat is. Az nVidia vonalon itt el is akadtam. Ehhez tényleg jó lenne egy tapasztalás, hogy a 650 feljebb lépés lenne-e mert a 660 tudom hogy igen, mert arról olvastam tesztet, de a 650-ben már nem vagyok biztos.
Az Ati vonalat meg sajna egyáltalán nem ismerem, anno 4870-ről váltottam a GTX 460-ra. Néhány fps miatt nem akarnék 50e-t kiadni.
Csak azt gondoltam, az eltelt 3 év alatt fejlődött annyit a tech ezen a téren, hogy egy 460-as sebességnél azért többet tud nyújtani egy mostani 30e körüli kártya, de ezek szerint nem. Persze javítsatok ki légyszi ha tévedek!
-
gtamate2
veterán
Szintén így gondolkoztam, csak az fpsre mentem pár hónappal ezelőttig. Akkor ugyanis vettem egy 80 gigás intel ssd-t használtan (12k-ért), de komolyan ég és föld a különbség. Nem kell semmire várni, egyből bejön minden amire rákattintok, rövidebb betöltési idő. Na mindegy, ha lesz pénzed rá vegyél egyet, tényleg megéri
*Sn0w
-
Balathruin
veterán
Nekem az ősi Voodoo után egy (használt) AMD procis, de nvidia kártyás gépem volt... Nem sokáig, kb. 4 hónap és meghalt a videokártya. A proci ma is megy, működik, egy Radeon 9550 kártyával, a másik gép amit nem ismerek, az egy sima 9600-zal megy, az előző gépemben pedig 256MB-s 9600XT van, tökéletesen működő állapotban, egy Celeron mellett.
-
ST05
őstag
használt 660 / 7850 lenne a belépő oda, hogy érezhetően jobb lenne picit, ezekre lenne legideálisabb kuporogtatnod, de ez nem fog 30 ba beleférni... ezalatt amik szóba jöhetnek:
650Ti boost( ritka) emiatt alig lenne olcsóbb a 660nál,
-7790-ezzel megegyező utódja 260x, vagy van: 7870: durvan 45k ujjonnan
ha 2 gigást szeretnél ( ami érthető fullhdra főleg), és ne szaladjon 40 fölé a történet: akkor használtakat nézz -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Itt megkapod a választ, a GTX660 a 100%
(#4982) A_ScHuLcZ
Középkat. best buy a 2 gigás 7850, arra érdemes váltanod, ha meg többet szánsz rá, 7870.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest