-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
InMemorium
újonc
-
InMemorium
újonc
válasz BomiBoogie #43458 üzenetére
Igen, valahogy úgy
Csak egy darabot találtam eddig, amit 20k-ért árul a srác. Sokallom, megmondom őszintén. -
InMemorium
újonc
Sziasztok! (remélem jó helyre írok, új vagyok még )
Természetesen videókártya problémám van, rengeteg kártyát láttam a piacon, rengeteg árfekvésben, és őszintén szólva, nem sok fogalmam van róluk. A problémát tetézi, hogy épp most rakom össze az új gépem, ami nagyon drasztikus változást jelent az eddigi sima celeron 3,4 MHz-es processzor, Asus P5WD2 Premium alaplap és 2 giga ddr2 memória után frissítek egy AMD x4 750K-s processzorra Asrock A55M-DGS alaplappal, 2x4 GB memóriával, FSP 350-60APN 350W-os táppal. Eddig egy Gigabyte Geforce 210-es kártyát használtam, de nagyon úgy tűnik, hogy haldoklik (teljesítményén még nem érzem, de szörnyű hangokat ad ki, és ahogy benéztem, akad a hűtője néha, akadályt viszont nem láttam, ami zavarná. Nem poros meg semmi, frissen lett pucolva. Namármost, eddig szinte nem játszottam, évente maximum 5x előkaptam a WoW-ot, grafika akkor sem érdekelt, full hd-val nem foglalkoztam, és az öreg L1720-as HP monitoromnak is édes mindegy volt, hogy milyen kártyát használok éppen. A hangokat hallva viszont úgy érzem, ideje lenne beszerezni egy másik kártyát, viszont nem tudom, hogy ezzel a fejlesztéssel mennyire fognak változni a felhasználó igényeim. Természetesen hardcore gamer ezek után sem leszek és az élsimításokra sem állok rá, viszont szeretnék egy olcsó kártyát (8-10.000 ft), amivel ki tudom használni az új monitor (LG 22EN33S-B) cicomáit, amik bár nem különösebben kötnek le, de ha már van, hát legyen és adjon normális képet játékon kívül Játékra nem kifejezetten gondolok, induljon el, viszonylag lehessen látni és azzal is beérem (nem várok csodákat ennyi pénzért). A hd filmek viszont nem szeretném, hogy akadjanak és hasonlók. Remélem tud valaki segíteni, mert teljesen el vagyok veszve a kártyarengetegben.
Előre is köszi, és bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.