- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Hello, szeretnék egy új gépet összerakni, főleg játékra használnám, egyik ismerősömmel arról beszélgetünk mit lenne jó belerakni, a keret az olyan 100k kb. (bár inkább az lenne fontos, hogy ne keljen 2 év után új gépet venni)
Láttam, hogy HD7770-at nagyon előszeretettel ajánljátok. E mellé milyen proci lenne jó ? Úgy olvastam FX-6300 Visherát jó vételnek tartják. Ez a két komponens így együtt mennyire van egy szinten?Igazán a kérdésem az, hogy milyen jó best-buy videókártya+cpu kombót lehet most venni úgy, hogy ne fogja le az egyik a másikat ?
Továbbá az is kérdés, hogy milyen alaplapot kellene, nagyon nem értek ehhez, de ez nem ide tartozik.
Köszi!
Üdv -
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Régi P4-s(1,8GHz,2x512DDR1) gépet használok jelenleg XP-vel.Szeretnék áttérni a win7-re de a vga-k(integrált/AGP4X,Asus V9180SE) kevesek hozzá.
Melyik az a leggyengébb low profile AGP vga amelyik jó a Win7-nek? -
zsoltyyy
senior tag
válasz
sutyesz96 #20443 üzenetére
Egy kicsi tuninggal simán kihajtja az említett vgakat. (3,7ghz, ahogy neked van bőven elég
)
Itt egy példa.
(bár, ahogy látom, a kép már nem elérhető)
(#20444) Ed3r_X_ Én prociból annál alább nem adnám. Annyit a vgaval szerintem nem nyernél.
-
LowNo1sE
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki véleményt mondani erről a 7790-es kártyáról? Elég jó áron van...
Amúgy a HIS megbízható márka? -
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Jelenleg egy Phenom II X4 955 processzorom, és egy Radeon 5770-em van.
Megérné ezt lecserélni, egy erősebb videókártyára, de gyengébb CPU-ra? Főként játszom, arra menne.
-
marinea2
addikt
válasz
Silentfrog #20437 üzenetére
TechN7ne kollegával a hírneve miatt nem mernek packázni
-
Sondi1986
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #20433 üzenetére
A VTX 7850-en ez a hűtő van:
Nem olyan rossz hűtő:
Hangba se olyan vészes: [link]Azt tudni kell hogy a TUL csinálja a Powercolor, VTX 3D, Club 3D. és ezeken ugyan az a hűtő van, csak a burkolata és matricája más.
-
Buci21
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #20433 üzenetére
attól függ, a 7790-esük hűtése egyszerő, am a Powercolorral rokon márka, és nincs velük gond
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
válasz
BomiBoogie #20432 üzenetére
Ezek a VTX-ek, mennyire jó kártyák ? Gigabyte-al egy szinten vannak ?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
RaPiDsHaRe #20430 üzenetére
Aprón biztos találsz 7850-et ennyiért, az már egy érdemi csere.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
RaPiDsHaRe #20430 üzenetére
7850, ha találsz ennyiért...
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Egy 7770-es kártyát mire érdemes lecserélni, mondjuk 45eFT ig ?
-
Sondi1986
addikt
válasz
Buci21 #20427 üzenetére
Pontosan nem így van ha a raktárba van több millió régi chip akkor ponton pénzért megválnak tőle, pl: HD5830 25k meg HD5850 32k volt 2 éve.
Tavaly iponon volt 34k HD6870 gondolom ez is raktársöprés lehetett.
De amik 50k HD6870-ek azok beragadt áru és csak pár darabot hagynak meg a garanciáztatás miatt.Nv-nél meg 670, 680, 770, szinte most egy árba mozognak és na nem lép az NV akkor csak a 770-es fog fogyni a 670, 680 nyakukon marad.
De nem sokára jönni fog a 760ti meg 760 is. [link] és lejjebb mennek az árral.
-
Buci21
addikt
válasz
TechN7ne #20426 üzenetére
ezt már kiveséztük fentebb, hogy miért van. ezeket a termékeket még ki lehet szórni magas áron, és ezért nem csökkentenek árat, hanem így vezetik ki a terméket, ez nV vonalon nem újdonság. A pirosaknál még nincs teljesen így, de ott is ez az irány, így vannak még 40k felett a polcokon 6870-ek
-
TechN7ne
nagyúr
Megjött a GTX7xxx soroztat,ennek ellenére a GTX 6xxx széria ára meg sem mozdul sőt,inkább még az is emelkedett. Komolyan mondom,30-33k alatt normális videokártyát nem is lehet kapni újonnan hazánkban. Szégyen ez az Ország,dolgozhatunk egész nap,semmi értéke nincs a pénznek.
-
Buci21
addikt
válasz
KingBradley #20424 üzenetére
nem sajnos
nem erre való, HTPC platform, majdnem a SoC-ok szintjén mozog. -
ST05
őstag
válasz
KingBradley #20416 üzenetére
semmilyet, még az igp-t se lehet kihajtani 2x 1,6ghz. -el ami benne van, annál hiába nagyobb
gyakorlatilag egy HD-tol megfexik a proci, hiába az "erősebbecske hd6310 vagymiez
( ilyenről irok, noti, cserébe nagyon keveset eszik) -
KingBradley
csendes tag
Sziasztok!
Komoly választ szeretnék kapni
... a kicsit vicces kérdésemre.
Egy e350 brazos al max milyen vga t tudok kihajtani?
Köszönöm válaszotok!
-
Casanova*
veterán
válasz
Buci21 #20412 üzenetére
giga nem kell. sokan szidják!
egy komment: ,,Tök jó ez a Gigabyte a legsilányabb GTX660 nálam is előjött a széria betegség. Egy hét alatt megadta magát a ventillátor és úgy zörög mint a szar. De megy is vissza és jön az új Asus GTX660 ami egy minőségi termék.,,
külön boltból nem rendelek. ennél a boltnál nem kell fizetni postaköltséget. és itt a legolcsóbb FX-6300 cpu.
-
Buci21
addikt
válasz
Casanova* #20409 üzenetére
szerkesztésből kicsúsztam, de best buy pcx.hu-n
PCX-nél 49k -
Buci21
addikt
válasz
Casanova* #20409 üzenetére
mi a házad? am nem rossz a Palit
árgarancia, bepróbálkozhatsz vele
am pestiek, mint az iPon, szal veheted onnan is
vagy feltétlen ragaszkodsz ide?
-
Buci21
addikt
válasz
Casanova* #20407 üzenetére
referencia PNY, ha kis házad van, mert kifele fújja a levegőt
gigabyte, ezen is jó a hűtés, de belül teríti a meleget, nagyobb házban halkabb tud lenni
Az MSI sem rossz
A palit is korrekt, de a Giga, csak a te boltodban piszokdrága
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
Silentfrog #20402 üzenetére
Van egy kapcsolata, akivel betotyognak nagykerbe és olcsóbban fog kapni elvileg mindent. Viszont én ebben nem lehettem biztos, bruttós árakon ajánlottam neki cuccokat, de mondtam neki, h ha tényleg összejön a dolog és marad pénz a zsebében, akkor a 7770-et válassza. Úgyhogy ez a terv.
-
AAntii
őstag
válasz
Lanash #20404 üzenetére
35k-ért vannak 7790-es kártyák, előrébb lennél vele, mint két öregecskedő kártyából épített crossfire rendszerrel. Vagy ha a zöldekhez húz a szíved, akkor 650ti. Illetve használtan, vagy valamelyik bazárból 7850 1 gb is szóba jöhet. Persze-persze, 2 gigás jobb lenne, de az 1 gigás talán belefér a keretbe. A meglévő alapok mellé inkább az utóbbit javasolnám, csak erősebb.
Újan a 7770 szerintem nem alternatíva, talán akkor, ha a leggagyibb is megfelel belőle és olcsón ki tudod fogni, de igazából akkor sem (szerintem). -
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Beraktam ezt a kérést az AMD Radeon HD 6790-es topikba is de ahogy látom itt nagyobb az élet, így remélem nem gond ha ide is írok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elérkezettnek láttam, hogy cseréljem vagy bővítsem a videó kártyámat, így tudtok abban segíteni, hogy a Sapphire HD 6790 -hez milyen kártyát lehet tenni CF-be? Vagy inkább érdemes cserélnem valami újra?(HD 7770?)
U.I.: Elfelejtettem a keretem kb. 35k.
-
taknyi
aktív tag
válasz
lukaszokni #20400 üzenetére
Aprón nézzen használtan hd7770-es karit garival.
-
Silentfrog
veterán
válasz
lukaszokni #20400 üzenetére
Ennyi + sem fér bele?
1800 ft és egy kb harmadával gyorsabb kártyát tudna venni.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest