-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakukktojás2
aktív tag
Üdv, egy 6870 es átszámolva kb 80-90 euróért sok lenne ??
-
marcusa
addikt
válasz Grave_444 #19368 üzenetére
Csak Nvidián játszottam vele, úgyhogy nem tudom máson hogy fut.
Nekem ezek a beállítások:
1080p
Quality: Very high
SSAA: Off
Tesselation: Normal
Motion blur: Normál
Advanced Physx ON
Vsync: on
16x FXAAÍgy van 45-60 közti fps-em. SSAA ami a legjobban zabálja, ha azt bekapcsolom, akkor már sokszor beesik nálam is.
:-)
-
marinea2
addikt
válasz KAMELOT #19386 üzenetére
Mind1. A lényeg ha feleennyiért adnák a kártyákat még úgy is nagyon jól járnának. Nem kell félteni egyiket sem...
Szerencséd volt, hogy jó időben vásároltál.
-Az biztos. Kellet hozzá egy kis szerencse is. Szuperszerda, játékok menetsztése.. és a csere. Msi--->Asus. 1 az 1-ben
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
marinea2
addikt
Nem ezzel van a baj.. Hanem azzal hogy nem veszi meg senki még 1k-ért se pl. az AC+-at. Inkább letöltik ingyen...
(#19378) KAMELOT : ST05 kollegának van igaza. A teljes játékot árulhatod, viszont a játékbeli előrejutáshoz való (goldokat,krediteket stb...) azt nem..
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Dexar007 #19373 üzenetére
Itt aprón már nem adhatsz el játékot! Csak ismerősnek max.
(#19372) Sondi1986: Ja hát ebből is látni, hogy 2x erősebb kártyád van. Mondjuk ennek a Motion Blur-nek nem látom értelmét (elmosodás) engemet mondjuk az zavar játék közben szóval az nekem ki van kapcsolva legyen az akármilyen játék.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Dexar007
veterán
válasz Sondi1986 #19372 üzenetére
Mindenesetre nagyon tetszetős a dolog. MSI 3 év gari,OC verzió, 3 játék (amit 12-ért el tudnék passzolni)
Kari ára így már csak 25 ezer,a 4890 pedig talán elmegy 14-ért,és akkor 11-ből megúsztam a cserét.
Q6600 pedig kénytelen lesz megbirkózni vele,elvileg magas felbontáson nem érzem annyira a hátrányát,ahogy olvastam.Give me your cum,bull!
-
-
KAMELOT
titán
válasz marcusa #19366 üzenetére
Maxot úgy írtam, hogy a saját gépemhez állítva azaz 30fps feletti érték stabilan meglegyen. És mint írtam így is nagyon szép a grafika.
Magasabb beállítások:
1080p
very high
ssaa 2x
af 4x
motion blur normal
vsync on
tesselation off
Így viszont 10-18fps(#19368) Grave444: Valószínűleg nvidia kártyákon simábban fut. Nekem néhol bugozik a kép.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
zozek
tag
Köszönöm a válaszokat, bár most egy kicsit megkevertetek. Most érezhetően gyorsabb lenne vagy még sem
Egyébként mennyire megbízható az a VTX kártya? -
Sondi1986
addikt
válasz slow_66 #19348 üzenetére
A kettő kártya közül a HD7750-est érdemes venni mivel erősebb és egy árba van a GTX640-el.
zozek Hát olyan nagy különbséget nem vennél észre. inkább HD7790 próbáld ki. VTX3D VX7790 1GBD5-DHX HD7790 1GB GDDR5 vagy: GIGABYTE GV-R779OC-1GD HD77904 1GB GDDR5
SAPPHIRE 11210-00-20G HD7790 1GB GDDR5 PCIE 35k!!!
esetleg érdekel 3 játék: MSI R7790-1GD5/OC HD7790 1GB GDDR5 PCIE + AMD Never Settle Reloaded Akció[ Szerkesztve ]
-
zozek
tag
Sziasztok,
Ha a 6770-es kártyámat lecserélném egy 7770-re mennyivel lenne jobb?
i3 2120 mellé fullhd-ban használva. -
Alpachino
veterán
válasz csucsbicep #19351 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem lehet elég, ha nem azt hogy sovány Amit mellett továbbra is kitartok
zolee86 : pont hogy játékokban ez nem jelent semmit
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
slow_66
csendes tag
Sziasztok!
Meghalt a jelenlegi Ati 5670-es karimon a hűtés, és azon gondolkodom, hogy érdemes lenne-e venni egy erősebb kártyát, vagy elég lenne-e csak egy új hűtést rárakni. E8400-as intel proci van mellette 4gb rammal.
Első körben egy 7750-es atin vagy geforce 640gtx-en gondolkodtam, de nem tudom kihasználná-e a gépem ezeknek a kártyáknak a képességeit. -
aktív tag
válasz Buci21 #19298 üzenetére
Igazából ha megveszem az újat akkor a 8XXX széria mindenféleképp kimarad mivel mire cserélném (amennyiben szükséges) 2 év után addigra lehet kijön a 8XXX utáni széria.
Persze, tudom, hogy nem nagy cucc a szerelés, csak utálom ahogy a telepítést és a rendszer belakását is (a jelenlegi procit is 1,5 óra alvás meg 8 óra munka után raktam be anélkül, hogy akár csak 1 láb elgörbült volna vagy csavarhúzóval végigszántottam volna a lapot (eddig ezt a Hyper TX3-at volt a legnehezebb rászorítani a lapra)
-
bluyoo
nagyúr
válasz Buci21 #19336 üzenetére
(I)"csak arra voltam kíváncsi, h hol kéne látnom"(/I) Idézek a cikkből:
"Robbanáskor, füst effektekkor, illetve a falak "kilukasztásakor" jön elő általában a Physx, emellett "ruha" animációknál is előszeretettel alkalmazzák, de ebben a játékban erre nincs sok példa."
De ezek látható különbségek (bár én én PhysX nélkül nem játszottam) még ha a Metro2033-ban nincs is annyiszor alkalmazva. Ez legalább látható, bizonyítható különbség a VGA-k között. Nem úgy mint a tesztek diagramjai, és az 5-10FPS különbségeknek amik weblaptól függően más más gyártót, játékot favorizálnak. Ráadásul legtöbbször lehetetlen a különbségeket észrevenni (már ha egy súlycsoporton belül nézzük) csak ha a FRAPS kiírja hogy éppen mennyi FPS van ....
"És sajnos nem találtam eddig sok különbséget" És tényleg kerested a különbségeket? Szóval bekapcsolva és kikapcsolva játszottál és összehasonlítottad a felvételeket? Vagy emlékezetből?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Dexar007
veterán
Őszintén szólva fölöslegesnek tartom a konzolgeneráció váltás előtt ennyire belemerülni..Miután kijönnek majd megint lehet félévente vga-kat cserélgetni.Úgyhogy szerintem megelégszem a középszarral,de az is lehet,hogy veszek egy Q6600-ot 10-ért,aztán le lesz tudva a fejlesztés..mert mintha már most is cpu limites lenne a dolog,pedig csak egy 4890-es van a gépemben.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz csucsbicep #19334 üzenetére
Értem,de végül is 40-45-ből összehozhatnék egy majdnem középszar gépet nem? Már úgy értve,hogy e4300+hd4890 helyett lenne q6600+hd7850,vagyis úgy nagyjából dupla annyi fps-em lenne összességében (?)
Give me your cum,bull!
-
Buci21
addikt
válasz marinea2 #19335 üzenetére
én a képkockasebességre nem vagyok annyira érzékeny, ellenben a minőségre igen, és utálom, ha valami hülyén mozog a képernyőn, vagy bénán néz ki. És sajnos nem találtam eddig sok különbséget, de 35FPS-el nekem jó ez a játék így csak arra voltam kíváncsi, h hol kéne látnom
-
Dexar007
veterán
válasz Rypejakten #19329 üzenetére
Chieftec van benne. ( Q-tech 650W-ről vátottam anno 4 éve ,mert nem tudott mit kezdeni a 8800GT-vel.. )
Akkor.: Q6600 remélhetőleg min. 3ghz-en + 7850 jó páros lenne? Vagy nem tudnám kihajtani a karit?Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
4890 vs 7850 Ahogy látom a mostani 190W-ot benyakal terhelés alatt,akkor elvileg tápcsere se kellene? (VGA 60W-al kevesebbet enne,viszont egy Q6600-as főleg ha húzom is, fogalmam sincs,hogy hol állna meg)
Give me your cum,bull!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Buci21 #19326 üzenetére
A PhysX-et legtöbb esetben az Nvidia VGA hajtja végre. Azt hogy az erre képtelen AMD VGA esetében hogy és mennyire terheli le a CPU-t nem tudom .... és az ezzel járó bug-okat sem ismerem.
Szóval PhysX akkor Nvidia ....(#19330) Buci21
"de nem látom a hatását" Most ere mit írjak? A videókban láthatóak a különbségek ....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Dexar007
veterán
válasz Rypejakten #19323 üzenetére
Jól hangzik,de gari az nuku mivel külföldi.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Hali!
Fejlesztgetni szeretnék egy kicsit. Jelenleg ilyen gépem van.: 400w chieftec, asus p5b, e4300@2.7, hd4890Alaplapos topikban kiderítettem,hogy Q6600 is belemegy ebbe a laposba,vagyis mellé keresnék egy videokártyát. 7850-re gondoltam,mert azt 30 környékén meg tudnám venni. Szerintetek?
Give me your cum,bull!
-
marinea2
addikt
válasz Rypejakten #19319 üzenetére
Persze a 400w-os noname táp is örülni fog neki.. Arról nem beszélve hogy egy év alatt visszahozná az árát a HD6670 fogyasztása miatt,de lehet hogy elöbb is ha a gtx beadná az unalmast...
amugy, a fent emlitett ajtekokra mar egy 8400GS is jo, azt is talani mar 3-4k-ert.
Vagy egy 6450 5-6K ért.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz marinea2 #19317 üzenetére
miert esszerubb? frissebb kartya, de a 8800GTX teljesitmenyben ugy 30-40%-kal jobb nala, es olcsobb is.
jelenleg 7k-ert volt fent 768mb-os valtozat, idokozben jegelve lett, de szvsz. az jobb vetel, mint egy DDR3-as 6670.
amugy, a fent emlitett ajtekokra mar egy 8400GS is jo, azt is talani mar 3-4k-ert.bluyoo: hagyd, ugysem tudod meggyozni.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz Rypejakten #19315 üzenetére
Azt nem tudom viszont 12k -ért már volt itt aprón. 10K alatt meg van ddr3-as.
8800gtx-ért meg 5k-nál többet nem ér és még a ddr3-as 6670 is észszerűbb megoldás lenne mint egy 5-6 éves kártya... Arról nem beszélve hogy a 400w-os noname tápnál nem igazán lenne üzembiztos megoldás.
A gta Vice cityhez pedig bőven sok is a ddr3-as 6670
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Sondi1986 #19313 üzenetére
"Metrózok!" +1
Mondjuk ott a PhysX miatt az Nvidia talán jobb lenne.
Bár van megoldás Metro 2033 Hybrid Physx TesztBazinga!
-
-
Hubba12
senior tag
válasz Rypejakten #19304 üzenetére
Vigyáz/on az olyan kártyákkal mint a 8800 gtx nehogy sütőt kártyát vegyen:/
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Attix82
addikt
válasz Sondi1986 #19303 üzenetére
Nem teljesen értelek, de az újabb játékok mindig benne vannak. Következőbe biztos lesz az új Metro is, csak idő mire megcsinálják minden VGA-val. Már megint sarkítod a dolgokat.
Van benne AMD támogatott programok is bőven, és mostanság jelentek meg.
Crysis3
Bioshock infiniti
Tomb Raider
Hitman
Sleeping dogs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest